şafak 2 beyler hazırmıyız şemsiyelere![]()
şafak 2 beyler hazırmıyız şemsiyelere![]()
10 da açıklanır da yoğunlıkta pert olur telefonlarınıza e-devlet inidirin ordan daha çabuk öğrenebilirsiniz muhtemelen
Ben gram değişim olmaz bende diyordum bir karamsarlık bi salaklık var ama du bakalım.
Bu arada kız arkadaşı olanlar benim gibi sanırım daha da farklı paranoyalarda olabilir.Onu nası yapcaz bi onu çözemedim. Yoksa askerde akıllı adam her türlü yolunu bulur.
Birde arkadaşlar şimdi 24 ünde sabah mı açıklanacak yoksa 23 ü gece 00:00 dan sonra mi açıklanacak anlamadım.
Uyku sorunu bende de var. Gidecem bari son zamanlarda güzelce uyuyum diyorum. Geçen gün yatarken bir stres oldum uyuyamadım bütün gün uykusuz gezdiğim gibi ertesi günde gece5de yatıp sabah7de işe kalktım.
24 Ekim saat 10 diye söylenildi ama ben geceden bakmaya başlarım o stres ile.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Sakin olun arkadaşlargerçi size diyorum ama emin olun ben belki de sizden kötü durumda olabilirim.
Şuan birbirimizi teselli etmekten başka bir seçeneğimiz yok zaten.Bugün yapmasak yarın yacağız...
Ben bu gün yarın derken yaşı 29 a getirdim en çok koyan kısımıda o aslında alışkanlıklardan kopmak çok zor olucak.İçeride olacakları artık düşünmek istemiyorum bile herkes bişi söylüyor.
İşten çıkmak için biraz erken olmuş sanki evde oturmayın darlanıyorsunuz gidin sevdiklerinizi görün arkadaşlarınızla takılın kafa dağıtın şuan başka seçenek yok anı yaşayın kısacası![]()
Kız arkadaş konusuna takılmayın oraya gidince kafanızdan atın olaya konsantre olun yoksa sorunlar peşi peşine gelir evet zor bende aynı dertten muzdaribim ama kendimi o şekilde şartlarım.Günde 1 yada 2 sefer olurmu 2 bilmiyorum ama sesini duymak yeterli.Zaten sizi seven bekler bundan emin olun kendinizi kurmayın sakın çok dikkat bu konuda
Yerler cuma öğlen saatlerinde muhtemelen açıklanmış olur.
Son 1 gün hadi hepimize hayırlı olsun![]()
son 22 saat kardeşlerim hazırmıyız
Kimisi 00:01 den sonra açıklanmaya başlıyacak diyor. Kimisi saat 11 gibi açıklanacak diyor. Belirsizlik çok can sıkıcı
e-devlette şuan itibariyle Tarih yazıldı 24/10/2013 te açıklanacaktır ibaresi kondu yarın olduğu kesinleşti böylece![]()
Eskiden böyle konular görünce ulan ben daha gitmem çok var diyodum. Zaman ne çabuk geçti de düştük buralara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)