Şöför adam baz alınır mı hacı :)
En son 200 le giden şöförün hali ortadaydı :)
Küçükken görmüştüm hep merak etmişimdir. Öyle bir karışımın neye benzeyebileceği konusunda detaylı bilgiye sahip değildim açıkcası.
Printable View
Şöför adam baz alınır mı hacı :)
En son 200 le giden şöförün hali ortadaydı :)
Küçükken görmüştüm hep merak etmişimdir. Öyle bir karışımın neye benzeyebileceği konusunda detaylı bilgiye sahip değildim açıkcası.
Onur yazdıkların icin Teşekkürler baktm uyku sellektor atiyor cekerm uyurm cabmzdan onemli degl gidicemz yer denems olurus geceyi bakarsin severz:)
haha yavru herkes şoförüm diye geçiniyoda gördüm ben o şöforlerden boşver mesaj yerine gitmeyiversin.Nacizane tavsiye buluunuyorum.:) herkes silivri istanbul gibi düşünüyo uzun yolu da o işler öyle değil işte : ) sonra okuyoruz şu kdr km yol gittim of anam bilmemneoldu çok yoruldum blablabla..
seversin serkan yani hele arabanın o gece sesslizliğinde çalışmasını ritmini duycaksın heycan basıcak vs açıcan camı püfür püfür . bide mfö çalcak arabada.(birzamanlarfırtınalarestirirdim) çok severim :D kısaca gece yolculugu cok zevkli ama bir o kadar riskli tabi..
He bir önerim daha var gece saat 3gibi yola çık : ) 11de yat 2.bucukta kalk 3 gibi yol al o da olur : ) biraz geç gidersin ama baygın olmazsın.gün ağırırken aydın otobanında olursun vs vs kahvaltıya tam bodrum : )
seko uykunun gelecegini sanmıyorum uzun yol zevklidir yaa :D kısmetse perşembe sabaha karşı bende urfaya dogru yol alıcam ama haklılar bak gece yolculugu için bünye biraz farklı olmalı sırf o yüzden sabaha karşı çıkıcam gece gitmeyi bende sevmiyorum iti köpeği bi fırlasa otobana fark etmek falan sıkıntı :p en temizi sabaha karşı çıkıp radar falan dikkat edip kurallar dahilinde yolculugu bitirmek :) akşam yolculugu hızlı şoförler için radarlar çok az hatta yok sayılır diye yardır babam yardır :D
şu anda gece radarları çok var haberiniz olsun. Bu saatte ne radarı yaw diye yardırmayın. Ben gece çıkacaksam sabah 5-6 da yatıyorum. Akşamüstü 2-3 gibi kalkıyorum. sandwichleri hazırlayıp arabaya inip bütün ön tarafı arap sabunu ile kaplıyorum. bavulları yerleştiriyorum benzinini alıyorum sonra yağına silecek suyuna lastik havalarına bakıyorum. Eve dönüp duş alıp 9 gibi yola çıkıyorum. Sabaha karşı uykum gelene kadar redbull ve soğuk nescafe desteği. Gözler batmaya başladıktan 15 dakika sonra durup yarım saat kestiriyorum. O zaten kurtarıyor yolu. 99 da deprem zamanı annemin zoruyla yazlığa yola çıktım gece 12 de uykusuz. O zaman gidiş gelişti gözümü açtığımda karşı şeritteydim. O zamandan beri aciliyeti yoksa uyumadan çıkmıyorum. Gözler batmaya başlıosa zaten kasmaya gerek yok kurtaramazsın. Durup uyuyacaksın.
Bizde kısmetse perşembe sabaha karşı gitmeyi düşünüyoruz 3,4 gibi bayram trafiğine takılmadan. Körfez dolaşmak yerine denizden geçicez muhtemelen.
Herkeze kazasız keyifli yolculuklar :)
bodrum yolculuğumu herzaman sabah 6 da başlatıyorum ben
6.45 topcularda oluyorum oğlen izmirde oluyorum ordan sonra bodruma çok yol yok zaten oğleden sonra deniz keyfimi yapmış oluyorum aynı gün içerisinde
bende bu sene agustosun 20 sinde çıkıcam kısmetse
1.1 dizel olduğundan ucuz bilet bulmazsam bandırma pek mantıklı gelmiyor bana
onur prof uzun yol şöförü ak. her şeye bi lafı var :D
radarlar ne tarafta oluyor birisi burdan yazmadan pm atabilirse önlem amaçlı iyi olur gerçi cok radarlık gitmiyorz ama aklmzda olsn :)
uyku için en güzel tavsiye tabi gece yolculuğu için birileriyle ufak yollu kapışmak hiçbirşey bunun kadar uykumu açamaz tabi altta güzel bir makine olacak yoksa moraller bozulur:))
yusuf yılmaz o yaşınızla çok güzel örnek teşkil ediyosunuz tebrikler :bravo:
Konu dağılmadan bende ufak bir soru sorabilirmiyim ?
Ağustos 15 çeşmeye gideceğim En uygun güzergah :
Yalova>Bursa>Balıkesir>İzmir>Çeşme bu şekilde gideceğim ortalama kaç saatimi alır? Otel girişi öğlen. ?
5.5saatte izmire girersin ordan çeşmeye gitmek değişken süre tutar 35dk 'da gidebilirsin 1saatte de basmana bağlı.
ama ıkınsanda sıkılsanda ist izmir 5.5 max 6saat.
tavsiyem yenikapı-bandırma
bandırmadan sonra izmire 2.5 3 saatte inersin max ordan çeşme gene aynı basmanla doğru orantılı.