User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yunanistan bitmiş

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VedatR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin burada sorun diye gördüğün şey yanlış politika, ihmal, eğitimsizlik
    bence durumlarını yerinden görsen anlardır kaldıki benim bahsettiğim kesim çoğunluğu türk halkı olan zor durumdaki kendi insanın
    evet türkiyeninde çok problemi var eğitim yok, insan hakları yok, sisyasi çalkantı var ama kalkıp somaliye filistine gidiyo siz kaç kere tv de batıtrakyadaki insanların yaşadıklarını gördünüz? 90 lara kadar kendi evlerini arabalarını alamıyolardı avrupa birliği sayesinde insan gibi yaşamaya başladılar
    Gonul isterki dil, din, irk farketmeksizin tum ulkeler refah icinde yasasin ama maalesef mumkun degil. Somaliye, filistine ziril ziril aglayanlarin Soma daki katliam icin yaptiklari aciklamalari gorduk. Kendi insani icin zerre uzulmeyenden karsit fikirde, dinde olan bir ulke icin yardim beklemek hayalden de ote.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beter olsunlar amk.. İt dalaşına çıkacak yakıtları bile yok artık.. Ege komple Tuaf'ın..
    Tango-1 never dies.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'nin geleceği de umarım bu şekilde olmaz. Yaklaşık 10 yıldır ekonomisini inşaat sektörüne adamış bir ülke var ve bir yerde patlayacak.

VedatR
    Misafir
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben birsey soracagim merak ettim, dogru mudur bunu ogrenmek istiyorum

Yunanistanda haberlerde bile surekli turkiye endeksli yayinlar yapildigini duydum. Bu dogru mudur?

Adamlarda feci bir got korkusu var o yuzden surekli silahlaniyorlar, hala da devam ediyorlar krize ragmen.
    doğru! benim bir haftadır gördüğüm halka saldıran türk polislerini tekrar tekrar gösterdiler bunun nedenide halka şu mesajı vermek "bakın bunlar bar bar kendi halkına bunları yapan size neler yapar görün" bunun nedenide yunanistana krizde bile silah satmak. düşünün bu adamlar borç batağındayken amerikadan tank aldılar sonra halk ayaklandı biz tanklarımı yicez diye. tabanda durum farklı faşistlerin haricinde sıradan halkın arasında türk düşmanlığı yok denecek seviyede ama resmi dairede tv de iş değişiyo

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yunanistan'da endişe ya da bizden yana bi korku var mı bilemem ama istedikleri kadar silahlansınlar, desteksiz bi halt yiyemezler bize. bayern münih'in yanında freiburg kalırlar bize nazaran.

Shadow güzel yazmış, yakıtları yok ki uçak havalandırmaya. kontörsüz iphone 5s misali...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletimiz ülke içinde aç, işsiz, birbirini kirarken,insanlar bankalara satılmış hale gelmişken önce bu devlet milletini kurtarsın milletini.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler, gecmisten beri 2 ülke birbirine karsi iyi seyler beslemiyor. Ancak yunan ekonomisi çökerse bizide etkileyecek farkindasinizdir umarim.

Zaten biz ora icin cozum uretmeyiz, sahsi fikrim ülke iflas edecek. İç savaş çıkarsa kacanlar ülkemize sığınırlar diye dusunmuyor degilim. Suriye ortada zaten. Yükleri çok agir.

Anlamadigim nokta gecmiste kimle kötüysek su an bize siginiyor!

Turkiye konusunda haklisiniz, ic olaylar kadar dis olaylarada onlem almak lazim. Ama hükümet politikasi ortada...

Siyasete girmeden Allah sonumuzu hayır etsin diyorum, ülkemizde çok çok büyük sorunlar var ama medyanin yüzünden bilemiyoruz cogu seyi...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

VedatR
    Misafir
    çok mantıklı yorumlarda geliyo çok saçma yorumlarda...
    arkadaşlar yunanistanın batıtrakya bölgesinde kendi kaderine terk edilmiş bizim halkımız yaşıyo böyle bi durumdan haberinizmi yok? karşıt din karşıt ırktan savaş uçağından bahsediyosunuz kaldıki gidip yunanlılara yardım etmesi çokmu abes? yüzlerce yıldır birlikte yaşamış insanlar.
    bizden yardım beklemeyin yazmış kardeşin birisi sen kendine bak yeter yardım bekleme söz konusu değil gidip ordaki durumu gördüm canım sıkıldı sizinle paylaşıyorum sadece bu halim vaktim yerinde ordaki insanada yardımcı olurum buradakinede olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yunanistan iflas etmez onu kurtaracak muhakkak birisi çıkar Avrupa Birliği borçlarını sıfırlardı eğer durum dahada kötüleşirse yarım bile yaparlar.
    Yunanistan ayak bırakmalarının sebebi olası savaş çıkarsa bizim önümüzü yunanlıları sürerler 1.Dünya savaşında olduğu gibi .

