2. gruba kaldık ak. İşin yoksa 1.5 ay daha bekle amk.
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Esas Birliği65 İNCİ MKNZ.P.TUG.TOP.TB. 4 ÜNCÜ 203/37 MM.LİK K/M.OB.BT. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
2. gruba kaldık ak. İşin yoksa 1.5 ay daha bekle amk.
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Esas Birliği65 İNCİ MKNZ.P.TUG.TOP.TB. 4 ÜNCÜ 203/37 MM.LİK K/M.OB.BT. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
14 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
Hepimize hayırlı olsun
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
MEBS OKL. VE EĞT.MRK. MEBS EĞT.A. 1 İNCİ MEBS EĞT.TB. 3 ÜNCÜ MEBS EĞT.BL. / ANKARA MAMAK / ANKARA
Hayırlı uğurlu olsun
Eğitim Birliği - İL J.K.LIĞI/ADANA / ADANA / ADANA
Esas Birliği - İL J.K.LIĞI/ADANA / ADANA / ADANA
Varmı arkadaşlarBenim 2 side aynı çıkmış
çok şükür
Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR
Esas Birliği CUMBŞK.LIĞI MHF.A. LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA
Ben hala giremedim kafayı yiyecem.
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
15 İncİ p.eĞt.tug. 12 ncİ p.eĞt.a. / amasya merkez / amasya
39 uncu mknz.p.tÜm. 50 ncİ mknz.p.a. 1 İncİ mknz.p.tb. 2 ncİ mknz.p.bl. (zma) / lefkoŞa / lefkoŞa
geçen sene kasım acemiliğimi orda yaptım sorada mebs. çok şanslısın bölük komutanın on numara bir üsteğmen (değişmediyse) diğer rütbelilerde öyle.1.tabur 3.bölüğe sosyete bölüğü derler mebste. biraz tepe de kalıyor ayazı fenadır.eğitim çavuşu olma sakın gece gündüz yürürsün. rahat askerlik yaparsın mebs rahattır. şimdiden hayırlı tezkereler.
sistem çöktü hala giremedim
bizim zamanımızda kısa dönemler mebste karma bölüktü)) (sene 2008)
kardeşimin Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ / MANİSA
Esas Birliği57 NCİ TOP.TUG. K.YRD.LIĞI 4 ÜNCÜ TOP.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR
Sevk Başlangıç17/12/2014
SınıfTOPÇU
Sen sıkıntı yapma abi ufak ve güzel bir yer. Askerlik anlamında da sıkıntı çekmezsin merak etme . hayırlı olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)