arkadaşlar motoru yatak sarmış bir E30 var alsak motor yaptırma en kötü ihtimalle kaça malolur. hazır yaptırmışken 3.20 veya 25 e çevrilebiliyormu bu kasalar. uzman görüşlere ihtiyacım var
arkadaşlar motoru yatak sarmış bir E30 var alsak motor yaptırma en kötü ihtimalle kaça malolur. hazır yaptırmışken 3.20 veya 25 e çevrilebiliyormu bu kasalar. uzman görüşlere ihtiyacım var
aracı daha görmedim bir arkadaş kendine bakıyor 6500 tl istemiş direk 320 motoru nasıl koycaz. hurdacıdan faturalı alıp onu tekrar rektefe edip mi oluyor bu işlerden hiç anlamam ama motor konusu için bütçe maksimum 5 bin liraya halletmek istiyoruz
swap hakkında konular var forumda fabrikasyon 4 silindir araca 6 silindir motor koyulmuyo diye biliyorum işe koyulmadan iyice araştırın derim.
normalde 3.16 değilde 3.18is tutuluyor ama arkadaşın söylediği doğru 4 silindirli evraklı motorlu arabaya 6 silindir olmaz hee nedir illa herşeyin bi çözümü var diyelim
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
kanun değişmediyse hala fabrika motorunun hacim olarak anca %30 fazlasına izin veriliyordu ... ama gönül isterki yüklü bi 325 konulsunpiyasada çok var öyle gezen esnaf eray yümsel bi konuyu okursa bizi aydınlatır
![]()
SM PERFORMANCE
sağlıklı bir swap yapmak istiyosanız fren sistemine kadar değişmeniz gerekecek motorla iş bitmiyor şanzuman+tesisat+ difo + şaft hepsi değişecek sağlıklı bi sistem için en az 6-7 bin tl , bin-binbeşyüz tlede indir bindir için usta işçilik alır.uğraşmaya değer mi? iyi bir coupe kasa bulunsa uğraşılır.
araba kaç model resmleri varmı? komple rektefe nerden baksan en aşşa 3.5 4 bin tl tutar. bence uğraşmaya değmez yine size 10 11 e gelicek o fiyatlara düzgün araçlar var mesela,
Connecting site...
Connecting site...
bu iki araç çok düzgün gözüküyor . yerinizde olsam direk böle bi araçla pazarlığa oturup 10500 11bin gibi rakamlara bitirirdim
swap olayı için en fazla 320 swaplanıyor üzeri işletilmiyor ruhsata ama m20b20 yada m50b20 swaplayıp stroker kitle 328e çevirebilirsinz.ama sadece motorla kalmıyor bu.şanzıman difransiyel frenler yürür aksamda değişmesi lazım buda epey masraflı oluyor . alıcağınız araba çok çok temizse değer ama hırpalanmış masraflıysa bence hiç girmeyin derim
Hakkı Can Eryüzlü...
motoru en fazla 318is motoru işletirsiniz m20ler anca şehir efsanesi olarak dolanır.Yeriniz de olsam Connecting site... bunu alır kafama göre adam ederdim zamanla.
hocam bunlar otomatık vites. e30 ların temızıne cok para istiyorlar artık oyle 3-5 harcayıp adam edebıleceğimize de inanmıyorum arkadasa soyledım ef kasa motoru bıtık honda alıp enjeksiyonluya cevırelım diyorum veya butceyı biraz zorlayıp ilerde sohc vtec de olabılır bu nasıl Connecting site...
bence uğraşmaya değmez çok üst düzey bi proje olmıycaksa
örnek: http://www.techturkey.com/forum/otom...twin-carb.html proje dediğin böyle olmalı maddi sıkıntı olmamalı hiç bi zaman evdeki hesap çarşıya uymaz ve daha fazla para harcarsınız araç toplamak kolay değil
1-2 lira fazla çıkılırsa binilecek araçlar var
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
favorimdirConnecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)