User Tag List

Sayfa 46/77 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
1447 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası ümraniye burdan çıkış yok

IMPOSSIBLE IS NOTHING

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarı renk ile çerceve aldığım araç sahipleri yüzünden ve bu zihniyet yüzünden daha çok biz trafik tartışması yaparız.Adamların gitti yönde trafik durmuş hala gitmeye çalışıyorlar ve diğer mavi ile belirtiğim araç sahiplerini bekletiyorlar.

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı lacivert günün anlam ve önemini hatırlatmış

geçen haberlerde bu sarı kutunun içindeki arkadaşlara yeşil bile yansa gidecekleri yönde trafik duruyorsa hareket etmemeleri, aksi taktirde ceza yiyeceği ile ilgili bir haber çıkmıştı

şimdi bunlara kaydımı?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı lacivert günün anlam ve önemini hatırlatmış

geçen haberlerde bu sarı kutunun içindeki arkadaşlara yeşil bile yansa gidecekleri yönde trafik duruyorsa hareket etmemeleri, aksi taktirde ceza yiyeceği ile ilgili bir haber çıkmıştı

şimdi bunlara kaydımı?
    Valla şuan sarı alanı onlara ben yaptım ama yolda yok yani ceza'da yok.

Olsa zaten haberlerde ne biçim olay bu nerde bu devlet diye isyan ederler.

Zamanında HGS'den ceza yiyen bir adamı izliyorum tv'de bağrıyor kızıyor falan sunucu soruyor hiç kaçak geçiş yaptınızmı diyor 3-5-10-bilemedin 20 kez kaçak geçiş yaptım diyor

Ceza gelince'de isyan ediyor
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla her kalabalık kavsakta aynı hikaye var bizim burdada benzeri daha miniği var iş cıkısı saatinde evlere senlik oluyor eğerki takılırsam bir bosluk bulup yolun obürt tarafaına kendimi atana kadar cekmiyorum elimi kornadan
    1881 - 193

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu taralı alan olayı yayılması lazım ozaman bu kekolar azalır belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarı renk ile çerceve aldığım araç sahipleri yüzünden ve bu zihniyet yüzünden daha çok biz trafik tartışması yaparız.Adamların gitti yönde trafik durmuş hala gitmeye çalışıyorlar ve diğer mavi ile belirtiğim araç sahiplerini bekletiyorlar.

]
    Kadir'im söz uçar yazı kalır derler bu yazımda burada dursun

O taralı alan uygulamasına geçilsin o sarı kare içerisine aldıgın araçların geçmemesi gerekiyor diyorsun ya eğer yeşil ışık yanıpta geçmesinler adamı vurmazlarsa neyim
    He bunuda şimdiden söyleyeyim gün gelir lazım olur
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ters yönde ışık yok sanırım , o sarı olan sıra akşama kadar beklemesi lazım o yolun akması açılması için

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aslan, senin o işyerinin olduğu caddede çok değil 5 sene öncesine kadar boy boy plazalar yoktu. Şimdi buldukları her yere plaza diktiler daha da dikmeye devam ediyorlar. Sen orada çalışmaya devam et, bir kaç sene sonra anca hafta sonları evci çıkarsın, hafta içi köşedeki otelde kalırsın.
    Ayrıca orası ümraniye değil ormaniye, orada sen istersen heryeri taralı alan yap sallayan çıkmaz orada trafik değil orman kanunları geçerli. Tuhaf yer, And. yakasında nefret ettiğim yerlerden bir tanesidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde arkadaşlar birşey merak ediyorum.

İsteyen herkez bir tane örnek olarak VW crafter alıp serviscilik yapabiliyormu ?

Yani belediye yada trafik plaka sormuyormu özel bir yetki lazım değilmi ?

Sağda solda ana yollarda kavşaklar göbeklerde hep park etmiş servis görüyorum.Mesela saat 17:00'dan sonra maslak'da servislerin parkı yüzünden yaya olarak bile yürümek zor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslan, senin o işyerinin olduğu caddede çok değil 5 sene öncesine kadar boy boy plazalar yoktu. Şimdi buldukları her yere plaza diktiler daha da dikmeye devam ediyorlar. Sen orada çalışmaya devam et, bir kaç sene sonra anca hafta sonları evci çıkarsın, hafta içi köşedeki otelde kalırsın.
    Ayrıca orası ümraniye değil ormaniye, orada sen istersen heryeri taralı alan yap sallayan çıkmaz orada trafik değil orman kanunları geçerli. Tuhaf yer, And. yakasında nefret ettiğim yerlerden bir tanesidir.
    Abi ne yapalım ekmek parasına taa buraya geldik Sultangaziden

Hedef 2023 İstanbulda boş arazi kalmayacak heryer plaza gökdelen olacak tam gaz ileri
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya bakiyorum istanbuli ozledim mi ulan bir insan gram ozleme mi ya ? Bunu amerikada yaptiginda 500 usd cezayi kitliyolar 3 haftadir araba surerken paronoyak oldum yemin ederim hayatimda uymadgim kadar kurallara uyuyorum uyamayana da baya sinirleniyorum ama uymayanlar ya turk ya meksikali zaten hahaha

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O an idam edilseler aslinda kimse kirmizida gecemez.

