User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Yunanistan bitmiş

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardim falan ne yardimi?
    ab yardim etsin bize ne??
    biz ab icin eksigiz hem, onlar degil, ilerdeler bizden
    herkes onundekini yesin, yapacak bisey yok..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanistan'ı bitiren birazda, Ab ye verdiği yetkiler oldu. Ekonomist değilim ama, kaba taslak bilgim ile; krizde olan ülke refleks olarak para basar. Ama para basma yetkisi de AB'dedir. Ab yardım yaparak kurtarmak istedi ama ne kadar tuttu tartışılır.

Açıkcası çokta umrumda değiller. 60-74 arası Kıbrıs'da yaptıkları eoka ayakları, 1. Dünya Savaş'ında verdiğimiz onca şehit, terör örgütüne yaptıkları yardımlar... Zaten bizim ekonomimiz de pamuk ipliğine bağlı. En ufak siyasi gelişmede yerle bir olabilen hassas, dışa bağımlı ekonomimiz komşu ülkelerden de çok çabuk etkileniyor. Umarım bize etkileri suriye gibi olmaz. Ülke yoksa iyice Çin' sanayisine dönecek. Hakkımızda hayırlısı, bakalım ne zaman patlayacak bu ani krediler, bu sözde zenginleşmeler.
    Real Cars, Real Roads.

VedatR
    Misafir
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşin dibi yazan arkadaş Yunanistan için yazmamış benim anladığım Shadow_Dancer nickli arkadaşa kullanmış o cümleyi + konuyu açan arkadaşta Yunanistan'a yardım edilse dememiş ki,orada ki Türk vatandaşlarına devletimiz el uzatmalı demiş ben öyle anladım,yazılanlardan.Anladığım gibi ise katılıyorum ülkemizde sığınanlar dilencilik ve hırsızlık yaparken kendi vatandaşlarımızın oralarda mağdur olmalarını izlememeliyiz tabi ki.Yoksa Yunanistan falan benımde umurumda değil açıkçası hele ki kendi ülkemizde ki sıkıntılara bakınca,durum daha da tuhaf.
    aynen onu demeye çalışıyorum ama burada bu kadar cahil insan olduğunu tahmin etmemiştim. kıbrısın japonyanın nerede olduğunu bilmeyen röportajlardaki insanlar varya aynı onun gibi yorumlar geliyo şok oldum. defalarca açıklama yaptım adamlar hala kalkıp yunanlara yardım kampanyası başlatmışım gibi yorum yapıyo güleyimmi ağlıyımmı yahu arkadaş bilgin yoksa yorum yapma bari laf olsun diye mesaj görünsün diye yorum yapıyo adamlar resmen. batıtrakya yı bilmeden adam politika yapıyo ekonomik kriz bi şekilde çözülcekte türkiyedeki bu cahillik daha tehlikeli sen yanlış anlama durumu farkettiğin için senin yorumundan alıntı yaparak anlatayım dedim

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı yunan adaları türkiyeye bağlanmak istiyor die duymuştum özellikle adaların türk turistler sayesinde çarkı döndürdüğünü biliyorum tanıdığım çok kişi ülke içinde tatilden çok daha ucuza yunan adalarına tatile gidiyor

ama şunu unutmayın devlet politikaları çıkarları ne olursa olsun türk ve yunan halkları kardeş gibidir kıyı egede ayvalık marmaris şeridinde ve karşı kıyıda türk yunan ilişkileri halk düzeyinde çok iyidir
    Ülkede adalar hariç yerin satışı Türklere açık. Adaları bizden kimseye satmayacaklarını söylemişlerdi..

VedatR
    Misafir
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı yunan adaları türkiyeye bağlanmak istiyor die duymuştum özellikle adaların türk turistler sayesinde çarkı döndürdüğünü biliyorum tanıdığım çok kişi ülke içinde tatilden çok daha ucuza yunan adalarına tatile gidiyor

ama şunu unutmayın devlet politikaları çıkarları ne olursa olsun türk ve yunan halkları kardeş gibidir kıyı egede ayvalık marmaris şeridinde ve karşı kıyıda türk yunan ilişkileri halk düzeyinde çok iyidir
    kesinlikle katılıyorum kıbrısı bilmiyorum ama adalarda ve batıtrakyada halk arasında ilişkiler çok güzel. bir biriyle ilişki içinde olan türkler ve yunanlar bazı şeyleri aşmış ama bunu anadoluda yaşıyan insan göremiyor bir düşmanlık bir cahillik rahatsız edici bir durum var. benim o düşmanca yorumlar yapan arkadaşlara tavsiyem yunan adalarını ve egedeki yunanistanlıların ziyaret ettikleri mekanları bir dolaşsınlar ıraktan ve suriyeden kaçan insanlara benziyorlarmı bir görsünler

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi ülkemiz hariç herkesin refahını rahatını kardeşliğini düşünüyoruz.

Kendi halkımızın ise güvenliğini refahını malesef sağlayamıyoruz.

devlet olarak dostumuz değildirler ama insanlarıyla bence bi sorunumuz yok gib
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılan mesajlar ve fikir alışverişleri çok güzel ama herkesin dediği gibi ülkemde onca sorun varken başka ülke beni ırgalamıyo malesef
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleket bu haldeyken acikcasi yunanistan vs hicte umrumda degil. Bu ulke once kendi insanini acliktan kurtarsin, sorunlari cozsun sonrasina bakilir.
    kesinlikle katılıyorum ! Daha kendi vatandaşımıza bakamazken sağa sola yardım peşindeler ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)