User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
121 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ACİL Plakadan Adresi Bulma

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okudum sinirlerim gerildi.. Her sabah akşam trafikteyiz. Bu tarz dengesiz şerefsizler çok çıkıyor karşımıza kendimi zor tutuyorum bazen hatunlada kavga ediyoruz. Biraz sakin ol diyor ama insanı delirtiyorlar. Geçmiş olsun
    JoYTeaM

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah razı olsun,sagolun.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben de arabada sopa taşıyorum böyle dümbükler için ama kullanmak nasip olmadı çok şükür. Arkadaşımın başına geldi 2 kişi dalmışlar, kaşını patlatmışlar. Dava ettik, para cezası verildi 4 ya da 5 ay kadar sürdü dava. Şimdi de temyize gitmiş dümbükler, tekrardan bekliyoruz. Dava uğraştırıyor, caydırıcılığı da yok ama elden başka bişe gelmez. 3-5 pislik için insanın hayatı mahvolur mazallah.

Geçmiş olsun size de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bizler kaybedecek şeyleri olan insanlarız yoksa herkesin kendine göre çevresi var bulursunda döversinde ama herşeyin aksini düşüneceksin iyi zamanda değiliz böyle tipler haklıyı haksız duruma düşürür sakin olmakta fayda var emin ol böyle tipler er geç hakettiğini bulur..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden sabirliymissin.bole serefsizlere zamani gelince dersini vermek lazim da iste, kaybedeceklerini dusun kardeşim bosver..

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim geçmiş olsun çok can sıkıcı durum benzer durum banada olmuştu.plakayla arabayı attık hafızaya görürsek indiririz sıkıntı yok )
    Hakkı Can Eryüzlü...

Hasan Köksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ege kardeşim telefonuna mesaj attım, Araç b.paşaya kayıtlı yarın allah izin verirse tüm bilgilerini bildiririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer bir olayı biz de yaşamıştık. yanında kız arkadaşı olan bir eleman 4 herifi haksız olmasına rağmen resmen ipe dizmişti. yanında kız arkadaşı olan adamın haklı ya da haksızlığına bakılmaz. Anneye sövmedikten sonra susulur. Adap budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Teşekkur ederım beyler sagolun..

Alıntı Hasan Köksal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ege kardeşim telefonuna mesaj attım, Araç b.paşaya kayıtlı yarın allah izin verirse tüm bilgilerini bildiririm.
    Allah razı olsun,mesajı gordum,dönuş yapıyorum.

Yalnız buradan da yazayım herkese,araç ilk sahibinden beri plaka degistirmemis.Dolayısıyla e devlette yazan Bayrampaşa bilgisi aracın ilk sahibinin tescıl ettırdıgı ilçe.Yani aracın şuanki sahibinin Bayrampaşa ile bir baglantısı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.İsmi bulduk,bi sitede guvenlık gorevlısıymıs,uzerindeyiz.Sitenin adresini ve ev adresini çıkartmaya çalışıyoruz.Buradan PM bekledıgım abilerim,sizden hala mesaj bekliyor olacagım.Zira ev adresini hala arıyoruz..

