Verem testi olmadi, aile hekimine gittim sansima askerlik subesinin hemen karsisindaydi Boy kilo genel saglik durumumu sordu o kadar.
Printable View
Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla ağustos celbi 10 gün geç gidecekmiş, bizim başvuruları/gidişleri de etkiler mi?
Tek ders sınavını bende geçtim Aksaray'dan diplomasını alan olursa buraya yazarsa sevinirizz . Ağustos 15 ine kadar başvuru yapalımda bir an önce gidelim .. I'nş hayırlısıyla Kasım'da gideriz de biter bir an önce
bugun aof burosundan geldım arkadaslar tek ders sınavından gectım dıplomam 8 agustosta gelıcekmıs 15 agustosa kadarda askerlıge basvuruyorsunuz bılgınız olsun aynen burdan haberleselım
Daha öncesinden askeriyeye başvurmak için bir evrak vermiyorlarmı.
Ben yeni mezun oldum geçici mezuniyet belgesi ve fotokopileri + nüfus cüzdanı yeterli oldu. Transkripte götürmüştüm "transkripe bakacak mısınız" dedim. Gerek yok dedi.
Bugün hallettim tek sorun aile hekimi olayı oldu. Öğleden sonraya sarkmasın diye uğraştım son anda yetişti tam 12 buçukta bitti.
Yazmışım en son
Bugün itibarı ile işlemlerimi henüz bitirebildim
Tam tamına 8 iş günü sürdü işimden gücümden herşeyden geri kaldım aşırı yorgunluk sebebiyle değerlerim 2 ye katlandı yani yarım olan sağlığımdan da oldum açıkçası
Ne yapılıyor diye soran olursa sadece bekliyorsunuz vede her kapıda saatlerce
1 yıl erteleme aldım ne demek bu tedavisi devam ediyor demek
İlginçtirki hastalığımın düzelme olasılığı şu anki teknoloji ile imkansız sadece diyaliz-nakil sırasını ertelemeyle uğraşabiliyorsunuz o kadar
Ama derdinizi herhangi birine anlatmanız imkansız şuraya git otur bekle çık o kadar sanki emirlerine amade ersiniz ya..
Seneye aynı işlemler devam
Allah kimseyi düşürmesin sağlığınıza dikkat edin..
tahmin ettiğim gibi komple elverişşiz deseler geberirler seneyede gidicen degişmedem aynen buyum diye öyle elverissizligini onaylarlar. askerlik daha baslamadan anlamsız işler icin sabır silsilesi
Başvurumu yaptım ve kasım celbine gideceğim ancak A ve B grubu varmış. A grubu hemen kasımda gidiyor ancak B grubuna düşersek nezaman gideceğiz ?
b grubu aralıkta gönderiyo ilk haftası
a-b grup olduğumuzu nerden anlıyoruz?
bende basvuru yaptım kasımda gıdıceksın dedıler bana...
bekliyoruz Ekimi yani hadı uzun bekleyiş başlasın o zaman
banada ekım 20 de ogrenebılırsın dedıler :)
Herkese başvuru kağıdı vermediler mi? Yada herkeste tarih farklı mı? Bendeki başvuru kağıdında 27.10.2014' te her şeyin belli olacağı yazıyor.
bende 4 ağustosta bozdurdum tecilimi hayırlısı artık bakalım
Arkadaşlar merhaba, bedelli hakkında haber varmı oradan buradan. ben bozdursam mı tecili bilemiyorum. evliyim iş güç te yerinde hamdolsun. nasıl etsem bilemedim. askerdeyken bedelli çıkarsa üzücü olur. kısmet diyelim.
başkanlık seçiminden sonra bir hareket olacak gibi ama belli de değil tabi..