User Tag List

Sayfa 37/77 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1447 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende önümüzdeki ay Ümraniyede işe başlayacagım kısmetse hergün Sultangazi-Ümraniye yapacagım
    Allahtan servis var diye kendimi avutuyorum
    Hayırlı olsun, sabah giderken uyumak için yanına yastık al, en azından kafanı yumuşak yere yaslarsın diğer türlü boynunda acır zor olur. Dönüşte uykun gelmeze bir sezon diziyi sığdıracak kadar hafızası olan bir tablet falan al, izlersin en azından sıkılmazsın. Arada bir servisten inip kan dolaşımını sağlayacak hareketler yap, merak etme servis bir yere gitmez, gidemez, saatlerce aynı yerde çakılıp kalacaksın. Yanına bir kap yemekte al, eve vardığında eşine 3 saat önce ısıttığı akşam yemeğini bir kez daha ısıttırma.

Ümraniye'de şimdiden ev bakmaya başla derim, bu yazdıklarım senaryo değil, hergün çekeceğin işkencenin bir kısmı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Asıl 3.köprü açılsın siz o zaman mokokoyu göreceksiniz. Şimdi Kurtköy'den başlayan trafik İzmit'ten başlar hale gelecek. Çünkü 3.köprünün kendine has bir yolu yok, 2.köprüden çıkıp 2.köprüye bağlanıyor, ne kadar zekice değil mi?
    Birde 3.köprüde kamyonların trafiğe çıkış saatlerine sınır koymazlarsa, oradan çıkan adam olmaması gereken saatte 2.köprü yoluna veya otobana bağlanacak, sonuç daha beter trafik olacak. Hatta, 3.köprü güzergahında da yapılaşmalar başlayınca sonuç daha da harika olacak.

Kanalizasyonu, elektriği, doğalgazı...vs komple çöksün de hepimiz ne yapacaklarını görelim. O zamanda biz biliyoruz diye ortalıkta gezinirler mi merak ediyorum. Şehir çok yakında trafik dışındaki etkenlerden ötürüde çözümsüzlüğe doğru gidecek, izleyin görün.

P.S : Ulan artık evin içinde bile trafik var, geçen gün misafirlerle beraber aynı anda mutfağa gitmeye kalkıştık, dur kalk dur kalk anca buzdolabına varabildim. Hayır, kapıdan çıkıp gitsem, komşuya geçip oradan zıplayarak balkona oradan da mutfağa geçsem mi dedim ama olmadı. Eşim sağolsun parkeleri yeni silmiş, yol kaygan, oğlan da gitmiş oyuncaklarını banyo kapısı önüne yere yığmış, hani dedim bari o sıkışıklıkta banyoya kaçıp duş alayım çıktığımda kesin trafik açılır ama işte o da olmadı; koridorda halının üstünde bekledim. Kayınvalide de mutfakta yere birşey dökmüş, viledayı alacağım diye mutfaktan geri çıkmaya kalkış, ev iyice kilit oldu. Hanıma dedim, bu ev 5 kişiden fazla misafiri kaldırmıyor, hele kayınvalideyi hiç kaldırmıyor. Herkes evine gitsin, evinde yesin içsin, bundan sonra dışarıda buluşalım dedim. (dedikten sonrada etrafta bir kararma oldu, çok şükür bugün bir nebze olsun görebiliyorum )

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hakan abi valla seviyorum seni
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, sabah giderken uyumak için yanına yastık al, en azından kafanı yumuşak yere yaslarsın diğer türlü boynunda acır zor olur. Dönüşte uykun gelmeze bir sezon diziyi sığdıracak kadar hafızası olan bir tablet falan al, izlersin en azından sıkılmazsın. Arada bir servisten inip kan dolaşımını sağlayacak hareketler yap, merak etme servis bir yere gitmez, gidemez, saatlerce aynı yerde çakılıp kalacaksın. Yanına bir kap yemekte al, eve vardığında eşine 3 saat önce ısıttığı akşam yemeğini bir kez daha ısıttırma.