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazar gecesi,saat 2.30 gibi Bahçelievler yanyoldan normal bi hızla seyrederken,onumdekı araç aniden frene asıldı ve cok seri bir sekilde aynayı kontrol ederek direksiyonu bos seride kırdım,çarpmadan kurtardım..Ne durup bi diyaloga girdim ne de arabayı ya da surucuyu suzdum.Yoluma devam ettim.. Dönecegi yeri mi kaçırdı,önune kedi köpek vs mi atladı,yoksa acemi mi acaba diye bir yandan da aynadan kontrol ederek ilerliyorum,ne oldugunu anlamaya calısıyorum.. Fakat araç birden hızlandı, sol taraftımdan önume kırdı ve benı durdurdu.Yanımda kız arkadaşım ve kız kardeşi vardı.Zaten olası bi kazayı atlattıgımız icin korkmuslardı,bu sefer hepten panıge kapıldılar.Camını açtı,ben de açtım.Kız arkadaşım çok korkmuştu,ne olur gidelim,lutfen durmayalım diyip duruyordu.Aracın içine baktım 5 tane oç,benim yanımda 2 tane kız.Arabadan inme,diyaloga girme,kavga çıkarma gibi bir luksum yok.Zaten kız arkadasım o haldeyken o oçnun ne dedigine dair tek kelime bile hatırlayamıyorum.Muhtemelen ana avrat kufurler etti bana.Yoluma devam etmekten başka çarem yoktu o an,fakat o aracı,aracın içindekileri ve plakasını hafızaya attım.Gık demeden onume kırdıgı yerden geri geri çıktım ve yine yavas yavas yoluma devam ettim.Fakat tekrar hızlandı ve sag taraftan yıne onume kırdı.Bu sefer arabadan indi,kız arkadasımın oturdugu sag tarafa dogru geldı,cama ve aynaya yumruk attı,sag kapıya tekme attı.Ben tekrar geri geri geldim,hızımı aldım ve onu ezmek için uzerıne surdum.Geri hamle yaptı,ezemedim.Korna çaldıgım için hırs yapan bi oç,bu hareketin uzerıne muhakkak pesımden gelır dıye dusundum,maksimum 15,20 km/h hızla yavas yavas ılerledım,pesımden mahalleye kadar getırecektim,fakat pesımden gelmedı.Ertesi gun plakadan adresi bulduk ve gittik.Arac orda degıldı,sonradan adresi teyit etmek için tekrar sorguladıgımızda ogrendık kı adres eskı sahıbınınmıs. 25 gun once satıs yapılmıs.Arabayı alan bu oçnun ne sigortası var ne kaskosu,dolayısıyla sıstemde kayıtlı bır adresı yok.Kapıyı çalıp alıcı tarafın adresini ya da telefon numarasını isteyemem,işi bitirmeden kimseyi uyandırmak,dikkat çekmek istemiyorum.Aklıma gelen tek şey noter satışında iki tarafında adresnin telefon numaralarının yazdıgı sozlesmenın girildigi sistem.Satıcı tarafın var,alıcı tarafa ıhtıyacım var.Muhakkak bir şekilde ulasmam lazım.2 gecedir uyku uyuyamıyorum,bana kim yardımcı olabilir?

Bu arada hiçbirmizde ya da araçta hiçbir sıkıntı yok çok şukur.Kapıya attıgı tekme kapı çitasına denk gelmis Allahtan,hiçbir sıkıntı yok,yumrukları da karı gibi olacak ki ne aynada ne camda hiçbir hasar yok.. Konuyu her dakika takip edecegim,en ufak yardımcı olabilecek birine bile plakayı ve elimdeki tum bilgileri PM gonderecegim.Olakı yaşça buyuk,benden muhakak tecrubelı abılerım beni ararlar ya da buradan yazarlar vs,şimdiden tesekkur ederim.Fevri hareket etmiyorum,tek başıma iş yapmıyorum,konuyu bilen,benden haber bekleyen insanlar var.O yuzden aklınız kalmasın.. Konuyu takip ediyorum..

yaşandı bitti deyip gec bence üc günlük dünya bu herkesin basına birgün bela denk gelir
    bügün calıstıgım yerde komsumuzda calısan işci trafik te benzer nedenlerden dolayı bıkac kişiyle tartısıyor ve birkac yerinden bıcaklanarak öldürüldü sende yankınlarında bişey yoksa hic bence macera arama ...

şuan sende yaşamıyor olabilirdin öyle düşün hayatın tadını cıkarmaya bak
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın bende bi sorgulatıyım, olur da denk gelirse sana yaptıklarının aynısını bide biz yaşatalım bakalım nasıl oluyormuş o zaman.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.İsmi bulduk,bi sitede guvenlık gorevlısıymıs,uzerindeyiz.Sitenin adresini ve ev adresini çıkartmaya çalışıyoruz.Buradan PM bekledıgım abilerim,sizden hala mesaj bekliyor olacagım.Zira ev adresini hala arıyoruz..
    Mesajımı editleyemedim.Sitenin adresini çıkarttık,fakat isim benzerligi de olabilir.Yarın gidip kontrol edecegiz.Umarım bu sefer dogru adrestir .

