User Tag List

Sayfa 58/77 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
1447 sonuçtan 1.084 ile 1.102 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün 17:00' da işten çıktım servisle gittim eve, Kuyumcukentin orada çalışıyorum Bulgurluda oturuyorum sadece Topkapıya gelmeden 2 şeridi çekici ile trafik polisi kapatmıştı onun haricinde köprüde ek şeridi açmamışlardı ama Altunizade' de falan hiç takılmadan gittik ve 18:30 gibi servisten indim, bence Perşembe' ye göre çok iyiydi trafik.

Ben artık trafiği insanımızın yaptığını düşünüyorum, saçma sapan şerit değiştirmeler, sol şeridi satın almışcasına yavaş gitmeler, en soldayken bir anda en sağa atlayıp yanyola girmeler vs vs vs. Almanya gibi her 5 yılda bir ehliyet sınavına tabii tutulmalı insanlar ve şirket arabalarına bir sınırlama getirilmeli, sözüm meclisten dışarı ama adam yakıtını şirket koyuyo, araba kiralık diye hayvan gibi kullanıyorlar. Şirketlerin buna bir dur demesi gerekiyor artık.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cumartesi günü benim bilmediğim bir sınav, organizasyon...vs 'mi vardı. Rahat rahat çoluk çocuk gezindik, göztepe parkına gidip park yeri bulabildik, eve dönerken trafik olmadı, mutfak alışverişini rahat rahat yapabildik, Ümraniye'deki Pelit'e bile trafik olmadan gidebildik, hatta tepeüstü bile gayet açıktı. Üstelik tüm bunlar 13:00-18:00 arasında gerçekleşti. Kesin birşey oldu ama benim haberim yoktu. İlk defa bir haftasonu sinirlenmeden otomobil kullandım.
    Ama anneler gününde kesin her taraf çekilmez şekilde trafik olacak.

P.S : Kayınvalideye pres ütü almaya niyetlendim, bak bununla daha güzel kafa ütülersin derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben artık trafiği insanımızın yaptığını düşünüyorum, saçma sapan şerit değiştirmeler, sol şeridi satın almışcasına yavaş gitmeler, en soldayken bir anda en sağa atlayıp yanyola girmeler vs vs vs. Almanya gibi her 5 yılda bir ehliyet sınavına tabii tutulmalı insanlar ve şirket arabalarına bir sınırlama getirilmeli, sözüm meclisten dışarı ama adam yakıtını şirket koyuyo, araba kiralık diye hayvan gibi kullanıyorlar. Şirketlerin buna bir dur demesi gerekiyor artık.
    Bakıyorum bazen yol duvar öürlmüş gibi oluyor; 2 kere dur kalk sonrası bakıyorum ortada otomobil yok. Kelebek etkisinin, şok dalgasının tavan yapmış halini yaşıyorum. Ne oldu, kaza mı var, yol mu çöktü, ne oldu diye bakınıyorum sebep yok.
    Adam orta şeritte ilerlerken (ki önü de bomboş) birden bire kendini sola atıyor; üstelik bunu en çok kamyon, otobüs ve ticari araç kullananlar yapıyor. Birader ne oldu vahiy mi geldi de birden bire en sol şeride geçtin. O ruh hastası yüzünden sende birden bire frene basıyorsun sonra o fren izin o noktaya yerleşiyor ve geriye doğru dalga halinde büyüyor, her gelen orada frene basıyor ve birden bire trafik oluşuyor. Youtube'da envayi çeşit bu konuyla ilgili deneyler var. Adam durduk yere akan trafiği felç ediyor. Uzun süre o sol şeritten de ayrılmıyor. Yukarıda tabelada özellikle ağır tonajlılar, kamyonetler, otobüsler en sol şeride geçmesin diye uyarı var adam o uyarıya kıllık olsun diye yerleşiyor şeride. Ya çekil önümden birader, yok çekilmem. Sürekli sol şeritten gitmek gibi huyum yok ama bunların dibinden veya arkasından da kağnı arabası gibi gitmeyi de sevmiyorum. Çünkü özellikle kapalı kasalı camsız ticarilerde ön tarafta ne oluyor göremiyorsun. Hele otobüs, kamyon önüne geçerse tam duvar örülmüş gibi oluyor. Ani birşey olsa ne olup bittiğini çözene kadar sende olaya karışırsın ki neredeyse geçen gün otobanda 3-5 saniye ile olaydan yırttım. Solundan geçtiğim hafriyat kamyonun kamplaması fırladı birde lastiği patladı; o an bomba patlamış gibi oldu ve herifin bulunduğu yerden sonrası toz bulutuna büründü, göz gözü görmedi. Aynadan biraz baktığımda kamyondan sonrası yol ve otomobiller gözükmüyordu. Biri o esnada kaçayım derken kamyona bile sıvanabilir.

P.S: Geçen cuma, otobanda kısa süreli dur kalk olmuştu; o esnada yanımdaki kamyonun lastiklerinin diş derinliklerine bakasım geldi. Orası burası sallanan Scania marka kamyonun ön lastikleri slick kıvamdaydı, arkadaki lastiklerinden birininde artık telleri meydana çıkmıştı. Fotoğraf çekmek son anda aklıma geldiğinden lastikleri fotoğraflayamadım. (fotoğraf makinaaı kendine gelene kadar yol açıldı herif bastı gitti.)