Ümraniye'de şimdiden ev bakmaya başla derim, bu yazdıklarım senaryo değil, hergün çekeceğin işkencenin bir kısmı.
    Abi süper özetlemişsin ÜMraniyeden evi buldumda şu sayısaldan parayı bulamadım
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi valla seviyorum seni
    Ne yalan söyleyeyim bende seni (ne oluyor lan )

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #689 mükemmel yorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden böyle anlattıkça istanbuldan korkuyor insan bu kadar kalabalık olur mu nasıl çözecekler vallahi çözen tariha adını kazır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ne yalan söyleyeyim bende seni (ne oluyor lan )
    Mart gibi taşınıyorum bende heralde Beşiktaşa
    23" Fiat 500e LaPrima

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim son on yıldır artık her aracımda kesin multimedia var yol çekilmiyor yoksa.. özellikle büyük bir kaza varsa bir saat iki saat yol kilit oluyor dinlenme alanına çekiyorum açıyorum tv yi yada kliplerim var onu yada baya arabada bir filmlerim zeki-metin kemal sunal serileri yabancı filmler .. iyi geliyor arabada kettleda var hazır üçü bir arada çay falanda var.... corvette imde bile vardı kettle
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün saat 15:00 Bomonti'den çıktım normalde 15:35-45 Ataşehirde oluyorum. Ne olduysa dün bilmiyorum her yer duruyordu 17:15'de ancak eve girebildim.

Yandex üzerinden yürüyenler efsane adam plaka yazıp sizden çok hoşlandım demiş bir bayana yuhhh! Altına işeyen uyarı balonu 5 falandı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün saat 15:00 Bomonti'den çıktım normalde 15:35-45 Ataşehirde oluyorum. Ne olduysa dün bilmiyorum her yer duruyordu 17:15'de ancak eve girebildim.

Yandex üzerinden yürüyenler efsane adam plaka yazıp sizden çok hoşlandım demiş bir bayana yuhhh! Altına işeyen uyarı balonu 5 falandı
    Bunun gibi bir sürü örnek oluyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mart gibi taşınıyorum bende heralde Beşiktaşa
    Filmin adı, İzmir'linin beşiktaş Macerası. O güne kadar trafik görmemiş, herkesi kendi gibi gören İzmir'li, İstanbul'da da deniz var diyerek Beşiktaş'a taşınır. İlk hafta Beşiktaş-Kadıköy vapur hattını kullanır ve lan ne trafiği bak martılara simit atarak güle oynaya gidiyorum der. Birgün deniz trafiği sis nedeniyle çalışmaz, kahramanımız o gün otomobiliyle Beşiktaş'tan Kadıköy'e gitmeyi tercih eder ve herşey o anda başlar. Vapur ile 30dk, otomobil ile nasıl 3 saat laaaaan, Kadıköy'de de park yeri bulamaz ve otomobili elinde patlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asıl 3.köprü açılsın siz o zaman mokokoyu göreceksiniz. Şimdi Kurtköy'den başlayan trafik İzmit'ten başlar hale gelecek. Çünkü 3.köprünün kendine has bir yolu yok, 2.köprüden çıkıp 2.köprüye bağlanıyor, ne kadar zekice değil mi?
    Birde 3.köprüde kamyonların trafiğe çıkış saatlerine sınır koymazlarsa, oradan çıkan adam olmaması gereken saatte 2.köprü yoluna veya otobana bağlanacak, sonuç daha beter trafik olacak. Hatta, 3.köprü güzergahında da yapılaşmalar başlayınca sonuç daha da harika olacak.

Kanalizasyonu, elektriği, doğalgazı...vs komple çöksün de hepimiz ne yapacaklarını görelim. O zamanda biz biliyoruz diye ortalıkta gezinirler mi merak ediyorum. Şehir çok yakında trafik dışındaki etkenlerden ötürüde çözümsüzlüğe doğru gidecek, izleyin görün.

