1 ay eğitim yapan yedek subaylar da 12 ay görev yapıyor, 2008 yılındaki uygulamada doktorlar filan samsunda 1 ay eğitim görerek dağıtım yapılıyordu
Printable View
ahmet dıye bırını varmı bornovada antalyalı
ahaa 2 gun sonra nolcaksa olcak demek haa vay arkadas bı garıp oldum yaa :)) orda techden bı eleman bulsam kendıme askerlık bıter roll muhabbetlerıyle :D
Kisa donemlerin yer aciklanma tarihi hakkinda bilgisi olan varmi?
24 Ekim 2014 00:00 Cuma günü açıklanacak
Bana şubede 4 Kasım'da teslim olman Lazım dediler ama burdaki yazıda 3-7 arası diyor 7 Kasım'da teslim olabiliyormuyuz ?
açıklansın artık sinir,stres ve meraktan kurtulalım
Bi anlam karmaşası oldu sanırım.
Kısa dönemler : 24 Ekim
Uzun dönem erlerin yeri ise : 14 Ekimde açıklanıyor.
Konuyu hortlatıp strese sokmayın adamı :D :D
ya sınusu almadan işten cıksam tazmınat alırmıyım beyler bılgınız varmı?
ben bankadayım biz de sülüsle alakası yok, 24unde yerin belli olunca o kağıdı gösterince kidem tazmınatı verip yolluyolar
Gitmeden stres olduk hadi hayirlisi
Ben aynı soruyu eylülde giden bir arkadaşa sordum. Yerlerin belli olduğu zaman, orada tarihte yazıyormuş. Mesela 3-7 arası ama seninkinde 6sı yazıyor.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama öyle dedi tabi ki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.
Bilgilendirme amaçlı genel teslim tarihlerini yazıyorlar. Yol izni dahil asıl sevk tarihi silüs-sülüs-sinüs-sünüs doğrusu her neyse onda yazar. Şafak ayın 3'ünde atmaya başlar. Bitiş tarihi hesaplaması = 3 Mayıs - Yol izni - Kalan yasal izin süresidir(Yol izni 2 gün dersek 19 nisan)
1.GRUP Kısa Dönem Er (1 Haziran 2014 – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında sevk bildirisi yapanlar); 3-7 Kasım 2014 tarihlerinde birliğinize teslim olacaksınız.
2.GRUP Kısa Dönem Er (16 - 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında sevk bildirimi yapanlar); 17-19 Aralık 2014 tarihlerinde birliğinize teslim olacaksınız.
*Kısa Dönemler için Acemi ve Usta birlikleri aynı anda, aynı kağıttan açıklanmaktadır.
*E-Devlet üzerinden askerlik sonuçlarınıza baktığınızda "Eğitim Birliği" yazan yer sizin Acemi Birliğinizdir. Eğitim birliğinizde yaklaşık 22-42 gün arasında değişen sürelerde acemilik eğitimini gördükten sonra "Usta Birliği"ne katılacaksınız.
*Kısa Dönem askerlik 6 aydır. Her bir ay için 2 gün izin hakkınız olur. Kısa dönem askerliğiniz eğer hiç izin kullanmazsanız teslim olduğunuz tarihten sonra yaklaşık 5 ay on 17 gün sürer.
YEDEK SUBAY; Sevk (SÜLÜS) belgesini aldıktan sonra Askerlik Şubesine müracat edeceksiniz.
1 Aylık Eğitime Tabi olanlar; 27-31 Ekim 2014 tarihlerinde birliğinize teslim olacaksınız.
2.5 Aylık Eğitime Tabi olanlar; 10-14 Kasım 2014 tarihlerinde birliğinize teslim olacaksınız.
Şu olay iyice kafamı karıştırdı.Aralık için Denizci,Havacı derken şimdide başvuru tarihine göre alım yapılacak yazıyor valla billa artık benim mantığım basmıyor bunlar ne yapmaya çalışıyor
Hey gidi günler. Herkese batı çıkmıştı bana Tunceli çıkmıştı :D
Hayırlı tezkereler arkadaşlar tez zamanda gidip gelin.
Sormak istediğiniz şeyler varsa pm atabilirsiniz. Az çok 5 aylık bir tecrübeye sahibiyiz taze taze :)