User Tag List

Sayfa 42/77 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1447 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu temdeki trafik sebebini bilen varmi ibb dede birşey yazmıyor akom kazası hariç bildiğin durduk yolda ilerlemiyor trafik
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    koyucak yer bulamadım buraya iliştiriyorum haramidere tem-e5 ara bağlantı yolunda kaydırıvermişler 1 ay arayla ikiside az önce geldi.

tek anlam veremediğim ikiside 96 km ile gözüküyorken yine biri 189 diğeri 381 lira

1881 - 193

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tutanakları, "İstanbul Radar, Şu Rezilliğe Bak" başlıklı konu altında paylaşabilirsin. (yok mu öyle bir konu)

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Berkan birinde %10 ile %30 arası aşmışsın diğerinde %30 üstü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan birinde %10 ile %30 arası aşmışsın diğerinde %30 üstü.
    onu fark ettim Arda ama ikisindede yakalandığım hıza 96 yazıyor
    1881 - 193

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyelerin rezilliği yıllar Süren çalışmalar var. Caddeyi kazıyorlar 1 kişi Çalışıyor 5 kişi izliyor. Böyle şey olmaz.
    İstanbul'da yere 1 damla yağmur düştüğü zaman trafik çilesi başlar.
    Elimde olsa ülkeden komple taşınacağım.
    Şöyle trafiği az olan vergilerin alınmadığı benzinin ucuz olduğu bir ülke yeter bana.
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı zx6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediyelerin rezilliği yıllar Süren çalışmalar var. Caddeyi kazıyorlar 1 kişi Çalışıyor 5 kişi izliyor. Böyle şey olmaz.
    İstanbul'da yere 1 damla yağmur düştüğü zaman trafik çilesi başlar.
    Elimde olsa ülkeden komple taşınacağım.
    Şöyle trafiği az olan vergilerin alınmadığı benzinin ucuz olduğu bir ülke yeter bana.
    Yollardaki kraterleri düzeltmek yerine kaldırım tazeliyorlar, korkuluk boyuyorlar...vs vs
    Gece asla çalışmazlar.
    Yeni asfalt dökülürse ardından hemen kazı yapmak farzdır. İşi bitincede toprağı döker bırakır gider; asfalta yama mı, ne ki o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün akşam Brandium AVM'ye uğrayıp tadilata verdiğim ve hazır olduğunu söyledikleri gözlüğümü almaya niyetlendim. Ataşehir Memorial'ı geçtikten sonra bir yakıt istasyonu var. O istasyonun sağından yukarı gittiğinizde Brandium'ın kapısına geliyorsunuz. Sanırım adı Ahmet Yesevi Cad. diye geçiyor. Trafik o caddede saat 18:00'de açıktır diye yandex'e bakmadım. İyi halt etmişim, trafik milimetrik olarak ilerliyordu. Penguenlerin ısınsınlar diye birbirlerini ittirmeleri gibi, muhtemelen bizde çaktırmadan tamponları dayadık ittire ttire milimetrik olarak ilerliyorduk. Kendi ayağıma kurşun sıkmanın verdiği huzur ile Kolcuoğlu'nun yanına varır varmaz, sağdan içeri daldım ve ilk gelen soldan geriye döndüm. 18:00'de Kozyatağından çıkıp 1 saatte Brandium'a varabildim. 30dk'da işimi hallettim çıktım. Baktım trafikte en ufak değişiklik yok, ara sokaklardan gerisin geriye dönüp otobana çıktım. Eve tam 08:30'da varabildim. Ne yaptın da bu kadar geciktin deseler; Kozyatağından Ataşehir'e oradan Brandium'a oradan otobana oradan eve vardım. Bir haltta yapmadım derdim.

Yine dönüp dolaşıp başa geliyoruz. Ağaoğlu sağolsun bir tane o bahsettiğim cadde üzerinde inşaat yapıyor birde otoban yanında devasa alanda inşaat yapıyor. Hepsi bitsin, Ataşehire girebilen çıkamayacak, çıkanda bir daha giremeyecek.

Nereye sapsanız inşaat var ama aynı oranda yeni bir yol yok. Genişletilen yol da yok. Alternatifte yok. Herhalde %49,5 en çok pat pat, tak tak seslerini seviyor. Pat pat (beton pompası sesi), tak tak(ekskavatörün kaya parçalama sesi)

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hakan abi ne kadar kıskanç adamsın ya
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atasehir mc in ordaki yuvarlaga yapilan kavsak sonrasi trafik felc. Istanbul un civisi cikmis durumda. En cokta aciliyeti olan ambulanslara uzuluyorum. Bu trafikte bu kadar duyarsizin arasinda hasta yetistirmeye calisiyorlar. sonumuz hayir olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi ne kadar kıskanç adamsın ya
    Ah evet çok kıskanıyorum, benim hiç dikili betonum yok. ( o söz öyle değildi ama neyse)

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koyucak yer bulamadım buraya iliştiriyorum haramidere tem-e5 ara bağlantı yolunda kaydırıvermişler 1 ay arayla ikiside az önce geldi.

