User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Range Rover Eveque hkk bilgi

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evoque tasarım olarak çok güzel bir otomobil ancak cam tavansız alınmamasnda fayda var içerisi çok basık gelebilir özellikle arka kısım için, ve gene söylenmiş arka cam baya dar, performans iyi yakıtı fazla v.b Volvo XC60 D4 R-Design ve ya D5 bakabilirsin alternatif olarak.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim X1 in bile iç mekanı daha ferah daha geniş hissettirir
    Benzinlisini söylemeye gerek yok temiz 15 lt
    Dizeli de az yakmayı pek beceremez ama yinede iyidir

Şekli şemali bi hayli afilli orası kesin ama fiyat-fayda oranı yerlerde başka araçlara yönelin

Yeni X3 fiyat-fayda oranı çok çok yüksek değerlendirmeye alınmalı bence..
    Bu arabanın içi bi tek bana ferah geldi sanırım , boyumda 180 ama

Dizel için yazılımdan sonra, 7.5-8 lt görür diye düşünmüştüm.

Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    X3 aptal araba derken? 10 aydır kullanıyorum, çokta memnunum. 8 ileri zf birlikte gayet atik. Ortalama yakıt olarak da 6.5-7.5 arası karma kullanım. Uzun yol 110 km sabit 6 litre yakıt var. İç malzeme kalitesi ve konforu gayet iyi. İç hacmi-bagajı çok iyi. Kimse bu tip araçlar da performans aramaz ama Yol tutuş karakteri çok iyi. limuzin otomobiller gibi gayet stabil çizgide ilerliyor. Yüksek hızda evo gibi arkadan kopuyor. Gayet keyifli yani, tavsiye ederim.
    Teşekkürler.

Yakıt değerleri çok iyi, yazılım var mı orj verileri mi ?

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x4'ü

bmwusa.com dan configrator den içini dışını inceleyebilirsin ucuz fiyatı görünce üzülme ama

ayrıca x3 ve x5 komple yenilendi. bir önceki kasadanmı bahsediyorsun memnun kalmadım diye

Connecting site...

Connecting site...
    Bahsettiğim araç 2005 modeldi, şansımızdan mıdır nedir sensör problemlerinden illallah edip sattık. Araç 2008 yılında geldiğinde 200.000 km üstündeydi İç trim ve karoser çok düzgündü ama elektrik aksamı epey hırpalanmıştı ya da kronik sıkıntısı buydu ..

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki. Öncelikle tasarım olarak çok şık ben daha beğenmeyen duymadım . Bizdeki fx30ds . 240 hp 3.0 dizel ünite çok başarılı bir motor çok seri ve yanlış bilmiyorsam sınıfında en sessiz ünite seçildi rolatideyken çok sessiz çalışıyor performans olarak cidden başarılı şanzımanı çok seri ve kulakçıklar tepkili, Hisli direksiyonu kulakçıkları vs Nissan gtr havasında hissettiriyor donanım olarak bu fiyata en dolu araçtır infiniti , koltuk soğutmasından hafızalı 12 yönlü koltuklarına hareketli direksiyonuna şerit takip mesafe takip radarlı cruise control, çok güzel çalışan navigasyon ve bose müzik sistemi 11 hoparlör ve Sub woofer var , içine koyduğunuz tüm Cd'leri hafıza kopyalıyor ,kör nokta algılayıcısı 360 derece kamera vs hepsi mevcut tek eksiği direksiyon ısıtma benim GT de var Yakıt tüketimi şehir içi 10 şehir dışı baya düşüyor bu değerler ama ortalama 10 civarı. Bundan önce de 2008 infiniti fx35 vardı , inifinitin tadını alınca başka araç bakmıyorsunuz. Bu arada sport modda yol tutuş hot hatch de yoktur konfor biraz zayıf kalabiliyor ama bizde 21 jant var ondan dolayı
    Çok teşekkür ederim, yakıt biraz fazla ama herşey rağmen çekiyor kendisine

Görünüş ve donanım olarak çok başarılı gerçekten.

İlginiz için tekrar teşekkürler.

