Telefon olayı verileceğin kısma göre değişebilir, atıyorum kantinci, fastfoodçu veya silahlıkçı olursan misalen şarz etme problemin olmaz ıphonede götürsen sorun olmaz heran priz yanı başında olucak :)
Printable View
Telefon olayı verileceğin kısma göre değişebilir, atıyorum kantinci, fastfoodçu veya silahlıkçı olursan misalen şarz etme problemin olmaz ıphonede götürsen sorun olmaz heran priz yanı başında olucak :)
Bu arada en güzel zamanda gidiyorsunuz en ölü zaman bende 353 kd olarak kasımda gittim akşam yemeğini yiyip hemen yatıyordum 7-7,30 da. Yaz olsa hem sıcak hem hava aydınlık kışın daha iyi atıyor şafak :) bir arkadaşımı eşimi dostumu aradığımda aklım pek istanbulda kalmıyordu rutin şeyler yapıyorlardı ama yazın gitmiş olsam ve arasam, deniz, havuz, sahil, gezme tozma bahsetçekler insanın morali bozulur :)
bende kasımda gidicekler arasındayım ,nedense hiç askere gidicem havası yok umarım kısa dönem çıkar.
bundan alayım bi tane ozaman bende mp3 filan yuklenıyomu buna?
yok safi telefon bu :D mp3 atılmıyor :D
2 senedir aöf mezunlarida yedek subay oluyor
Genel sartlar su sekilde oluyor
-2senelik okul
-Dikey gecis aöf (isletme vs vs) 4seneye tamamlama
-not ortalamasi 3.00 ve üzeri olanlar
Gecen sene Kasım doneminde basladim bende
Ankara Polatlı da Astegnen adayi olarak 3 ay cok sert egitimlerden gectik
2 bölük 240 kişinin 230 kişisi bu dedigim kosullara uyuyorlardi
Geriye kalan 10kiside ogretmen veya ziraat muhendisi veya normal orgun ogretim 4senelik isletme veya iktisatciydi
Burde meslekci astegmenler vardi onlar doktorlardan muhendislerden secilen tayfa oluyorlar
1ay rahat bir acemi egitimi alip Kıtalarda girevlerine basliyorlar
Halen daha yedek subay olarak görevime devam ediyorum...50 gunum var gorevin bitmesine
Tekrar sorsalar" kisa donem mi yaparsin 5sene astegmen mi " 5sene astegmenligi tercih ederim
Ayrica bu konularla ilgili sorusu olan varsa ozeldende yardimci olabilirim
Hakkinizda hayırlısı olsun arkadaslar
E72 banada mantıklı gelıyor kısa donemlı olcaklar benımgıbı muhtemelen kullanabılcekler e72 whatsap ve facebook gıbı uygulamar ıcın uygun hemde sarjıda ıyı gıdıyor ve metal dussede kolay kolay bırsey olmuyor cunku oncedenkullanmıstım az dusmedı:D
Aynen iyi şarjı giden bir telefon arayışındayım. Evde iki tane boşta telefon var ama şarjdan dolayı güvenmiyorum.
e71-72'de askerlik telefonu olmuş herhalde bu 8. 9. duyuşum :) ve düşünmüyor değilim
Ben askere gittiğimde smart cep telefonu icat edilmemişti 8210 Nokiam vardı :hehe: Şimdi millet sarj derdinde :D
Kasım'da gidecek arkadaşlar bizim yapmamız gereken nedir Ekim' 20-25 arasındamı silüs belli olur?
Kasıma mı aralık'a mı düşcez bi belli olsada ona göre şirkete diyecem ben gidiyorum diye. Ekim 27 bekleki gelsin
kesin gidiş tarihimiz 27 Ekim'demi belli olacak?
1 Eylül 30 Eylül tarihleri arası Sevk öncesi hazırlık işlemi yapmak isteyenler eksik evrağı olanlar belge eklemek isteyenler yedek subaylık aday bilgisini değiştirmek isteyenler için başvuru başladı bilgilerinize.