ben de bişey sorucam. eibach nasıl okunuyor![]()
rodya @
Abi kyb hangi modeli taktın?
excel G diye tahmin ediyorum, ayarlanabilir AGX veya Sarı koni kıvamındaki ultra SR serisinden TR de hiç görmedim, hele hadi Honda olsa belki biri getirmiştir derim ama Hyundai için olunca ihtimaller çok daha düşüyor
Sorma sebebime gelince excel-g bir çok araçta orj olarak çıkıyor (misal Toyota'lar) veya orj alternatifi gibi görünüyor, ben oem amortisörlerden çok farklı olacağını sanmıyorum açıkçası kullanım konforu / yol tutuş un..
Levent selam,
taktırdıgım ürün bu :
Amazon.com: KYB 554384 Gas-A-Just Silver Monotube Shock: Automotive
ilgili yurtdışındaki forum konusu burda.
KYB Rear Shocks installed - Hyundai Forums : Hyundai Forum
Standartta gelen o kadar kötü ki baya baya etkili oldu bu ürün![]()
3mm bence bayağı alçaltmış , pro kit lerin hepsi zaten 3mm diye biliyorum ben velosterinde oyle olması lazım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tamam şimdi oldu, excel G ile ultra SR arasında kalan model,
bilstein sıralamasında oem alternatif b4 , gas a b6, ultra sr b8 rakibi diyebiliriz
Basıklık ise güzel olmuş bi de tam yandan çekebilirsen makbule geçer abi, bu Burak 150 ile esp denemesi yapan bi vatandaş olduğu için önemli bi konuydu bu oem amortisörden farklı olup olmadığı![]()
Levent selam,
tam olarak nasıl fotograf çekem ? selfie bile çekemiyorum doğru düzgün dudaklarımı büzüştürüp ama tarif edersen çekerim istedigin gibi aracın resminiyandan komple basıklığı mı görünsün istiyorsun?
merhaba arkadaşlar.
önlere ikinci el eibach sportline 5cm yay aldım. henüz arka yayları alamadım. aracım fd6 civic, yaylar da fd6’dan çıkma. şimdilik sadece ön yayları taksam yol tutuşta sorun olur mu? bir de bu eibach sportline yaylar orjinal amortisörlerle uyumlu mu?
flood yapıyorum ama kusura bakmayın. belki ileride birinin işine yarar diye buraya yazacağım.
sadece önlere eibach yayları taktırdım. amortisörler orjinal. görünüş şöyle:
sportline yaylar orjinallere göre biraz daha sert ama konforda pek sıkıntı yok. sekme, vurma vs olmadı. yeni taktırdığım için yol tutuşla ilgili bir yorum yapamıyorum ama o konuda sıkıntı yaşarsam buraya yazarım.
haklısınız film gerekiyor. aslında vardı da sökmek zorunda kaldım. çevirme yapan memur arkadaşlar filmlere takmıştı bir ara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)