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evoque tasarım olarak çok güzel bir otomobil ancak cam tavansız alınmamasnda fayda var içerisi çok basık gelebilir özellikle arka kısım için, ve gene söylenmiş arka cam baya dar, performans iyi yakıtı fazla v.b Volvo XC60 D4 R-Design ve ya D5 bakabilirsin alternatif olarak.
    Tasarımı gayet güzel . Cam tavan olucak büyük ihtimal fakat tercih biraz ınfınıtı'ye kayıyor gibi bakalım, araştırmalara devam..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim. ancak şöyle bir durum var ben kullanınca ortalama 8.7 civarı oluyor babam kullandığında 9 un üstüne çıkıyor bu performansta bir motor için bence çok fazla değil . Mümkünse 21 jant alın çok güzel gösteriyor aracı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim. ancak şöyle bir durum var ben kullanınca ortalama 8.7 civarı oluyor babam kullandığında 9 un üstüne çıkıyor bu performansta bir motor için bence çok fazla değil . Mümkünse 21 jant alın çok güzel gösteriyor aracı
    Dikkatli kullanımda tüketim bariz düşüyor. Zaten yeri geliyor tüm gün kasarak kullandığın arabayı limitlere taşıyınca o onu karşılıyor

21'' jantlılarına baktım cidden daha güzel duruyorlar.

teşekkürler.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.

Yakıt değerleri çok iyi, yazılım var mı orj verileri mi ?
    Estağfirullah, biraz yardımımız varsa ne alâ. Araç full stock. 19" jant, arkalar 275 önler 245'lik lastik ebatlarına rağmen yakıt bu. Ben şahsen tavsiye ederim, bende çok araştırmıştım almadan bu sınıfı. Para-çokomel ilişkisini ve kullanımını sevdim. Test edin bence tüm araçları, gönlünüze yatanı alın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler, ilgilenip cevap yazmanız bile çok değerli benim için. Kaldı ki yeni fikirler ve doğrusunu yanlışını tartışıyoruz herşeyin.

Bu aralar ınfınıtı'lere de bakıp son kararımızı vericem. Her türlü fikir ve yönlendirmeye açığım

Herkese ilgisi için çok teşekkürler.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuyu bölüyorm ama ceyhun 12 yönlü koltuk neymiş capraza falanmı gidiyo koltuk . ileri geri, baldır kısmı yukarı asagı , kıç kısmı yukarı asagı , sırt dikleştir yatır, bel desteğide koyduk geri kalanlar ne
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi ara araştırmıştım 4 kademeli bel desteği o 12 nin içide Ayrıca koltuk başlıklarıda elektronik sanırım.

Bu da bambaşka bi kademeli oturuş belki bu da dahildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gibi iri kıyımsan range den uzak dur. Arkadaşımın eşi aldı ve istanbul trafiğinde gittiğimiz 30 km ama 2 saat sürdü. O 2 saat bana eziyet gibi geldi.Çok basık ruh karartıcı. dönerken uyuduğum için anlamadım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu bölüyorm ama ceyhun 12 yönlü koltuk neymiş capraza falanmı gidiyo koltuk . ileri geri, baldır kısmı yukarı asagı , kıç kısmı yukarı asagı , sırt dikleştir yatır, bel desteğide koyduk geri kalanlar ne
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bi ara araştırmıştım 4 kademeli bel desteği o 12 nin içide Ayrıca koltuk başlıklarıda elektronik sanırım.

Bu da bambaşka bi kademeli oturuş belki bu da dahildir

Aynen dediğiniz gibi yani opsiyon listesinde böyle yazıyordu O tarz bir sürüşü alet maalesef hafızaya almıyor Yakıt tüketimi ile alakalı şimdi race chip ultimate getirdik onu takacağız bakalım fark ne olucak onu da paylaşırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi ; ortak yorum aracın tavandan basık olması bir tek ben ferah buldum sanırım.

Tekrar incelediğimde özellikle dikkat edicem bu konuya yanıldım sanıyorum.

Ceyhun ; Aynı bölgede ki farklı kademelerle sanırım 12 - 14 vs olarak adlandırılıyor Bu tarzı hafızaya almadığı daha iyi sanki

Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Race chip ile 280 hp den bahsediyor bakalım ne olacak , arabanın tek sıkıcı yanı arkası , arkada pek bir şey yok önde olan keyif alır (araçta)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)