User Tag List

Sayfa 67/77 İlkİlk ... 17576566676869 ... SonSon
1447 sonuçtan 1.255 ile 1.273 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben motorla sabah zincirli kuyu mecidiyeköy trafiğinde kitlenip kalıyorum araba gibi .. gidicek yer kalmıyor .. arabadakilere bakıyorumda iyiki arabayla çıkmamışım diyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah 7:35de Soyak yenişehirin oradan çıkıp 8:05 de Altunizade'ye şirkete geldim. Geçen haftaya göre bomboştu yol ama benden on dakika sonra aynı güzergaha girenler 1 saatten fazla sürede gelmişler.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuncu kopruyu kullanalim dedik yolun mimarisi mi yanlis yoksa toptan yanlis projemi ya da doganin intikamindan midir nedir tum yol boyu ufak capli goletler olusmus araba yuzuyor. Bir cok kez kaza atlatmisken cok gecmedi yakin arkadasimin bu yolda kizaklama yaparak bariyerlere carptigi haberini ogrendim. Kendisinde bisey yok araba kotu halde. Yazik gunah

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah efsane trafik vardı öyle böyle değil.

e-5e yola bağlandım saat 7:35
    8:20 hasdal aslantepe bağlantısı
    saat 9:20 geçe stad hizasındaydım

sonra baltalimanı borsanın ordan istinye park ve sanayiye ulaştım 10:15

3 kopru acılsın trafik rehaatliceak yeaa diyenlere de selamlarımı iletiyorum

vatanşaşmazın metrobüs reklamını armağan ediyorum onlara.
    3. Köprü açılınca trafik olmayacak diyenlerle vatan Şaşmaz'ın metrobüs reklamını gerçek zannedenler aynı zekaya sahip..

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam beyler sakın olun ne zaman ıstanbul ıçınde ışım olsa trafık felç olur alışın artık buna bır daha ışım olduğu zaman bır gun oncesınden buraya yazacam ona gore tedbır alırsınız..

sabah 6:15 te bahçeşehırden yola çıktım, 2buçuk saatte dudulluya gıttım 8:45
    yarım saatte ışımı hallettım
    9:15 te yola çıktım 1 saat 45 dk da bahçeşehıre dükkânıma dondum 11:00..

yağmurlu bır ptesı sabahını 4 saat 15 dk trafıkte geçıren bırı olarak, dükkânımı evıme yakın açarak ne kadar doğru bır karar aldığımı tekrar anladım..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksamda sabaha nazaran bi okadar az trafik vardi normale gore. Su pozisyonda 3. Kopru ancak aksamlari olan yogunlugu azaltiyor temdeki

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aksamda sabaha nazaran bi okadar az trafik vardi normale gore. Su pozisyonda 3. Kopru ancak aksamlari olan yogunlugu azaltiyor temdeki
    Anliyorum .
    - K -

________
    Dr.Ecu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    parayı denkleştiriyim 3.köprüden geçicem.. şöyle bir 200 liralık benzin yakıp karadenizden dolaşıp beşiktaşa gidesim var ..
    Kestirme Trafikde Yok Yeaa....
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah 06:30'de Güneşliden çıkıyorum 30 dakkada Bollucaya gidiyorum Bollucadan 07:10 da çıkıyorum 07:50 de Balmumcuda oluyorum oradan tekrar Bollucaya gidiyorum 08:30 da Bollucadan çıkıyorum 09:35 de Çağlayan'a geliyorum o kadar yolun içinde beni en çok yoran yer

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki haftada sadece bir defa araba ile ciktim gunduz vakti buyukcekmece - yesilkoy arasi ozellikle avcilardan sonra felc. Yine bir gunduz sultanahmette isim vardi metrobus ile cevizlibag sonrasinda tramvay aktarma yaptim. Tramvaya binene kada kapilar kapandi iki kez keza metrobuste ayni. Arabayla ciksan bir dert arabasiz ciksan ayri bir dert. Ist artik yasanmaz hal aldi.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu memlekete 10 tane koprude yapsalar fayda etmez. Sabah anadolu avrupa trafiginde polis trafigi acicam diye bi tarafi kesiyor. Heleki altunizadede tek seride indiriliyor.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parayı denkleştiriyim 3.köprüden geçicem.. şöyle bir 200 liralık benzin yakıp karadenizden dolaşıp beşiktaşa gidesim var ..
    Kestirme Trafikde Yok Yeaa....
    Mahmutbey gişelerden sonra 3.köprüye giden yola girdim Çekmeköy diye gösterdiği yerden çıktım ki o çıkış aslında lokasyon olarak Nişantepe'dir ama ne gariptir ki Ömerli-Şile veya Nişantepe-Alemdağ tarafına dönmek isteyene çıkış vermiyor; herneyse Mahmutbey-Çekmeköy arası 80km gitmek durumunda kalıyorsun ve 30,55 TL bayılıyorsun. Köprü üzerinde tek şerit açıktı (Avr.-And. istikameti).
    Körpüyede keyfimden veya merakımdan girmedim; geçen Pazar günü akşam 18:30'dan itibaren FSM ve 1.Köprü rezalet durumdaydı; ne kendimi ne de otomobili yoramayacağım diyerek 3.köprüden geçmiştim. O güzergah bir tek oğlana yaramıştı, herif fosur fosur uyumuştu

Körpüye bağlanana kadar da tek bir aydınlatma yoktu. DVR kamerada görüntüler duruyorsa paylaşırım ama cycle recording yaptığından muhtemelen silinmiştir. Neyse, çok zorda kalmadığım sürece açıkçası sağ elimle sol kulağımı tumaya ve abuk sabuk para ödemeye hiç niyetim yok.