tek anlam veremediğim ikiside 96 km ile gözüküyorken yine biri 189 diğeri 381 lira

bu yola çok dikkat etmek gerekir , hem tam çıkışında sabit var hem de ara sıra gezici var. Bende yedim 2 ay önce geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atasehir mc in ordaki yuvarlaga yapilan kavsak sonrasi trafik felc. Istanbul un civisi cikmis durumda. En cokta aciliyeti olan ambulanslara uzuluyorum. Bu trafikte bu kadar duyarsizin arasinda hasta yetistirmeye calisiyorlar. sonumuz hayir olsun
    Emniyet şeridine girilmesin, kavşağa yandan kaynamasınlar diye heryere kamera diken tek ülke biz olabiliriz. Buna rağmen sivil plakalı, çakarlı ama herhangi bir yerinde telsiz anteni olmayan otomobilleri ile emniyet şeridinde ilerleyen muhteremler nedeniyle de (ki emniyet şeridi 1.köprüde yok) ambulanslar yol alamıyor. Keza, herkes bulunduğu şeritte sağa-sola kaysa yine şerit açılır ama 2 şerit yerde 4 sıra otomobil olunca ambulans yine gidemiyor.

4 sene önce Anneannemi hastaneye ambulans ile az kaldı yetiştiremiyorduk. Israrla yol vermiyorlar; ambulanstaki babanız olsa yine yol vermeyin diye bağıracaksın birde o yol vermeyenlere sireni ve lamba setini müsait yerde sokacaksın, oturup kalktığında hep siren çalacak.

5-10 yıllık ehliyet hikayesinde sağlık raporuna bence akıl ve ruh sağlığı raporlarını eklesinler, rahat %90 ehliyet alamaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah evet çok kıskanıyorum, benim hiç dikili betonum yok. ( o söz öyle değildi ama neyse)
    Sen gel ben sana güzel ev ayarlıcam müstakil trafiksiz
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yola çok dikkat etmek gerekir , hem tam çıkışında sabit var hem de ara sıra gezici var. Bende yedim 2 ay önce geçmiş olsun
    bugun arkadaşım araadı otoban-avcılar istikametinde esenyurt girişi değil bir sonraki solarkentmidir /eskidjimi nedir onun ordaki sapagın dibinde emniyet seridinin genişlediği bölümde duruyolar dedi connect courier ile sabah 9-10 gibi ben geziciye denk geldim muhtemelen.

buarada tem çıkışı dedigin avcılar/beylikdüzünden otobana doğrumu yoksa otobandan avcılar/beylikdüzüne dogru cıkışmı
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun arkadaşım araadı otoban-avcılar istikametinde esenyurt girişi değil bir sonraki solarkentmidir /eskidjimi nedir onun ordaki sapagın dibinde emniyet seridinin genişlediği bölümde duruyolar dedi connect courier ile sabah 9-10 gibi ben geziciye denk geldim muhtemelen.

buarada tem çıkışı dedigin avcılar/beylikdüzünden otobana doğrumu yoksa otobandan avcılar/beylikdüzüne dogru cıkışmı
    haramidereden bahçeşehire doğru yola bağlandıktan 100 metre sonra tam 2 bağlantı arasında bi connect görüyorum ben ara sıra , doğuş oto esenyurt sapağına girmeden. Bazen onu geçince 200 metre falan sağda ekip otosu durduğu da oluyor. Genelde sabahları takılıyorlar orada zaten ben de sabah yemişim. Millet işe yetişicem diye yardırıyor keklik gibi avlıyor aynasızlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gel ben sana güzel ev ayarlıcam müstakil trafiksiz
    Nereye geleyim? Avrupa yakasına mı? İzmir'e mi?
    Avrupa yakasına gelmem, çocukluğumun bir kısmı malesef Avr. yakasında geçti; nefret ederim Avr. yakasından. Ne zaman And. yakasına geçtik o zaman huzur oldum. Malesef o huzurumda maksimum 20 yıl sürdü. 5 yıldır hızla artan nüfus, trafik, betonlaşma ve para kazanma hırsı nedeniyle And. yakasınında içine ettiler. Yanı başımızdaki müteahhit 1 aydır ekskavatörün ucuna taktığı kürdanla kaya kırıyor, başka bir ekskavatörün ucuna taktığı kaşıkla da çıkan molozu, toprağı..vs'yi kamyonlara yüklüyor. Kinlendim artık, bu ses 1 hafta daha devam ederse, bayıltıcı iğnelerle herifleri bayıltmayı planlıyorum. (afrikalılar gibi bambu ağacı ve bayıltıcı ok, en azından yarım gün kafam ütülenmez, bayılır kalır iş yarıda kalır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yok sen İzmire gelcen ben Anadolu yakasına Ama burada kazığı ben atıyorum 5-10 sene sonra İzmirde aynı olucak yine çıldırcan, o zamanda seni emeklilikte Ayvalığa bizim yan eve yerleştircem
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haramidereden bahçeşehire doğru yola bağlandıktan 100 metre sonra tam 2 bağlantı arasında bi connect görüyorum ben ara sıra , doğuş oto esenyurt sapağına girmeden. Bazen onu geçince 200 metre falan sağda ekip otosu durduğu da oluyor. Genelde sabahları takılıyorlar orada zaten ben de sabah yemişim. Millet işe yetişicem diye yardırıyor keklik gibi avlıyor aynasızlar
    arkadaş benim cezam bile ters gece gece yemişiim bende

ozaman doğuş ve ilerisinde benzinlk civarları taraflar yukarı cıkarken, inerkende benim arakdasın yediği tam karsı seritte asagı yukarı aynı hiza oluyor + artı bide gezici = limitöre 80 i ayarlar geçmem daha
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)