İstanbulun bugunkü trafiğinden haberi olan varmı?
İstanbulun yine yaprağı yediği bir sabahla karşı karşıyayız
Özellikle boğaz köprülerindeki geçişlerde uzun araç kuyrukları oluştu. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Anadolu-Avrupa yönünde, TEM'de devam eden yol çalışması nedeniyle her iki yönde trafik adeta durma noktasına geldi
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29966811.asp
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sabah tem köprü trafiği bizim kozyatağı yan yoldan başlıodu. O yüzden minibüs yoluna indim tükkana gelmek için.
IN BOOST WE TRUST
bu sabah sahil trafiği nerdeyse kandilli den başlıyordu, çengelköy full dur kalk,
çok uzun zamandır böyle olmamıştı trafik.
her yerde bir yol yapımı, bir çalışma,
okullar açılınca ne olacak bakalım...
Loading...
merter - bomonti 12 dk sürdü. Hangi trafik yahu ben hiç görmedim(sabah 05:50 Merter çıkışlı
)
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ben kışında motosikletimle gitmeyi planlıyorum
tucano urbano diz örtüsü
kuryelerin elciklere taktığı koruma
guzel bir yağmurluk alınca kar hariç her havada gidilir.
trafikte her gün 2-2.5 saat arabada geçireceğime motorla 40-50 dakika azıcık çile çekerim daha iyi
Bahçeşehir-Bayrampaşa 1saat 30 dk sürüyor araçla yaz başından beri motorla gidip geliyorum trafikte kıyamet kopsa 30 dk sürüyor. iki teker güzel ama dikkat etmek lazım.
34SHT16-Fiesta S ------- 34UC4234-EVO IX
34ALG11-Type_R ------- 34HU5362-GOLF VII
34EB9126-S2000(06)
34DP3666-S2000(08)
34DN1806-MCS
son 1 senedir trafikte asiri artma var eskiden sadece sabah ve aksam is cikis saatlerinde trafik oluyordu simdi 7/24 trafik var neden boyle oldu ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
yeterli sebeb diye düşünüyorum
Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Anaç, kurdaki artışların ağustos ve eylül aylarında fiyatlara tam yansımayacağını belirterek, "Eylülden itibaren fiyat artışları ufak ufak başlar, ekim sonrası daha da artar. Bu doğrultuda otomobil fiyatlarında yüzde 5-6 civarında artış beklemek doğru olur" dedi.
Otomotiv sektöründeki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Anaç, sektörün ilk yarıda geçen yıla göre yüzde 40'ın üzerinde bir büyüme kaydettiğini söyledi.
Anaç, geçen yılın ilk yarısında daralan bir pazar bulunduğunu, bu nedenle 2013'e göre kıyaslamanın daha doğru olduğunu belirterek, 2013 yılına göre sektörün yüzde 20'nin üzerinde büyüdüğünü dile getirdi.
Söz konusu büyüme trendinin devam etmesi durumunda pazarın 1 milyonlu rakamları görebileceğine işaret eden Anaç, "Şu anda 950 binin üzerinde bir pazar öngörüsü herkesin hemen hemen üzerinde mutabık kaldığı bir tahmin. Ancak ikinci yarı için son dönemde seçim sonrası gelişmeleri dikkate aldığımızda trendin aşağı doğru seyredeceğini öngörüyoruz. Yeni yaptığımız tahminler 875-900 bin civarında. Rakamın 1 milyona ulaşamayacağı kesin olmakla birlikte, 875 bin düzeyinde gerçekleşmesi daha büyük olasılık" diye konuştu.
Anaç, öngörülerinin talebin 850 bin civarında gerçekleşeceği yönünde olduğunu aktararak, firmaların yıl sonunda bütçede taahhüt ettikleri hedeflerini gerçekleştirmek için yılın kalan diliminde biraz daha agresif olabileceğini ifade etti.
Ağustos ve eylülün, kurdaki artışların fiyatlara tam yansımadığı aylar olar
1881 - 193∞
el koruması guzelmiş ama elcik ısıtma almam heralde. bunlardan başka ne almak gerekir kış için
Yine okulların açılmasına ramak kala yol, altyapı ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız verdiler. Şimdi bu rezillik 1 hafta mı sürecekmiş. Peki birader bu planlı bir çalışma ise ne *** yemeye bayramda bu işleri yapmıyorsunuz alerjiniz mi var amk.
Anayollar rezalet ama ara sokaklarda rezalet. Canı isteyen hiçbir haber ve uyarı vermeden istediği anda herhangi bir sokağı kapatabiliyor. İski, elektrik, igdaş, telekom...vs canı istediği zaman bakım yapabiliyor ama sen o sokağa girdikten sonra bundan haberin oluyor.
Elin gavuru 1930'dan kalma evde ikamet ediyor; bizde boyuna rantsal pardon kentsel dönüşüm yapıyoruz; bir inşaat bitmeden aynı sokakta başka inşaat başlıyor. Heryerden kamyon fışkırıyor. Canı isteyen anayolda bile istediği yere gelişi güzel kamyonu bırakıp gidebiliyor. Bir Allah'ın kulu da gelip denetlemiyor. Baştan herkes avantasını veriyor/alıyor işlem tamam.
Bugün başlayan ve sözüm ona 1 hafta sürecek dedikleri otoyoldaki çalışmayı 1 hafta önceden veya 1 gün önceden öğrenen oldu mu? Sırf bu çalışma yüzünden abartmıyorum, trafik evin önünden başlamıştı.
Eşim normalde 15dk'da gidebildiği iş yerine bugün 2 saatte varabildi. O iş yerine vardığında halen yolda olanlar vardı. Ofise gelebilmek için ne kadar ters trafik varsa hepsini kullandım sonuç olarak 20km yerine totalde 45 km yol yaptım.
Cesaret edipte İstanbul'u terk edenleri tebrik ediyorum. Doğma büyüme bilmem kaç göbek İstanbul'lu olmamıza rağmen benim ve ailemin artık canına tak etti. Bir cesarette ben edebilsem bırak İzmir'i falan komple başka ülkeye geçeceğim. Zaten elin adamlarının ülkelerinin fotoğraflarına baktıkça kendimi gurbette hissediyorum.
P.S: Ama metro var, metrobüs var, marmaray var. Metro ve metrobüs zaten anayoldan geçiyor ki bakınız E-5'te metro var ama trafik namına değişen hiçbirşey olmadı.
Bana motorsiklet al demeyin; oğlanı neremle taşıyacağım diye cevap veririm.
motosiklet en iyi çözüm
motor iyi cozumde
dün gözümün önünde adam en soldan hıc beklenmedik anda direksiyonu kırıp en sağa geçip motorlulara sürttü ve inanın sallamadan gitti. çocuklar çok şanslıydı Azrail bi makas alıp geçti resmen.
yollarda bilincsiz kural tanımaz ve vicdansız hayvanı cok istanbulu. Motor eve ve ecele hızlı gitmeyi sağlıyor İstanbul da dünden sonra bende motor fikrini askıya aldım yoksa günlük git gel 80km yolum var bu sıra hep arabayla gelmem gerekiyor işe.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)