Yenikapı-bandırma yapamıycaz maalesef biletler çoktan tükenmiş artık ufak ufak körfezi dolaşıcaz :)
Printable View
Yenikapı-bandırma yapamıycaz maalesef biletler çoktan tükenmiş artık ufak ufak körfezi dolaşıcaz :)
yola en erken çıkan radarları yazsın :D
Gece gitçekler için benim gördüğüm sökeye girişte sabah 6 da bide bodrum giriş jandarma geri kalan temizdi
Bu iki kisilik atvlerden kiralamak icin b disinda ehliyet lazim mi?
Gunluk fiyatlarini bilen var mi ya?
Bir hafta icin arabayla gitmeye useniyorum ben de:(
Ben cuma 23:00da istanbuldan çıktım eskihisar-topçular yapıp 7:30 gbi turgutreise vardım. Benim yol üstünde radar yada çevirmeye hiç denk gelmedim ama karşı yönde iki tane vardı. Dünde öğlen çıkıp akşam geldim körfezi dönerek. Dün bursa girişinde radar vardı. Onun haricinde yine denk gelmedim. Ama yinede temkinli gidin ben 120 civarlarında gittim olurda fark edersem en azından frene basınca uygun bir hıza düşebileyim diye :D
He birde bursa otoban girişinde de radar aracı vardı şansa gpsi düzeltmek için emniyete çekmiştim oda kenarda duruyormuş. Dikkat edin araç gri symbol.
ben atv safari sordum araç başı 60euro dediler tabi bu fiyata bir araca iki kişide binilebiliyor. ama değer mi bence değmez gibi geldi bu paralar.
Yeni konu açmadan sorayım dedim antalya bodrum hakkında fikri olan varmı
ne alemdeyiz millet yolda olan var mı?
Konuyu yukarı alalım bir, arife günü(4temmuz) sabah erkenden yola çıkacağız bodrum'a
dizel otomatik arabamız var, hangi yolu tercih etmeliyiz?
Bayramda trafik çok fena olacaktır. Yandex hazırda bulunsun
Köy yollarından götürüyor ama yine de götürüyor.
Bursa girişinde çevirmeler var sürekli. Asayiş kontrolü. Trafiği çok aksatiyor.
Bende bayram sonunda o taraflara gideceğim yeni yollardan geçenler var mı ne alemde yollar?
Radar icin balikesir civarlarinda dikkatli gecmek lazim 10 gunde bir istanbul kusadasi yapiyorum 10 gunde bir radar cezasi geliyor balikesir olarak hep ayni yerden araba olmuyor ama sabit radar gizlediler galiba :)
kücükcekmecede oturuyorum canakkale üzerinden iniyorum bodruma yol biraz uzuyor ama sakin nispeten
Selamlar arkadaşlar şu an bodrum dan ist'a gidiyorum bu Osmangazi köprüsüne girmek istemiyorum nerden nasıl gitmeliyim? Birde Yalova Yenikapı feribot u 24 saat yok sanırım ,en mantıklı sı eskihisar topçular sanırım.
valla bende osman gazı koprusunden gectım bodrum donusu 96 tl koprude kestıler bıde kopruyu gecınce 17.50 tl bırdaha kesıldı dahada ordan gıtmem :D gıdıste yenıkapı mudanya yaptım 114 tl ye mıs gıbıydı valla.