Yetistirilmek uzere olursa eger ben kendim icin dusunebilirim cvmi atabilirim isterseniz
Printable View
İzmir'de okuldan arta kalan zamanda çalışıcak part time iş arıyorum. Hafta sonu da çalışabilirim
Yeni Açılan Servisimize
Servis Danışmanı ve Koordinatörü
Mekaniker
Detaylı Temizlik Boya Koruma Teknisyeni
Mekan genel temizlik personeli
Arıyoruz.
İstanbul Anadolu Dudullu Organize Sanayi
0 532 243 73 66
kredi/istihbarat/mali analiz/
finansman-finans(ön ve genel muhasebe hariç)-mali kontrol alanlarında iş arıyorum.
leasing-faktoring ve banka tecrübem var.
Güncel olsun.
Kastamonu'da Teknosa mağazası içinde firmamız adına çalışacak promotör arkadaşlar arıyoruz. Full time tercihimiz ama iş ihtiyacı olan part time çalışabilecek öğrenci arkadaşlar da olabilir. Klişe olacak ama gerçekten dolgun prim mevcut. İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilirsiniz.
Baktım şimdi, şu konuya 27 haziran 2014 te yazmışım. Miami tayfun abinin önerisi dolayısıyla kabin memurluğuna başvurdum. 2014 kasımdan beri çalışmaktayım. Çok kez iş değiştireceğim dedim ama işsizlik ve iş arama süreci çok kötü. Allah herkese kolaylık versin arkadaşlar.
İstanbul Yenibosna'da Citroen Yetkili Servisinde çalışacak Hasar Dosya Takibi ve formenlik yapacak bir arakadaş arıyoruz. Serhan Otomotiv | Citroen Yetkili Servisi
Ankara'da yok mu iş veren ? Uluslararası ticaret mezunu ingilizce vasat :hahaha:
Manisada iş arıyorum. Satış pazarlama olabilir. Otomotiv, teknoloji sektörü olabilir. Bilgi işlem tarzı olabilir.
Elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum, başta yazılım - pc sektörleri olmak üzere, elektrik elektronik - otomotiv sektörlerinde de çalışabilirim.
Bilgisayar programcisiyim.html css php mysql bilgim var.İngilizce seviyem konusma yok denecek kadar az yazma ve okuma problemi cozecek kadar var.Mersin Adana da is ilanlarina talibim.
silivri corlu taraflarında iş arıyorum 4 yıllık işletme mezunuyum 10 yıllık yönetıcılık ve satış pozısyonlarında tecrubem var pmden iletişime gecerseniz sevinirim acildir ay sonu nişanım var kısmetse
Akdeniz üniversitesi Ziraat fakültesi öğrencisiyim. Okulumu 1 sene uzattım ve devam zorunluluğum yoktur. Antalya içi iş arıyorum. Paket programları hakim şekilde kullanabilmekteyim. Giyim mağazalarından Satış tecrübem mevcut. Ne iş olursa yaparım modundayım.
Zor iş. Sabır ve fiziksel (uykusuzluk vs.) dayanıklılık isteyen iştir. Ayda max. 110 saat çalışılır ama o saat hesabı seyir defterine göre yapılır. Yani uçuştan 1-1,5 saat önce havalimanında olman, uçuş öncesi sohbet havasında yapılan briefingler çalışmaktan sayılmaz. Dolayısıyla yoğun ve dengesiz bir hayatın olur. Arkadaş çevren çalışırken senin off günün olur, millet haftasonu bayram seyran gezerken sen deli gibi çalışırsın. 3 saat Kölne uçup, havalimanına bile çıkamadan 45 dkda sen kendi işlerini yaparken yer ekibi uçağı hazırlar ve yeni yolcularla yeni bir 3 saat.
Kabin memurluğu dünyada en zor işlerde ilk 5e girer.
Dışarıdan göründüğü gibi pembe bir hayat sizi beklemez, gece gündüz demeden uçarsınız canınızı çıkarırlar.
Hoş güzel yanları da var tabiiki, ben hala özlerim misal ama eşimin temposunu gördükçe vazgeçerim.