Evlisin, Allah işine gücüne de bin bereket versin. Yerinde olsam askerlik yapmayı hiç düşünmezdim beklerdim bedelli çıkana kadar.
Printable View
Allah kurtarsın gençler gidince TSK'nın ne kadar profesyonel oldugunu ne kadar mükemmel bir yönetim kalitesi olduğunu ve insanların yeteneklerin ne kadar başarılı yararlanıldıgını göreceksiniz.
yersen..
Başvuru kağıdı dediğiniz nedir ya?
Bana Kasım' da askersin deyip yolladılar hiçbir şey vermediler nereden kontrol edeceğim ben e devlette bir şey gözükmüyor :(
aksaray burodan dıplomasını alan oldumu tek ders sınavından sonra gelmısmı ben yarın gıdıcem halıcıogluna haberleselım orda tanısmıs oluruz en azından?
Biz tam olarak kasımın kaçında gidecez.
onu bende merak edıyorumda kacında gıtcegımız ekımde bellı olcak sanırım
27 Ekimde yerler ve ne zaman teslim olacağımız yazıcak e devlette beyler.
Başvurduktan sonra pişmanlık yaşayan var mı? :D
Yine bedelli mevzuları var. Çıkarsa biz de faydalanabiliyor muyuz başvurduğumuz halde?
Bakan Yılmaz'dan 800 bin kişiye bedelli müjdesi - Türkiye Haberleri - Radikal
Diye bişey var ilgilenenler baksın
27 Ekimde nereye düşeceğimiz belli olacak ondan sonra bu başlık altından tekrar haberleşelim. Aynı yere düşen arkadaşlar ile kritiğini yapalım :D
27 ekime kadar boşlukta gibiyiz şimdi. Şirkette işte yapası gelmiyor insanın.
Bu arada bazı şeyleri hatırlatayım.
Celp kağıdını aldıktan sonra artık şirketinizde :
-Size karşı herhangi bir mobing,uyarı vs yada kovma olayına gidemiyorlar(Kanunen suç sayılıyor)
-İsterseniz askere gitmenize 5 ay kalaya kadar bile işten çıkabiliyorsunuz.Ama çoğu firma sinüs kağıdını istiyor tazminat için.
Günler geçtikçe pişmanlık mı desem hırçınlık mı desem bi keyifsizleşiyorum sanki