Akşam 5te ortalık mahşer yeri![]()
Mustang alsin herkes trafik kalmazzzz
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Arkadaşlar İzmit'te yaşıyorum, İstanbul trafiğine hakim değilim. Ama (yarın) salı sabahı 6.45 - 7.00 gibi ailemi sabiha gökçenden alacağım, Topkapı tarafına gideceğiz. İnternetten baktığım kadarıyla Boğaziçi ve galata köprülerinden geçmem gerekiyor, arabam 88 prelude çekinceliyim açıkçası, debriyaj balatam fena değil ama bırakır mıyız balatayı, yoksa o saatte rahat gider miyiz![]()
///M Rulez...
yok 6:45 de sabihadan alacaksa en azından 6:00 - 6-30 gibi gelmiş olması lazım hava alanına.. Buda 5-6 arası yolculuk yapıcak demektir o saatte temiz olur ortalık.. Ama dediğim gibi biraz erken yolculuk yap bi yarım saat kafan rahat olsun. Haaa pardon 7 gibi alıp karşıya geçicek arkadaş.. Oy oy oy 7-8 arası köprüden geçicek vs Valla ben olsam aracımı kadıköy metrobüste bırakırım öyle geçerim metrobüsle eger gezmeye gidioyrsanız geri dönecekseniz.. O saattlerde oralara gitmek akıl karı değil.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
son 1 haftadır hergün anadolu yakasına gidip geliyorum sirkeci-harem / harem - sirkeci arası feribot kullanıtyorum çok çok rahat oluyor.
Rötar olmazsa, 6.50 gibi Sabiha Gökçen'den çıkıyor olacağız. 7.15 - 7,20 gibi köprüde olup trafikten bir nebze yırtacağımı umuyoruyorum. Rötar olursa araştırmalarıma göre şansım yok, kesin trafiğe kalacağım 10'a kadar bile sürebilir dediler, ben yinede bir umut yırtar mıyım acaba trafikten derdindeyim. Hayırlısı artık...
///M Rulez...
Sabah 7:20 köprü fena olur benden söylemesi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya trafik çok böyle bitik,öldük, kaldık gibi değil.
Ama senin yerinde olsam, Sabiha Gökçen-Alemdağ gelirdim şile yolundan nevzat demire kadar trafiksiz gelirsin sonrasında 40-45 km ile ilerleyen trafik olur, altunizade üstünden Üsküdar-Sirkeci(Arabalı Feribot) ile eminönüne geçip arabayı parkedip, topkapıya taksi vs. alternatifle gidilebilir.
İstanbullu olarak bizde abartıyoruz trafiği, yada ben alıştım artık 2-3 saatlik trafikler bile normal geliyor bana.
05:50-55 arası her sabah Ataşehirden çıkıyorum Şişliye geliyorum. Yanlışlıkla 06:10 civarı çıkarsam köprü trafiğine yakalanıp işe geç kalıyorumgerisini sen düşün. Kesinlikle 07:00'den sonra köprüyü kullanma derim. Ortalama 1,5-2 saat sürer karşıya geçişin.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hergün köprü geçiyorum araba ile.
06.15ten sonra yavaş yavaş başlıyor yoğunluk. 6.30 gibi dur kalk trafik acıbadem köprüsüne varmış oluyor. 6.45te uzunçayır rampası.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)