User Tag List

Sayfa 9/77 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
1447 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh işte bi silivrizede daha

YA BİR kaza bir çalışma vs olsa eyvallah diyeceğim neden kapanıp neden açıldığı belli değil deli oluyorum 5 km ara ile memur olsa bu trafik olmaz mal gibi duruyorlar yolda amaçları nedir bilmiyorum bir müdahale edin kardeşim bu araçlar neden yavaş inş 3 köprü yolu bir çare olur

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımın motor üstünde ki en uzun yolculuğunu bu sabah ehliyetimi cebime koyup yaptım.. Göztepe - Sultanahmet (12-13km) O arabalar dururken senin yanlarından 15-20km hızla gitmen müthiş bi duygu. Bazı yerlerde teyzeler yolu ortalamış ne selektörden ne kornadan bi haber bazı yerlerde motoru geçirecek yarım mt lik boşluk dahi yok ama genel olarak bi yere kadar çözüm olduğu söylenebilir..

İstanbul a en yakın ve benzer, hem tarihi yer olduğu için çok yer altına inememişler (ki biz delik deşik ettik) hem de nüfus olarak Roma diyebilirim.. Müthiş trafik aynı İstanbul gibi düşünün ancak gelin görün ki her 4 arabadan biri smart ve benzeri ve abartısız her 2 araçtan biri scooter..

Bir de bu garip şeyden de çok var..

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden otobancıydım. Şimdi e5'çi

Silivri'ye gelecekler e5'ten gelin. Son 2 yılda otoban felç, kamyon otobüs full valla.
    セルカン+レーラ=愛

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e5 her türlü daha iyi çünkü gıdım gıdım olsa da ilerliyor. Otoban bir kitlendimi kıpırdamıyor artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçücük şehir bu kadar göç alırsa olacağı buydu düzelmez artık

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saattir 2. Kopruden maslaga gecmeye calisiyorum. Kavacik anadolu istikametinde "1" kaza var ve 3 saattir kaldiramadilar. 1. Koprude kilit.
    Hareme geldim,burada da kuyruk o bicim!
    Kimr ne soylenicek? Hala istanbul'u rant sehir haline sokmak icin kicini yirtiyor akepe liler!
    3. Kopru,iyi guzel hatta ihtiyac ama o mevkiyede yeni yerlesim acicaklar,yeni gocler olucak!
    Turkiye bitti,istanbula mahkum kaldik anasini satim!
    Allah'im kurtar bizi artik,akli basinda,hirsiz olmayan,parayla haramla buyumemis birilerini getir basimiza lutfen...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden otobancıydım. Şimdi e5'çi

Silivri'ye gelecekler e5'ten gelin. Son 2 yılda otoban felç, kamyon otobüs full valla.
    ARTIK arenayı geçerken okmeydanı ayrımından e-5 e bağlanırım diye düşnüüyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3. kopru amacına uygun olup tır kamyon *** püsür agır vasıta oraya kayıp sehir icine asla girmzlerse 1 ve 2 rahatlıycagızı düsünüyorm enazından bir nebze onlar bitiriyo bizi esas

Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARTIK arenayı geçerken okmeydanı ayrımından e-5 e bağlanırım diye düşnüüyorum
    arnavutkoyden veya arenanın ordan taa bahçeşhir hatta hadımkoye kadar giden arka yol var cicek nihatsırdar bas bas bagırıyor hatta tayakadın güzergahı diye biraz uzun ama tavsie ederim.

gecen deneme amaclı gittim bir fena degilde dedign yonden (arena-hadımkoy) girişi denemedim daha bilemiyorm ama tersi yonu gayet iyi
    1881 - 193

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. Kopru "Amacina" uygun kullanilirsa...
    Emin ol cevresi 2 seneye kalmaz imara acilir,sonra?
    2. Kopru niye yapildi,amaci neydi ve ne oldu?
    Ranti severler kacirirmi bu firsati... Cokdannn arsalar paylasildi bile.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. Kopru "Amacina" uygun kullanilirsa...
    Emin ol cevresi 2 seneye kalmaz imara acilir,sonra?
    2. Kopru niye yapildi,amaci neydi ve ne oldu?
    Ranti severler kacirirmi bu firsati... Cokdannn arsalar paylasildi bile.
    abi tahmin ediyorum bunlarıda umut işte
    1881 - 193

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    788765433zzzx 86 ö.zz<<

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3.köprünün güzergahını gören oldumu ... internnetten bakabilirsiniz kimsenin kolay kolay işine yaramaz istanbul özellikle merkezde oturanların hiç bir şeyine çözüm olmaz..

o yolu kullanıpda trafiğe yakalanmıyım diyicek insan bildiğin istanbulun etrafını açıktan gezicek yani yakıta parayı gömücek bu seferde üstelik gene vakti gidicek tek avantajı yol açık olucak.. oda kısmi arkadaşların dediği gibi bir kaç yıla kalmaz 3.köprü yolununda etrafınında yapılar biter.. ordada trafik patlaması yaşanır.

