Kanal Dnin önü pert durumda. Feci trafik var yürümüyor diyebilirim. Adam doğru söylüyor![]()
Kanal Dnin önü pert durumda. Feci trafik var yürümüyor diyebilirim. Adam doğru söylüyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu zamanlarda en iyisi iftara 15-20 dk kala cikmak, yollar bombos oluyor. Diger yurlu iftara yetismek icin herkes katil gibi gidiyor .
bugün cidden enteresan bi trafik var yandex de görüyorum bi ara 9. dereceye çıktı valla trafik durumu
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Allah yardımcı nız olsun arkadaşlar son 10 aydır istanbula gidip geldim hemen hemen hergün gercekten psikolojimi bozdu sigarayı 3 pakete çıkarmışım stresten çok şükür buralar iyi ama bizde size yaklaşmaya başladık belki dilovasındaki köprü açılırsa dahada iyi olur bizim açımızdan![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
-Çalıştığım işyeri ofisi Levent Kanyon'un hemen yanında.
-Akşam 18:00'de işyerinden çıktığımda, zincirlikuyu'ya gitmek istesem yürüyerek daha hızlı gidiyorum.
-Metrobüs mü ? Zincirlikuyu'da her akşam PARTİ var
-Velhasıl, İSTANBUL gerçekten yaşanmaz hale geldi. Stres sıkıntı filan, insanların ömründen rahat 5 YIL alıyor. ( bence )
Son zamanlarda trafiğin artma sebebini hakikaten anlamadım ve çok fazla kamyon,tır var benim gördüğüm. Gişeler zaten başlı başına trafik sebebi bence tümünü HGS-OGS 2.köprüde ki gibi yapsalar en azından biraz daha rahatlar sıkışıklık.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Eyüpte çalışıp haznedarda yaşayacaktım bir ay dayanabildim işi bıraktım. Beylikdüzünde çalışıyorum şuan mimarobada kalıyorum huzuru buldum yine oluyo trafik biraz akşamları ama can kurban bu kadarına
Motorsiklet candır. . Bu sabah 8:30da Bakırköy'den Gayrettepe'ye 22 dk da hiç zorlanmadan aralara sıkısmadan geldim Mecidiyeköy girişinde yanan bir servis aracına rağmen. .
bugun caglayan adlıyeden cıkıp m.buse bınerken trafıgı gorunce mıdem bulandı resmen. 1600 sularında kılometrelerce trafık vardı.
haftasonları model uçak pistimize gidiyorum çatalcaya. Sabah 8 de çıkıyorum kozyatağından 40 dakikada varıyorum. Akşamüstü dönüşüm en az 2 saat. 4 buçuk saatte döndüğümde oldu. Tek hat 70 km. Bisikletle kesin daha hızlı giderim uçakları taşıma derdi olmasa.
IN BOOST WE TRUST
Evet İstanbulda güzel bir trafik var ama nedense ben bu trafiğe hiç yakalanmıyorum sabah 7.30 da servise biniyorum 7.50 de işyerindeyim
Akşam 18.00de çıkıyorum 18.35 de evdeyim yani trafiğe sadece hasdalın oarad katılımdan dolayı yoğunlaşıyor oda 5 dakikamızı alıyor yani beni etkilemiyor trafik
Ev Sultangazi
İş Etilerde
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Valla enteresan bir trafiğiniz vargeçen ay Ankara'dan geldim sözde fındıkzadeye gidecektim.istanbula 4 saatte indim 1.köprüye gelmeden Kadıköy sapağında trafik bi başladı aman allahım rahat 2 saat sürdü.debriyajla akraba olduk
ama istanbul şöförü daha pratik dikkatimi çekti sağdan giriyor soldan çıkıyor birbirlerine yol veriyorlar şaşırdım biraz Ankara tam tersi
![]()
///MPower
abi dönüşte hadımköyden gir tt arenanın oralardan çık çok işine yarar hatta geliştede yapabilirsinde, 40 dk normal sayılır
eski işimde hergün oralardaydım valla kanyon zincirlikuyu araısda yürünmezmi dümdüz sayılır sayılmasada plazalar falan gayet hoş düzleştiriyor yolu![]()
1881 - 193∞
Bahçeşehir istikametinden aslantepe veya direk köprüye bağlanmak için, afad'ın orada ki karayolları sapağından girip arıcılar'ı takip ederseniz, seyrantepe (cendere caddesi ) tarafına atar sizi, oradan beşiktaş istikametinden devam ederseniz sapphire'nin oraya çıkarsınız oradan 4.levent köprü altından devam edip direk köprüye bağlanabilir veya hukukçular sitesinin altında ki yoldan devam edip direk gişelerin orada ki karakolun oraya çıkabilirsiniz. Biraz karışık oldu sanırım anlatımmuhakkak bilen vardır da bilmeyenler için söylüyorum
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Bugün İstanbul'un kabul günü falan mı? 2.köprü yolunun trafiği Kozyatağı Carrefour önünden başlıyor. Hatta yolda ilerleyebilen yok. İstanbul nüfusu azaldığı zaman niye yol çalışması yapılmaz; niye yol çalışması tam da okulların açılacağı zamana denk gelir ve neden iki yönlü olarak şeritlerde çalışma yapılır.
Keza, bariyerlerin değiştirilmesi sabah işe gidiş saatinde mi yapılması lazımdır; karayolları çalışanları gece çalışamıyor mu, gece çalışması bünyelerine alerji mi yapıyor.
Ümraniye'den Kavacık'a varmanın bedeli 56dk diye panoya yazılmış; hangi 56dk rahat 90dk'dır. Kozyatağından çıkan adamda herhalde 3 saat sonra Kavacık'a varır.
İstanbul'un nüfusuna nufüs katacaklarmış, katsınlar anasını satıyım, böyle havada trafik bu halde, yağmur, kar yağdığında gerisini siz düşünün, hepimiz otomobilde, serviste, otobüste...vs'de otururuz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)