50 mm kullandım 106da gercekten konforlu sekme az yol tutus güzel tavsıye ederım kesınlıkle.
50 mm kullandım 106da gercekten konforlu sekme az yol tutus güzel tavsıye ederım kesınlıkle.
yalanmotors
Benim arabamda sportline olanı var eibachın ama önüde arkayıda 35mm indiriyo sportline olanı illa 50mm indirmiyo yaninetten ölçülerine bakın bence her arabayı aynı ölçüde alçaltmıyo yaylar
Bu arada benim yaylarımda kırmızı renk![]()
Bende clio II de eibach sportline kullandım. Konfor olarak gayet iyiydi.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Bro konforu etkilemeyen bi eibach var o yüzden yani kullanmadim ama ilk olucak öyle duydum
O derece diyosun
50mm sertlestiriyor diyorlar dogru mudur?
Kodlara göre hareket edersek daha saglikli olacagini söylüyorlar
Sertlesme falan oldu mu?
Ben jazz da prokit kullanıyorum güzel bir şekilde düşürdüğü gibi çokta rahatsızlık vermıyor gerçi en son lastıklerı 45 yanak yapınca az sarsılmaya başlamadım değil ama genede memnunum ve öneririm
DR. OWL
bence 50mm e gerek yok
2013 Elantra on Eibach Pro-Kit for Veloster - Hyundai Forums : Hyundai Forum
Veloster yayıda oluyormuş çok iyi durmuş bence
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
fuck ya bugün gidip 30mm aldım, kyb amortisörle birlikte. şansımı bahtımı ..![]()
Esasen amacım görüntüden ziyade, arabaya azcık yol tutturabilmekti. kyb amortisörlerle birlikte taktırdım. açıkcası beklediğimden çok daha fazla düştü ama depo full. belki ondan da kaynaklanıyor olabilir. bikaç güne daha anlaşılır olur. henüz bu haliyle 20km kullanıp sadece 15 saniye bakabildim![]()
tavsiyem 5 lik yayı takıyorsan eğer düşecek abi arabaSahte olmaması için yayın etrafında beyaz renk seri no su oluyor diyorlar ama emin değilim
Beylikdüzünde dg tuning mi ne var. ana dagıtıcı orası sanırım. dogrudan gidip ordan aldım ben
Benzin deposu boş. lpg ise yarımFotograf teker hizasından çekildi. resimleri inceledim de kyb'lerden sanırım gayet iyi düşmüş araç
![]()
c2 de kullanmıştım eibach sportline. dp tuningden almıştım. arka taraf güzel düştü ama ön taraf 5 cm düşmüyor 4-4.5 arası düşüyor haliyle ön taraf biraz havada kalmıştı.gerçi 5 cm düşseydi bile gene havada kalacaktıama konfor değişmemişti arabada yol tutuşta çok iyiydi.grande punto da ta technix coillere dayanamadığımdan söküp eibach sportline larla takasladım, bakalım punto da nasıl olacak eibachlar.
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)