o köprü ordaki yeni yapılıcak şehir için kuruluyor esas olarak.. yani istanbulu rahatlatmak falan ikinci planda olan şeyler.. oraya yeni bir şehir yeni bir havaalanı eğer olursa meşhur kanal projesi v.b yapılıcak bu köprüde şehir merkezinden oraya gidicek yolun direklerinden biri.. köprünün esas öncelikli amacı bu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.köprünün güzergahını gören oldumu ... internnetten bakabilirsiniz kimsenin kolay kolay işine yaramaz istanbul özellikle merkezde oturanların hiç bir şeyine çözüm olmaz..

o yolu kullanıpda trafiğe yakalanmıyım diyicek insan bildiğin istanbulun etrafını açıktan gezicek yani yakıta parayı gömücek bu seferde üstelik gene vakti gidicek tek avantajı yol açık olucak.. oda kısmi arkadaşların dediği gibi bir kaç yıla kalmaz 3.köprü yolununda etrafınında yapılar biter.. ordada trafik patlaması yaşanır.

o köprü ordaki yeni yapılıcak şehir için kuruluyor esas olarak.. yani istanbulu rahatlatmak falan ikinci planda olan şeyler.. oraya yeni bir şehir yeni bir havaalanı eğer olursa meşhur kanal projesi v.b yapılıcak bu köprüde şehir merkezinden oraya gidicek yolun direklerinden biri.. köprünün esas öncelikli amacı bu..
    biz yeri geliyor eski edirne asfaltına bile giriyoruz her türlü işe yarar o yol.

+ zaten olay halkın kullanması değil transit yol olacak istanbula inmeyecek kamyonu tırı ordan bize faydası olacak.

Olayın siyasi tarafına bakmıyorum ama istanbula 3. köprü her türlü gerekiyordu kim ne derse desin. He ranta dönüştü bu kaçınılmaz son zaten.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. köprü ile alakalı şu belgeseli şiddetle izlemenizi tavsiye ederim..

3. Boğaz Köprüsü İnşaat Fotoğrafları: 3. Köprü (Ekümenopolis Belgeseli)

Meslek icabı dünyada pek çok metropole gittim, dolaştım, haklarında okudum... Hindistan da dahil olmak üzere en kötü şehirleşme ne yazık ki istanbulda..

Oturdugum muhit Halkalı, bi zamanların çöplügü, şu anda projeden adım atılmıyor.. Havalimanına yakınlıgı itibari ile oldukça popüler.. 2006 senesinde taşındım buraya bir girişi ve bir çıkışı vardı.. Sene 2014 hala bir girişi ve çıkışı var.. Belki o zamandan bu zaman nüfusu 3 kat arttı..

Kim ne yaparsa yapsın bu iş artık degişmez.. O alt yapı yok çünkü.. YIllardır gelen süre gelen yanlışlar yapılmış.. Mevcut iktidara laf atmakla da olmuyor... Şehirin bu boyuta ulaşacagını kimse tahmin edememiş çünkü..

Siz istihdamın tamamını tek şehire toplarsanız olacagı budur..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbuldaki trafiğin nedeni kamyon tır değilki.. öyleyse niye beşiktaş şişli mecidiyeköy kurtuluş levent v.b alayı artık sabahdan akşama kadar full trafik var.. zaten iş dağılış vakdini hiç katmıyorum kilit.. köprü faktörüde dahil oluyor o zaman..

o köprüye ihtiyaç var yok bende onda değilim.. ama ben o köprünün mevcut trafiği çokda rahatlatıcağını sanmıyorum belki bir nebze temi rahatlatır ondada zaten tırları kamyonları belli saatlerde salıyorlar özellikle iş dağılış vakti trafiğin yoğun olduğu vakitler tutuyorlar bekleme yerlerinde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmarise yerleşmeyi düşünmüyo değilim, ama 1-2 ay tatil için gidipte en sonunda sıkılıp istanbulu arıyorken yapılabilir mi düşündürmüyo değil.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence büyük ölçüde fark ederde etse ne olucak yıkıp yıkıp kuleleri dikiyolar o kuleler dolduğunda istanbulda durulmaz. Hoş şu anda da durulcak gib değil sokağa çıkasım gelmiyor nefret ettirdiler iyice.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence büyük ölçüde fark ederde etse ne olucak yıkıp yıkıp kuleleri dikiyolar o kuleler dolduğunda istanbulda durulmaz. Hoş şu anda da durulcak gib değil sokağa çıkasım gelmiyor nefret ettirdiler iyice.
    Aynı durumdayız, Adanada yaşarken 24 saat yetmezdi bana, bi arkadaşımla buluşmak bi işi halletmek taş çatlasın yarım saatti.. Kapının önünde araba duruyor içimden binmek gelmiyor.. Bi yere gidecek olsam sinirim bozuluyor, şu memlekette oturuyorum bogaza belki 2 ayda bir gidiyorum.. O da rutin bi hayatım olmamasına ragmen.. Günün her saati her dakikası trafik var.. En büyük hobimdi araba kullanmak, şimdi eziyet oldu.. AMa ekmek parası için dayanıyoruz bu şehire..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ege yada akdenizde bir yer alalım tech turkey kooperatifini kuralım ödemeleri ara ödemeleride güzel yapalım yalnız benim villayı HaKo ile yan yana vermeyin adam tüm gün bahçenin çitleri iki santim ilerde falan diye başımı yer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)