Hatta şimdi kemere giderken gördüm büyük calticak karşısında devasaa bi açık alan var orası olsun calticak plajı karşısı
Hatta şimdi kemere giderken gördüm büyük calticak karşısında devasaa bi açık alan var orası olsun calticak plajı karşısı
evet zaman belli oldu
mekanı ayarlıyalım şimdide
ilk öneri geldifoto çekilceği için güzel bi alan olsun derim ben
![]()
Hatta tam saat belli olunca çaltıcağa gideceksek limandaki ford billallerin orda buluşup beraber gidebiliriz
İnş cnm yaa !!!
Evet yokmu arttıran cumartesi akşam 7 de kemer yolundaki ford bilallerin orada buluşuyoruz mangali ben getiriyorum hatta biri daha getirsin yetmeyebilir küçük benim mangal calticaktaki alan orman içinde asfalt ve beton karisimli düz bi alan düşük araçlar içinde iyi çakıl toz toprak yok herkes etini ekmeğini icecegini alsın (alkol serbest mi?)kesin gelecek arkadaslarda alta yazsın herhangi soru şikayet önerileriniz için 05457126464 nolu telefondan ulasiniz![]()
Heryer uyar beni başa yazın
Her nevi mangal malz var getiririm bende alkol abartmamak üzere serbest olabilir bence nacizane fikrim
İnş cnm yaa !!!
Levent'in corolla'yı da çekin Allah rızası için, arabanın +5mp fotosu yok![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arabayla gelım dedıydım çaltıcak işi çıkınca vazgeçtım biriniz beni alsında camdan sanruftan sarkıp yolda gıderken foto çekeyım bari
edit: levent burdamı ?
DR. OWL
cumartesi işim olmazsa gelirim,ama kapalı otoparklar sıkıntı benim arabam kapalı otoparka girmiyor açık alan daha iyi olur.
Ben çaltıcak tarafına gelemem arkadaşlar hem foto için biraz ışık problem olur orda bence mini city aquarium arasında güzel foto çekilcek hem düşük araba girebilcek kadar geniş yerde toplanmak daha iyi olur ??
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Beyler bencede sekonun dedigi gibi calticak uzak duser hadi bende polisden yana sikinti yok ama cevirme olursa eksozlu araclar icin sikinti cikabilir. Avm otoparki derseniz ben yine gelemem coguna girmio aracim. En mantiklisi minicity aquarium otoparki bencede
☻/
/▌
/ \
Ben mangal olayı için demiştim mangal olmasa her yer olur ben çektim o zaman elimi ayarlasin biri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)