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi bu gidişle senin sonunu iyi görmüyorum abi
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün 12:30 Merter'den çıktım frene basmadan 12:55 Ataşehire girdim 1 Mayıs etkisi fazlasıyla boştu yollar.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün 12:30 Merter'den çıktım frene basmadan 12:55 Ataşehire girdim 1 Mayıs etkisi fazlasıyla boştu yollar.
    Abi dün millet İstanbul dışına kaçmıştı, biz dün Eskişehir' e gitmiştik kayınpederlerle akşam 9' da Bozüyük Köfteci Yusuf tıklım tıklımdı ve bütün plakalar 06, 41 ve 34' dü Akşam 12' de körfezde trafik vardı, köprü kapalıydı. Lanet ettim İstanbul' a.

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün şaka gibiydi 25 dk da 4.levent-harbiye arası ring yaptım. Zerre trafik yoktu akşam.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi dün millet İstanbul dışına kaçmıştı, biz dün Eskişehir' e gitmiştik kayınpederlerle akşam 9' da Bozüyük Köfteci Yusuf tıklım tıklımdı ve bütün plakalar 06, 41 ve 34' dü Akşam 12' de körfezde trafik vardı, köprü kapalıydı. Lanet ettim İstanbul' a.
    Arkadaş dün Zonguldak ereğli'den 7 saatte dönmüş 2,5 saati İzmit Çamlıca gişeler arası

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş dün Zonguldak ereğli'den 7 saatte dönmüş 2,5 saati İzmit Çamlıca gişeler arası
    Abi valahi koltukta otur otur kıçım ağrıdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi bu gidişle senin sonunu iyi görmüyorum abi
    Olm ben harbiden trafik görünce cinnete bağlanıyorum. Ben öyle sırf sabah akşam trafik görmüyorum ki, yeri geliyor taksi şoförü gibi dolanıyorum ortalarda, o yüzden bazen ciddi anlamda aşırı dozda trafiğe maruz kalıyorum.
    Sırf park yeri derdi ve trafik yüzünden kayınvalide ve kayınvalidenin annesine gitmiyorum. Onlar bize geliyor. Bahçeşehir'de can ciğer arkadaşım var, sanırım anca doğum günlerinde falan yüz yüze görüşür olduk. Diyorum ya işte, geçen Kırklareline gittim, dönüşte en kuzeyde kalan iç yolu kullandım. Vize, Saray, Kapaklı..vs oradaki sakin yaşama imrendim. Şehirin içinden geçerken dükkanın birinde birşey gördüm, baktım arkamdan da gelen yok, adamın dükkanının önüne park ettim. Böyle birşey İstanbul'da hayal bile edilemez oldu. Geçen gün Ümraniye'deki Pelit'e gittik; daha doğrusu pastahanenin önüne park etmek için 3-4metre ters yola girmek zorunda kaldım. Çünkü öyle bir düzenleme yapmışlar ki, Pelit'e girebilmek için ya sanayi içine girip dolanacaksın ya da tepeüstünden falan geleceksin. Yol düzenlemesi yaparken bile ne önünü ne arkasını düşünüyorlar. Pelit'İn arkasında Opet var, Opet'e girebilmek içinde anayoldan dolanman lazım. Bilmeyen adam orada sinir krizi geçirir. Gitmek istediğin yere yaklaşıyorsun ama varamıyorsun, bu anca işte İstanbul'da oluyor.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sizi anlıyorum, bana kulak veriniz.
    daha öncede yazdım tekrar yazayım

tamam motor tehlikeli ama istanbulda bu şekilde araba kullanmanızda ruh sağlığınıza çok zararlı!
    ya tası tarağı toplayıp gideceksiniz yada ufak ufak motora alışacaksınız başka yolu yok
    kaldıki bunlar daha güzel günleriniz

bakın bana, zırt oradayım pırt buradayım, 1 günde 50 yerdeyim motorla
    trafik derdim yok, park derdim yok kafam 10 senedir rahat amk
    araba garajda dura dura aküsü bitmiş neredeyse, cuma günü çıktım yarım saat dolandım şarj olsun diye.

çok uzatmayayım, istanbul için kurtuluş scooterda benden söylemesi.
    oturun bi düşünün derim

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hakan abiye AWD Boxer Scooter alıcaz kısmetse
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizi anlıyorum, bana kulak veriniz.
    daha öncede yazdım tekrar yazayım

tamam motor tehlikeli ama istanbulda bu şekilde araba kullanmanızda ruh sağlığınıza çok zararlı!
    ya tası tarağı toplayıp gideceksiniz yada ufak ufak motora alışacaksınız başka yolu yok
    kaldıki bunlar daha güzel günleriniz

bakın bana, zırt oradayım pırt buradayım, 1 günde 50 yerdeyim motorla
    trafik derdim yok, park derdim yok kafam 10 senedir rahat amk
    araba garajda dura dura aküsü bitmiş neredeyse, cuma günü çıktım yarım saat dolandım şarj olsun diye.

çok uzatmayayım, istanbul için kurtuluş scooterda benden söylemesi.
    oturun bi düşünün derim
    Beni anca R1200 GS paklar, onun için de malesef biraz daha oğlanın büyümesi lazım. Yoksa çözüm 10 numero

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abiye AWD Boxer Scooter alıcaz kısmetse
    Valla çıksın hemen gider alırım (4 tekerlekten çekişli scooter )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    2 çeker Scooter zımba gibi kalkarsın ışıklardan
    23" Fiat 500e LaPrima

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bize her yer 20 dakika

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağdat Caddesi'nde harfiyat kamyonu dehşeti
    Vurduğu otomobili sürükleyen kamyon elektrik direğine çarparak durdu

http://www.milliyet.com.tr/bagdat-ca...undem-2238007/
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    B.C'de hafriyat kamponunun işi ne
    23" Fiat 500e LaPrima

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B.C'de hafriyat kamponunun işi ne
    yapma işte tuz bastın şuan Hakan abiye
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hakan abi bizi aydınlatırmısın
    23" Fiat 500e LaPrima

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)