arkadaslar sistemde arıza varmıs sanırım facebooktakı grupta acıklanmıs normalde gozukmesı gerekıyormus ama arıza dolayısıyla gozukmuyormus bazı arkadaslar ogrenmısler haberınız olsun :S
arkadaslar sistemde arıza varmıs sanırım facebooktakı grupta acıklanmıs normalde gozukmesı gerekıyormus ama arıza dolayısıyla gozukmuyormus bazı arkadaslar ogrenmısler haberınız olsun :S
Aynen öyle yalan. Eğer genel kurmayda varsa tanıdıkları belki kendi sistemlerinden görürler. Ancak onun dışında e-devlette şuan sorun yok.
beyler face teki grupta mail le ilgili bi olay var eşleştirme filan tam olarak ne o ben kavrayamadım ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
F5'im soldu yeminlen.
Silivri askerlik şubesini aradım.cevap; ' henüz yüklenmedi, bi aksilik olmuş. Bu gün yüklenmezse. Pazartesi kesin öğrenirsiniz. ' dediler
Kısası uzunu komple bugun açıklanıyor diye biliyorum ben. Astek'ler önümüzdeki hafta, kısa dönemler bir sonraki hafta teslim olucak.
Benim kuzenim uzun dönem geçen hafta başında öğrendi gideceği yeri hatta aralık celbine kaldı. Sanırım bunlar sadece kısa dönemler. Dün melih'le de konuştuk o da öyle biliyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)