2 kere Manisa'ya gidip aynı gün eve dönmem gerektiği için de Osmangazi köprüsünü kullanmıştım ama hiç ekonomik olmamıştı toplamda 400TL kadar eksilmiştim. Hatta 2.kez kullandığımda otobana girerken HGS okumadı, oradaki görevli abi problem var sen bilet al demişti. Ama işin garip tarafı, köprü geçisinde ise HGS göstermiştim ve bariyeri kaldırmıştı. İyide bu bilet ne olacak şimdi derken Kurtköy'den çıktığımda HGS ekranında U dönüşü diye 11TL yasladı.

Diyeceğim şu, herşey acele ile ve kimseye sormadan ve malesef pek de iyi niyet gözetmeden yapıldığı için sürekli problem yaşıyoruz. HGS okumaz, yolun tamamını kullanamazsın ama bir güzel reklamı yaparlar İstanbul'dan İzmir'e şu kadar sürede gideceksiniz derler, bütün yandaşlar alkışlar çoğu zaten o yoldan hiç geçmeyecektir ama olsun alkışlarlar. Sonrada kral çıplak diyeni parça pinçik ederler. Halbuki, daha Gemlik'ten sonrası bitmemiştir ama olsun köprü var mı var. İyide köprünün de 2 şeridi kapalı onu ne edeceğiz.

İşte aynı durum 3.Körpüde de var. Bağlantı yollarını bitirmediler adamları abuk sabuk yerlerden çıkarıyorlar. Köprünün üzerinde halen çalışma var çünkü Avr-And. geçişinde 3 şerit kapalı. Hem 30,55 TL ver hemde tek sıra halinde köprüden geç oh ne hoş. Utanmadan her türlü kaymağını yemek için de Ümraniye'den girip Çekmeköy'den çıkacaksan bile para koparmak için heryere kamera ekiyorlar, nasıl anladın dersen, Levorg test aracında OGS vardı, Ümraniye-Hekimbaşı'ndan bağlandığında tünele girmeden önce kamera tarlası var alet orada bir güzel dıt diye okudu. (Bomboş yola girip trafiksiz ortam simulasyonu yapayım istemiştim o niyetle o bağlantıyı kullanmıştım. (pardon ama günde ortalama 110bin araç geçiyor değil mi? ama muhtemelen hepsi hayalet otomobil olduğundan ben geçerken kimsecikler yoktu.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.köprü otobanında radar var mı bileniniz var mı?

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iki haftada sadece bir defa araba ile ciktim gunduz vakti buyukcekmece - yesilkoy arasi ozellikle avcilardan sonra felc. Yine bir gunduz sultanahmette isim vardi metrobus ile cevizlibag sonrasinda tramvay aktarma yaptim. Tramvaya binene kada kapilar kapandi iki kez keza metrobuste ayni. Arabayla ciksan bir dert arabasiz ciksan ayri bir dert. Ist artik yasanmaz hal aldi.
    Nasıl yerleşiriz abi oraya, sen ondan haber ver )
    Buu akşam, 19:30 da mecidiyeköyden çıktım h limanına gitmem gerekiyordu, Atatürk' e..
    Yola çıktım, Çevre yolu Haliçten kitliydi. C.Bağ dan standart zeytinburnuna kadar.
    Yandexe danıştım, Tem den götürdü.. 25 dakika h limanındaydım, şaşırdım.
    Yandex iyi kullanılırsa baya iş görüyor.
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yerleşiriz abi oraya, sen ondan haber ver )
    Buu akşam, 19:30 da mecidiyeköyden çıktım h limanına gitmem gerekiyordu, Atatürk' e..
    Yola çıktım, Çevre yolu Haliçten kitliydi. C.Bağ dan standart zeytinburnuna kadar.
    Yandexe danıştım, Tem den götürdü.. 25 dakika h limanındaydım, şaşırdım.
    Yandex iyi kullanılırsa baya iş görüyor.
    Cuma aksami saat 6 gibi durango Duhan ile gaziosmnapasadan Atakente gitmemiz gerekiyordu.. saat 6, cuma, is cikisi... kafadan 3 saatimiz var lak lak yaparak gideriz dedik. Yandex e adresi girdik 35dk gosterdi tabiki yok artik daha neler dedik, inanmadik. Alakasiz yerlere gire gire 30dk da Halkaliya geldik. Donuste biraz trafik acilsin oyle gidersin dedim yollarin halini gordukten sonra yok gideyim dedi. Yine yandex yapmis 35-40dk da g.o.pasaya gitmis. Yandex mucize birsey

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 gün istanbul dışında 2000 küsür km yol yaptım, istanbula girince afalladım resmen herkes üstüme üatüme geliyormuş gibi trafikte kendimi savunurken yoruldum. İnsanlıktan çok uzaklaşmış istanbul trafiği insan biraz ayrı kalınca daha iyi anlıyor.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golgeoyunu03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.köprü otobanında radar var mı bileniniz var mı?
    Göze çarpan sabit radar yok. Hareketli koyacaklarını sanmıyorum o kadar geçen yok zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen aksam teyzem soyledi sirf meraktan gecmisler kopruden. In cin top oynuyo sizin gibi yarisiclara yarar o yol dedi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @johnie @turbo&quattro google haritalar kullanın donunda sallar yandexi. önünde trafik gördüğü an kısa yol oluşturabiliyor, giderken kısaltabiliyor ve yandex gibi sacma sapan bir yanlıs yere göndermiyor
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)