P.S : Ulan artık evin içinde bile trafik var, geçen gün misafirlerle beraber aynı anda mutfağa gitmeye kalkıştık, dur kalk dur kalk anca buzdolabına varabildim. Hayır, kapıdan çıkıp gitsem, komşuya geçip oradan zıplayarak balkona oradan da mutfağa geçsem mi dedim ama olmadı. Eşim sağolsun parkeleri yeni silmiş, yol kaygan, oğlan da gitmiş oyuncaklarını banyo kapısı önüne yere yığmış, hani dedim bari o sıkışıklıkta banyoya kaçıp duş alayım çıktığımda kesin trafik açılır ama işte o da olmadı; koridorda halının üstünde bekledim. Kayınvalide de mutfakta yere birşey dökmüş, viledayı alacağım diye mutfaktan geri çıkmaya kalkış, ev iyice kilit oldu. Hanıma dedim, bu ev 5 kişiden fazla misafiri kaldırmıyor, hele kayınvalideyi hiç kaldırmıyor. Herkes evine gitsin, evinde yesin içsin, bundan sonra dışarıda buluşalım dedim. (dedikten sonrada etrafta bir kararma oldu, çok şükür bugün bir nebze olsun görebiliyorum )
    Iste bunlar hep agaoglu spec 70m2 ev yuzunden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Filmin adı, İzmir'linin beşiktaş Macerası. O güne kadar trafik görmemiş, herkesi kendi gibi gören İzmir'li, İstanbul'da da deniz var diyerek Beşiktaş'a taşınır. İlk hafta Beşiktaş-Kadıköy vapur hattını kullanır ve lan ne trafiği bak martılara simit atarak güle oynaya gidiyorum der. Birgün deniz trafiği sis nedeniyle çalışmaz, kahramanımız o gün otomobiliyle Beşiktaş'tan Kadıköy'e gitmeyi tercih eder ve herşey o anda başlar. Vapur ile 30dk, otomobil ile nasıl 3 saat laaaaan, Kadıköy'de de park yeri bulamaz ve otomobili elinde patlar
    Abi 2.haftada bir Beşiktaştayım zaten Trafiğide ulaşımıda gayet iyi biliyorum. İş-ev lokasyon gidiş güzergahını ayarlamak önemli. Ben tıkır tıkır her yere gidiyiorum valla hatta İzmirden hızlı gidiyorum.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İzmirde İzban ve Aktarma komboları gibi efsaneler var ki sizin metrobüsünüze 5 çeker
    23" Fiat 500e LaPrima

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bunu okuyunca şu geldi aklıma ;
    http://bloghaberci.blogcu.com/kanada...-okuyu/9908388

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    en güzel kesin çözüm karavan almak iş yerinin yakınına park etmek .. iş dağılış vakti trafik sakinleşene kadar karavanda takılıcan bakdın sonu gelmiyor içinde yatıcan artık evdekiler sorarsa mesaiye kaldık falan diyiceksin
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde İzban ve Aktarma komboları gibi efsaneler var ki sizin metrobüsünüze 5 çeker
    günde kaç milyon insan biniyor IZBAN a ?
    akşam Zincirlikuyu - Mecidiyeköy sizin günlük Izban' a eşittir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi 2.haftada bir Beşiktaştayım zaten Trafiğide ulaşımıda gayet iyi biliyorum. İş-ev lokasyon gidiş güzergahını ayarlamak önemli. Ben tıkır tıkır her yere gidiyiorum valla hatta İzmirden hızlı gidiyorum.
    Ev Beşiktaş'ta, iş nerede Fulya'da mı? Bu kadar dert edinmediğine göre ya yürüyüş mesafesinde ya da vapurla geçebileceğin bir mesafede ? Beşiktaş'ta oturup Üsküdar'a veya Kadıköy'e çalışmayada gidersin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)