Evet var A ve B grurbu var yoğunluğa göre aralıka sarkabiliyor.
Printable View
Aralık celbine kalmanız yoğunluktan değil.Denizci ve Havacılar Aralık döneminde teslim oluyor.Aralık 17-18 civarı.
Yerler kağıtta 27 Ekim yazıyor ancak açıklanma tarihi 24 Ekim %90 edindiğim bilgilere göre.
Bugün 1 Ekim kaldı şurda ortalama 30 gün herkese hayırlı olsun :)
işallah izmir gaziemir kara havacılığa düşersiniz :)
balıkesire jandarma düşmüyor mu kimse ya:D
az kaldı hakikaten keşke şimdiden öğrenebilsek.
bu arada asker için hazırlıkları şimdiden yapmaya gerek varmıdır?
hiç gerek yok aynen yerler açıklansın ona göre son hafta yapılır alışveriş
facebookta şöyle bi gurup var tavsiye ederim herşeyi yazıyolar takip edin https://www.facebook.com/357ksd?fref=ts
ne alcazki ? ben eski spor ayakkabılarım kot bide havaya göre üstüme ne giyersem öyle gitmeyi planlıyorum ?
traş olayını nası yapsakki ?
bu arada buradan paylaşıcaz dimi kim nerde? bence liste yapalım beyler bakarsınız badi oluruz :D
herkes ışıd olayı var diye askerliği ertele diyor ama ben de stres yok niyeyse :) kaderde varsa ..
bi ton şey var yaw kıyafet olarak değil mesela sen tırnak makası götürdün en basiti almıyorlar kesici kısmı var diye bi dünya malzeme listesi var face te paylaşmışlar
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...bda1e2a83d04e3
beyler telefon olayı sıkıntı olur mu note3 var onu satıp yedekteki s2 yi götürmeyi düşünüyorum ama s2 de sıkıntı olcaksa sadece alo diyen bi dandik telefon götüreyim
Mardin/il Jandarmaya gelen olursa yardım etmeye çalışırım.
en çok dikkat edeceğiniz şey traşınız olsun, hergün traş olmaktan cildiniz yıpranıyor. Askeriye size derby 2li bıçak veriyor, onunla traş olursanız cildiniz zımpara gibi olur. O yüzden ben gillette'nin fusion bıçağını tavsiye ederim. Tek kafa ile askerliği bitirdim, jelde çok önemli. Diğer malzemeler ise çokta önemli değil bence. Tabi ilk acemiliğe gittiğinizde bota alışana kadar ayağınız şişiyor. Bunun için ben silikon jel taban almıştım, yüzyılın icadı :) Son olarak olmazsa olmaz termal içlikler, alt üst 2 tane alın. Biri yıkandığında diğer takımı giyersiniz. Diğer ıvır zıvır malzemelerin hepsini zaten veriyorlar.
ben sakal traşı ve tuvalet işini nasıl yapıcam ciddi anlamda kafama takıyorum
:D :D ahahahhaah tualet olayı fena ben şimdiden alıştırıyorum kendimi valla başka çare yok
Usta birliginde , sakal görev alırsanız eger mecbur komutanlarla içli dışlı oluyosunuz yapmak zorunda oluyosun. Belli bi süre geçince alışıyo yüz.
Tuvalete gelince valla bende epey titizim tuvalete girince epey bi zorlanıyorum :)
askere gidicez ya askeri operasyon gündemde şansmza tüküreyim ya bizi ne kadar etkiler bilmiyorum ama stresi başladı valla hakkımızda hayırlısı olsun beyler
sakal traşı değil de, ozana sor benim wc takıntımı:) hiç sıkıntı olmadı valla billa... bir tek bi arkadaş gitmeden watsons türevi mağazalarda olan cep wc kağıdı ve ıslak mendil muhakkak götür demişti hatta ıslak mendilin wcye yönelik olanı var onu, işime yaramıştı çok.