Sabah evden 10 dakika geç çıktım ***** sabah wc'sinormalde 05:55 çıkıyorum 06:10 civarı hareket ettim köprüyü 06:45 zor geçtim arkadaş 10 dakika bu kadarmı fark eder. Nasıl bir şehirde yaşıyoruz ben anlamadım.
Avrupa Anadolu geçişi pert olmuştur bu sabah. Ben geçerken beyaz Fiat 500 XL mavi Golf 7'ye fena patladı gözümün önünde Golf'üm tüm airbaglar açıldı
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Tembellik başa bela biz sabah 06:30 işe gitmiş oluyoruz kardeşŞaka bi yana artık yollar o kadar berbat ki bu hafriyat kamyonları servis araçları felan yolları felç ediyor ya bir insan Maltepe'den Erenköye 1 saatte gidermi gidiliyor işte.
Birde bugün kombo oluyo hem Kazaskerde hem Küçükyalıda pazar olunca bu bir buçuk saate çıkıyor işe gidiş ve dönüş saatleri.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
@alidogukan uçağa bin gel. telefonuna UBER uygulamasını indir. 42j7d referansıyla üye ol. 40TL ücretsiz yolculuk kazan. Eğer yanında farklı bir telefon var ise ona da yükle onuda kendini referans göster. oradan da 2 tane ücretsiz 40 tl kazan. 3 yolculukta tek kullanımlık 40tl ücretsiz kazan. kalanına da ücretli uber kullanırsın. zaten burada otopark parası, köprü parası, trafik yorgunluğu yerine VIP Vitolarla yolculuk et.
*Referans bana aittir. isteyen herkes üye olabilir.
Şunu söylemeyi unutum. Uber taksilerle neredeyse aynı ücreti alıyor. Totalda 2-5 TL fark olur uzun mesafede. oda konforuna rahatlığına şöförün maganda olmayışına fazlasıyla değer.
Ayrıca Atatürk havaalanından biniş veya varış 150TL sabit fiyat. Sabiha Gökçen 100TL sabit fiyat olması lazım. Eğer gideceğin yer yakınsa havaalından çkana kadar otobüsle gidebilirsin
410 günlük kabus başlıyor 5 Mart Cumartesi itibariyle
http://www.hurriyet.com.tr/istanbul-...ilesi-40063018
İstanbul'da Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap inşaat çalışmaları nedeniyle inşaat alanı trafiğe kapatılacak. 5 Mart Cumartesi günü saat 23.00'ten itibaren başlayacak olan ve 410 gün sürmesi planlanan çalışmaların, İstanbul trafiğini olumsuz yönde etkilemesi bekleniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Haftaiçi haftasonu vs ayrımı kalmadı artık her saniyesi trafik bu şehrin çünkü bu kadar insanı ve arabayı kaldıracak yollara sahip değiliz.
Keşke her gün bayram olsa diyorum ama oda senede 2 defa sadece![]()
Istanbul'da yaşayanlar harici Istanbul'a günlük iş, turistik amaçlı giren çıkan insan sayısı yapılan ölçümlere göre 2,5 milyon kişi civarında
Sivas nüfusundan fazla Sivas'lı yaşıyor IstanbuldaSivaslılar yanlış anlamasın en büyük örnek olduğu için bunu kullandım
![]()
Bu hafta eğitim için Maltepe-Bostancı-Kadıköy civarında gezdim, öğlen 4'te maltepe'den çıktığımda e-5 kilit,ara sokaklarda kamyonlar, yollar çukur-tümsek..
Dünyanın neresinde bu kadar kamyon vardır normal trafiğin veya sokakların içinde bilmiyorum. Şahsen bir sürücü olarak kamyonların varlığından nefret ediyorum. Trafiğin içine eder,yolun içine eder,sıçrattıklarıyla arkasındaki arabanın içine eder, kaplama lastiği yolda fırlar kaza yaptırır, 100+ hızla gider,kaza yapar katliam olur. Neyse bir iki madde daha sayarsam ağır yazıcam.
Avrupadan anadoluya zaten geçiş yok gibiydi, artık belli saatlerde kontak kapanacak belliki
Bozulsun start stoplar, yakılsın debriyaj balataları, felç olsun sol ayaklar
bide bizim gibi fakir manuel araç sahiplerine Allah sabır versin
o bişe değil metrobüstede insan trafiği var artık ne halt yiyeceğiz belli değil
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)