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildigim tek şey var, yegane dostumuz var o da komşumuz Azerbaycan; onun dışındakilerin hepsinin bizimle bi hesabı var.. O yüzden hepsi beter olsun... Zamanının pkk destekçisi Yunanistana bir gram üzülüyorsam namerdim.. Yer ile yeksan olsunlar..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler, gecmisten beri 2 ülke birbirine karsi iyi seyler beslemiyor. Ancak yunan ekonomisi çökerse bizide etkileyecek farkindasinizdir umarim.

Zaten biz ora icin cozum uretmeyiz, sahsi fikrim ülke iflas edecek. İç savaş çıkarsa kacanlar ülkemize sığınırlar diye dusunmuyor degilim. Suriye ortada zaten. Yükleri çok agir.

Turkiye konusunda haklisiniz, ic olaylar kadar dis olaylarada onlem almak lazim. Ama hükümet politikasi ortada...

Siyasete girmeden Allah sonumuzu hayır etsin diyorum, ülkemizde çok çok büyük sorunlar var ama medyanin yüzünden bilemiyoruz cogu seyi...
    heryer bizden vize istemese, biz de sıgınırız başka yerlere

VedatR
    Misafir
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yunanistanın durumu iç savaşa doğru gidiyo zaten şimdiden çoğu insan türkiyeye ve almanyaya kaçıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildigim tek şey var, yegane dostumuz var o da komşumuz Azerbaycan; onun dışındakilerin hepsinin bizimle bi hesabı var.. O yüzden hepsi beter olsun... Zamanının pkk destekçisi Yunanistana bir gram üzülüyorsam namerdim.. Yer ile yeksan olsunlar..
    Bu mesajın altınada imzamı atarım. ağzına sağlık abi

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim ülkemiz de global anlamda rakamlara, analizlere bakarak ekonomik olarak yükselişte veya gidişatı istikrarlı görünürken tabana, yani gerçek hayata inildiğinde halkın borç batağında olduğu ve banka/kredi/faiz kıskacında süründüğü gerçeği var. Allah etmesin bir gün patlak verecek bu durum. o kadar krize, olaya, sıkıntıya, kasede, şantaja montaja rağmen dolar, euro ve borsa yıkacak kadar kımıldamıyorsa bi iş var bu işin içinde. o da içeriye salınan sıcak arap parası, anında piyasaya saçılan arapların ellerindeki dolarlar... sıradan bi vatandaşım, belki yanlış biliyorum ama inandığım şey bu.

türk'ün türk'ten başka dostu yok derler ya, ulan %100 doğru mu olur bi laf! zamanında nasıl analarını bellemişiz ki cümle alemin, herkes düşman bize arkadaş... azerbaycan var, güney kore var bildiğim adam akıllı iyi duygular besleyen. ha dış ülkelerdeki kandaşlarımıza zeval gelmesin, sıkıntı çekmesinler isteriz; orasını söylemeye gerek yok.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanlara yardım etmek mi ?
    Olası durumda devlet olarak oradaki Türk lere sahip çıkılmalı muhakkak.. Onun dışında ne halleri var ise görsünler kimse de insaniyetten bahsetmesin..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanistanda sadece şehirlerde durum kötü.adalarda krizin çok etkisi yok turizm sayesinde.adalara gidince kime sorsak buralarda pek bişey yok biz iyiyiz diyolar ama şehirler her geçen gün dahada kötüye gidiyomuş
    INFINITE PERFORMANCE

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İspanyada derste hoca(Ailesinde yunan da varmış) yunanlar Türkçe öğrenmeye başlamış ne düşünüyosun Murat diye sormuştu. Turiste her zaman kapımız açık demiştim. Almıştır heralde mesajı.
    Instagram: mutusgarage

VedatR
    Misafir
    ben ırkçı biri değilim bu muhabbetide hiç sevmem ama olaya türklük olarak bakıcaksak balkanlardaki türklerin yaşadıkları eziyetlerden bahsedelim osmanlı gittiğinden beri eziyet çekiyo balkanlardaki insanlar bulgarlardan çektiler yunanlardan çektiler şimdide ekonomik krizden iyice suları sıkılmış vaziyetteler. ekonomik durumu yerinde olan insanlarda var ama orda yaşayan ve ekmek parasını zor bulan türk halkı var hemde çok. şimdi yunan uçağıyla pkk la ne alakası var?
    türkiye destekler veya desteklemez benim sitemim bu kadar yere ulaşıyosan yanı başında kendi halkınada ulaş ozaman bu benim fikrim benim düşüncem

VedatR
    Misafir
    suriyeli mültecileri türkiyenin her yerine doldurcaksın kendi halkın perişan durumdayken adını bile anmıcaksın varmı böyle bişey????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)