Su otogar yolundaki sagmalcilar viyadugundeki calisma beni delirtiyor. Koymuslar 2 tane kasis, onun trafigi ta mahmutbeye ulasiyor.
Dun maca gitmek icin alemdagdan 18;00 da ciktim arabayi stadin altina park edip, tribune cikma surem maksimum 3 dk koltuga oturdugum anda volkanin gol atacagi serbest vurusu kullaniyorduk.
Gidilen yol 25 km toplam sure 120 dk
Dakikada 0.208 kmetre ortalama ile gitmisim ki ortalama bir insan yuruyerek dakikada 0.083 mt yurudugunu varsayarsak hizli gittigimi bile soyleyebilirim
http://www.hurriyet.com.tr/serviscil...patti-40062605 Trafikte yaptıkları yetmediği gibi bir de yol kapatıyorlar.
yahu banane aldıkları sözden. ben mi verdim sözüde yolumu kapatıyorsun. yiyiyorsa gitsene sözü verenin önünede orda yapsana protestonu. birde gazeteye verdikleri ilan kadar komik bişey görmedim. sigarayı bıraktık sözümüzü tuttuk. sizde sözünüzü tutun, inanıyoruzki şu ana kadar sadece ertelenmiştir ama yerde kalmayacaktır. aklınıza sıçim.
74 model sehpa...
Benide hasdal-okmeydanı bağlantı yolunda ki tümsek sinir ediyor. Nurtepe viyadüğünün tam girişinde. Sekip sekip karteri değdiriyorum yere.
Dün Mahmutbey gişelerde kaza varmış, Yandex sağolsun arkalardan bi yoldan götürdü beni hem para ödemedim yola, hemde hiç dur kalk yapmadan Büyükçekmece' ye gittim. Ama çok karanlık ve çok ıssız bir yoldan gittim.
Tam iş çıkış saati yagmurda başladı trafik birazdan felç ,kazamız mübarek olsun
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Maskodan ileri olimpiyat - altinsehir yolundan mi goturdu, ben nerefrysr her gun geciyorum. Hakikaten karanlik yollardir ama ben daha bi sikintisini gormedim.
Aksine otogar yolunda bagcilarin oradan giderken gupegunduz yukaridan lastik yuvarladilar. Resmen keyfi olarak birilerine kaza yaptirmak icin, baska hic bir aciklamasi yok olayin. Neyse Allah'tan saniyelerle ben kurtardim da, arkamdaki cok zor topladi arabayi. O zaman arac kameram yoktu kaydedemedim bu olayi.
Bazi insanlar bazen insanlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)