Pc yada osx kullanıcıları için hem film hem dizi izlemek için harika bi programda ben söyleyim o zman. Popcorn time.
Pc yada osx kullanıcıları için hem film hem dizi izlemek için harika bi programda ben söyleyim o zman. Popcorn time.
Yoksa siz hala şerlookklanamayanlardan mısınız :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
breaking bad in yan karakteri saul goodmanın better call saul isimli yan dizisi çıkmış henüz izlemedim ama yorumlara göre bb havası veriyormuş.Suits benimde favorim![]()
Better Call Saul güzeldi bence ilk sezonu BB izleyenler severler, 2.sezonun daha hareketli geçeceği kesin![]()
+Penny Dreadful 2.sezonda başladı, Eva Green severlere duyurulur![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Better Call Saul izledim ilk 4 bölüm falan. Breaking Bad'in tadını ben bulamadım açıkcası en azından heycan yok pek
Vikings
Black Sails
Da Vinci's Demons
Game o Thrones
The Walking Dead
Gotham
izlemeye devam ettiğim diziler yeni bölümlerini-sezonlarını bekliyorum, hepsi tavsiyedir![]()
the walking dead başka tanımam fena dizi
Ben yazacaktım, forumda arama yapmaya üşenmiştim. : )
Ayrıca başlanacak bir durumu yok çünkü henüz dizi başlamadı. Pilot bölümü yayımlandı ve gerisi 25 Haziran'da gelecek.
Ben de Mr.Robot dizisinin takip listesine alınması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca diziyi sevmeye bir başka sebep olarak da şu var;
whoismrrobot.com
K.
daha önce yazıldıysa şimdiden özür diliyorum
yeni diziye başlayacaklar ve sorgulamayı seven kişilikler için tavsiyemdir. ''Black Mirror'' içinde bulundugumuz kapitalist sistemi ve acımasız düzenini eleştirir. değişik kafalardır yani. her bir bölümü konu bakımından birbirinden farklı film tadinda bi dizidir kendileri. ingiltere yapımıdır.
izleyeceklere tavsiye; walking dead izler gibi bölümleri ard arda sıralmayın. izllediğiniz bölümler arasında biraz zaman bırakın daha da keyif alırsınız. ya da nasıl istiyosanız öyle izleyin ama izleyin![]()
Ben genelde fantastik, epik, tarih karışımı dizileri seviyorum o nedenle başta
-Game Of Thrones
-Vikings
-Spartacus
Mini dizi tavsiyesi vereyim bende. 3 Bolumluk dunya klasiklerinin uyarlanması. BBC kanalında uyarlananı izlemenizi tavsiye ederim 3 adet uyarlama var.
Charles Dickens' Gro
Sevgiliyle izlenecek cinsten bir dizi film tadında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)