Şu durumda sizlerden gelecek en ufak bilgi bile çok işimize yarar.Emin olamasanız bile paylaşmanızı isterim,gidip kontrol ederiz,hiç sorun degil.

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay sonra ruhsat adrese postalanmıyor mu, 25 gün önce devir olduysa 5 gün sonra sisteme yeni adresi girer tahminimce

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bana kalırsa 5 tane kanı 5 para etmez şerefsiz için hiç kendini sıkıntıya sokma.onlar gozu karartmış hayattan bi beklentileri yok.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşver Boş adamlar ile uğraşilmaz. Senin bu hayattan bi beklentin var ailen var ilk önce aklına bunlar gelsin 5 kişiye 1 kişi hele ki yanında bayan varken öyle aksiyonlara hiç gerek yok yanında ki arkadaşını sonra kendini düşün insanlar acayıp en ufak şeyde ana avrat küfür eden tipler mevcut. Kendine problem yaratıpta düşme peşine yarın öbürgün bu magandalar sana problem yaratır arkadaşım. Ki bu devirde poliste birşey yapmıyor zaten. Aynısı Gecen sene Kültür üni şenliklerinde araba mı tekmediler 10 15 kişi kaçmaktan başka care yoktu ya orda ölcektim ya da kacıcaktım o fırsatı yakaladım da allahtan kaçtım.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun okuyunca bile sinirden gerildim böyle oçlar çok inip sıkacaksın iki tane o olacak ama işte o zaman da hayat kararıyor hiçbişey yapmayınca da insanın kanına dokunuyor Allah böyleleriyle karşılaştırmasın bizleri.Sana da Allah yardım etsin kardeşim dikkat et ne olur ne olmaz bi anlık sinirle ters bir şey yapma
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şey daha ufak biçimde başıma geldi 50 55 yaşlarında bi adam önüme kırdı son anda durdum kornaya asıldım geldi önüme kırdı cep vardı sıyrıldım geçtim sövüyorr el kol hareketi yapıyor yanımda annem kardeşim var uymayım uymayım diyorum yok herif at hırsızı çıktı bırakmıyor o gün tesadüf silahçıya gidecektim arabada kuru sıkı vardı torpidodan çıkartıp gösterince s*ktir olup gitti korkudan.. şimdi insen aşşağı 50 55 yaşında adam ağzına iki tane patlatsan hem yakışmaz hemde ölür kalır elinde bi halta benzemez gencecik adamlarız daha. sende sakin ol araştır polise şikayet et illaki bi sonuca ulaşılır 3-5 tane beyin fakiri salak yüzünden başını belaya sokma bu devirde kimin ne halt olduğu belli değil.. Aman dikkat kardeşim..
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sagolun ilginiz için.Bi konuya açıklık getireyim,benim derdim sadece 1 tanesiyle,yani şoförle.Niye 5 tane oç diye genelliyorum,çunku yanımda 2 tane kız olduklarını hepsinin gormesine ragmen hiçbirinin, arabayı suren baş oçocuguna engel olmaması, ''arabada kız var boşver bulasma,ugrasma'' dememesi.Bana herhangi biri trafikte durduk yere ana avrat sövsun,yanında bayan varsa gık demem,çıtımı cıkarmam yoluma bakarım,ne yapacaksam sonra bulur yaparım.O arabadakı kalan 4 oc bu ahlakı bilmeyen serefsize çıtını cıkarmadılar ama,neyse o sorun degıl zaten,o gun niye çıtınız çıkmadı diye o dördunun peşine dusecek kadar boş ve psikopat bir adam degilim.Benim derdim sadece bir tanesiyle,arabayı surenle.Bulana kadar devam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)