Bizim ulkede cezalar caydirici olmaz emniyet seridi kirmizi isik idamla cezalandirilirsa

Kimse o g.t korkusu ile yapamaz baska bir caresi yok
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunca plaza gökdelen yapılıyor hepside güya kapış kapış satılıyor güya olmıyanlarda zaten türke satmıyor yatırım olsun diye araplar zengin ıraklı kürtler falan alıyor..

Basit bir tespit gece o gökdelenler yolundan geçin onların altları avm üstleri normal residance daireler evlerdir.. çoğu kap karanlık tek tük ışık görürsünüz yani oturan yoktur fazla.. ama sorsanız hepsini satmışlardır.

zaten bu inşaat sektörüdeki balon patladı patlıycak yada şöyle söyliyim elbet bir gün patlıycak.. 1 senedir 2 senedir evlerini satamayan insanlar biliyorum.. ama kağıt üstünde herşey mükemmel ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunca plaza gökdelen yapılıyor hepside güya kapış kapış satılıyor güya olmıyanlarda zaten türke satmıyor yatırım olsun diye araplar zengin ıraklı kürtler falan alıyor..

Basit bir tespit gece o gökdelenler yolundan geçin onların altları avm üstleri normal residance daireler evlerdir.. çoğu kap karanlık tek tük ışık görürsünüz yani oturan yoktur fazla.. ama sorsanız hepsini satmışlardır.

zaten bu inşaat sektörüdeki balon patladı patlıycak yada şöyle söyliyim elbet bir gün patlıycak.. 1 senedir 2 senedir evlerini satamayan insanlar biliyorum.. ama kağıt üstünde herşey mükemmel ..
    Bende merakla bu balon ne zaman patlayacak onu bekliyorum. Büyük bir kesim arsızlaştı ve çevresindekilerin gazıyla çalışmaya başladı. Dediğinde de haklısın satıldı denilen evlerde ışık yok. Yeni projelerde de sorarsan son daire kaldı diyorlar. Birader sen daha inşaatı bitirmeden nasıl hepsini sattın, kime sattın. Adam Kozyatağı'nda pazar kurulan sokağın içine apartman yapıp 1,5 milyon TL fiyat biçiyor, içimden al o daireyi kıvır kulağına sok diyorum.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İş yerim Ümraniye / Tepeüstünde Buıyakada

Sabah 08:00 mesai başlangıcı akşam 17:00 bitiş ama nalet yerde öyle trafik oluyoki geçen gün sadece tepeüstünden çıkmak 30 dk sürdü. Bu arada evim zeytinburnunda

Şimdi yönetim sabah 07:30 akşam 16:30 için görüşecekmiş. Amk sabah köründe kalkıyoruz zaten işe gitmek için bide şimdi bu çıktı. Bıktırdı bu trafik walla

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    parasal imkanı olan niye dururki istanbulda hiç anlamam. ek gelirin bir yerden bir gelirin varsa istanbulda durulmaz..

istanbul en güzel 15 gün 20 gün çekilir... tatile gelip gezip tozup eşi dostu görüp gidiceksin.. en güzel istanbul o 15-20 günlük istanbul tadımlık keyiflik tam kıvamında ondan fazlası gene stress sinir gerginlik öfke yaratır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş yerim Ümraniye / Tepeüstünde Buıyakada

Sabah 08:00 mesai başlangıcı akşam 17:00 bitiş ama nalet yerde öyle trafik oluyoki geçen gün sadece tepeüstünden çıkmak 30 dk sürdü. Bu arada evim zeytinburnunda

Şimdi yönetim sabah 07:30 akşam 16:30 için görüşecekmiş. Amk sabah köründe kalkıyoruz zaten işe gitmek için bide şimdi bu çıktı. Bıktırdı bu trafik walla
    Oğuz abi onaylanırsa bizdede aynı olacak çalışma saatleri ama sadece Avrupa yakasında oturanlara
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslan abi orası fsm sanayi sitesinin yanından hekimbaşına giden yol mu ? Ben geçen çengele giderken köprü kilit diye o yola girdim. Allahım anlatamam.. Nasıl iğrenç bir deneyimdi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)