kesinlikle breaking bad diyorum gördüğüm en iyi finale sahip![]()
Beyler dizimag gibi bir site var mıdır?
Hep unutuyorum hangi bölümde kaldığımıDizi izlemeyi kestim resmen
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bende yabancı dizi düşkünü olarak kesinlikle sopranos u tavsiye ederim. bunca zaman nasıl izlemedim diye hayıflanıyorum. özellikle italyan mafya hayatını seviyorsanız, god father tarzı filmlere düşkünseniz kaçırılmaması gereken bir dizi.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Daredevil'i de tavsiye ediyorum arkadaşlar.
Ayrıca sizi temin ederim, aynı ismi taşıyan 2003 yapımı rezalet filmle alakası olmayan bir dizi olmuş. İşleniş, olayların gelişimi, karakterler ve durumlar oldukça güzel oturuyor diziye. Hali hazırda çıtır çıtır götürebileceğiniz 1 sezonu tamamlandı. Türü sevenlerin kesinlikle izlemelerini, yeni bir diziye başlamak isteyenlere ise bir göz atmalarını öneriyorum.
İyi seyirler.
K.
History'nin "GANGLAND UNDERCOVER" dizisi gayet güzel, 6 bölüm ve gerçek bir hikayeden uyarlama. (Motorsiklet çeteleri,Custom Chopperlar v.b)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hannibal 3. Sezona bomba gibi girdi. efsane iki sezonun ardindan, tahammul etmesi guc 2 bolum.
Humans 1. Sezon 1. Bölüm İzle | dizilab.
Tavsiye ederim
Breaking Bad-Breaking Bad-Breaking Bad- abi bu dizi tek kelime ile harika izlemeyenler mutlaka biran önce izlemeli.
Walter White ve Jesse Pikman bide kaşar Skyler var onuda yazalım![]()
poyraz karayel sezon finali
person of interest sezon finali
daredevil sezon finali
the following sezon finali
the strain başlamadı
revolution başlamadı
şöyle fringe-person of interest ayarında bişeyler olsa tadından yenmez hafta içi akşamları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)