Sokak arasinda ki santiyenin sefi imzayi atmis, santiyeye ugramayan "diploma kiralayan" yeni muhendistir, o ustalardan daha mantikli kararlar alabilecegini sanmiyorum.
Proje muduru, abi beni guldurdun allahta seni guldursun laz mutehhait varken napsinlar proje mudurunu.
Artık kafayı yicek durumdayım şu istanbul trafiği ve dengesizler yüzünden.2 gün önce bayrampaşadan çıkıp fatih sultan üzerinden ataşehire 2saat 20dk da gittim.İş imkanım başka yerde olsa 1dk beklersem şerefsizim.Trafiği ayrı dert, suratsız anlayışsız insanları ayrı dert vallahi 2senedir burdayım nefret sebebi oldu istanbula.
Dün anneme malesef kahvaltıya gittim![]()
13:00'de çıktım Merter'den saat 14:50 ancak mecidiyeköy'e geldim. 15:45 civarı Ataşehir evdeydim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bir zamanlar Çamlıca Tepesi'nden İstanbul'un hali,
Sen bulduğun her yeşilliğe beton dikilmesine izin verip, alt yapıyı, üst yapıyı hiç ellemezsen sonuç gayet normal. Yol yaptık, biz biliriz, yol yapıyoruz, hehe tabi tabi, mevcut yolun üzerine yeni yaptıkları bir yol gösterebilirmisiniz bana. 3.köprü demeyin, onu 2.köprü yolundan çıkarıp tekrar 2.köprü yoluna bağlıyorlar, müthiş zeka, müthiş öngörü ve mühendislik, ayakta alkışlamak lazım.
Yaklaşık 2 saat 30dk'dır Dudullu-Küçükbakkalköy-İmes-Keyap-Modoko-Nato Yolu koyu kırmızı ve Yandex'teki oklarda iç içe geçmiş durumda. Artık ne olduysa halen çözülemedi.
Neyse biraz düzelmiş.
http://s24.postimg.org/r6mlz7n8l/trafik.gif
Diyar burma nın önünde lastikcide aracı lifte aldılar.kışlık lastik taktılar balans vs.25 30 dk GİBİ.dükkan önündeki otobüs milim oynamadı durdu.valla iğrençti bu akşam imes önü..
tahmini sarıyer,maslak civarından tuzlaya ne kadar sürede geçebilirim sizce
buarad belki bilmeyenler vardır. telefonda yandex navigasyon uygulamasına rotayı yazın verdiğ süre neredeyse aynı çıkıyor.
Bahçeşehir - Küçükyalı..... 17.30 çıkış - 20.48 karayolları iniş, TEM'den ayrılmadık hiç..
FOR US BY US
[/CENTER]
tamam teşekkür ediyorum
Motosikletle bazen cildirasim geliyo ozellikle aksam eve donus trafiginde. Arac suruculerine allah sabir versin![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
İzmirde trafik yokmuş beyler. Bu sabah İzmir; Çevreyolu, Altınyol, KSK Sahil, KSK Arasokaklar, Girne caddesi yani neredeyse bütün ana yollar duruyor.
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)