Bu arada Birlas Beylikdüzü ve Seyrantepe'ye lastik sökme takma elemanları alacağız, ilgilenen olursa yönlendiririm.
Printable View
Bu arada Birlas Beylikdüzü ve Seyrantepe'ye lastik sökme takma elemanları alacağız, ilgilenen olursa yönlendiririm.
Her iş dışardan bakınca iyi durur zaten. İyi kazanırsın, güzel otellerde kalırsın, güzel insanlarla tanışırsın, fakat 10 saatlik yaptığın mesaide insanla uğraşma + mesainin çoğunu ayakta geçirme durumu hem fiziksel hem zihinsel olarak çok meşgul eder. Misal 1 haftada 3 farklı ilde yatı yapabilirsin hiç evine uğramadan. Yoksa aylık min 8 gün sabit izin, ki buna yer yer ilave boş günler de olur, kimsenin karşı koyacağı bir çalışma şekli değildir.
Son zamanlarda saldırılar ***** ülkenin güvenlik seviyesi nedeniyle havacılık da pek iyiye gitmiyor, yolcu sayıları düşük. Dolayısıyla da şirketler türlü türlü kısıntılara gitmeye çalışmaktalar. O sebeple başka bir iş aramaktayım. Bir de tabi hizmet sektöründe bizim insanımızın çalışanlara karşı tavrı var tabi. En çok da o yorar adamı ama kimse belli etmez. =)
Arkadaşlar Merhaba ;
Aşağıdaki mağazalarda görev alacak FULL TIME & PART TIME olarak çalışabilecek Bay-Bayan tanıtım personeli (Promotor) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce PERAKENDE sektöründe çalışmış, GSM ve Notebook ürünleri tanıtımı ve satışı konusunda deneyimli (Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir)
**ÜCRET BİLGİSİ İNSAN KAYNAKLARI TARAFINDAN VERİLECEKTİR..
MAĞAZALAR;
VATAN-EDIRNE
MEDIA MARKT-İstanbul 6 - Pendik Pendorya AVM - T01
TEKNOSA-İSTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXXTRA
TEKNOSA-İZMİT GEBZE CENTER EXTRA
Media Markt - Konya 1 M1
AKSARAY - VATAN
VATAN - ANKARA KECIOREN
VATAN - KAYSERi VATAN
MEDIA MARKT - ISTANBUL PENDORYA
MEDIA MARKT - MALATYA
Media Markt - Kayseri 1 Forum AVM - T018
TEKNOSA - İSTANBUL KADIKÖY NAUTILUS
MEDIA MARKT - ISTANBUL KAGITHANE
VATAN - BAHCESEHIR VATAN
MEDIA MARKT - Viaport MM new opening
VATAN - PENDIK
VATAN – BOSTANCI
TEKNOSA - İSTANBUL BAKIRKÖY MARMARA FORUM
TEKNOSA - İSTANBUL YENİSAHRA OPTİMUM
TEKNOSA - KONYA KULESİTE
Media Markt - Samsun 1 Piazza AVM - T025
cv için : cuneyt.turkoglu@casper.com.tr
Düşünen varsa cv yi cüneyt beye yollayın yada bana atın bn görüşürüm iş için yollayan olursa adanadan çağdaştan aldım dersiniz mail adresini
İstanbul Dudullu İmes bölgesinde çalışacak
CNC torna operatörü
30 yaşını aşmamış
Askerliğini yapmış
ve
CNC tornada yetiştirilmek üzere eleman arıyoruz.
18-22 yaş arası
İletişim : pm
İşimden istifa etmemin üzerine işsizim abiler kardeşler Teknik ressam arayanlar bana yardımcı olabilirlermi ? Cad ve Ms Office hakimim bilmediğim program konusunda çabuk kavrama yeteneğim var teşekkür ederim.
Beylikdüzü şubemize depo elemanları, rot balans elemanları ve sevkiyat şoförleri alacağız arkadaşlar...
Çevrenizde iş arayan varsa faydamız dokunsun.
haftada 2 gün tam (salı-pers) 1 gunde yarım gün (cuma) calışıcak mümkünse bölümümle alakalı is arıyorum(mekatronik mühendisliği) cok iyi duzeyce ingilizcem var biraz almanca 1 ay once turkcell teknolojide staj yapıyodum
Arkadaşlar, abiler selamlar.
Yeri burası değil ama en uygun konu bu olduğu için buradan sorayım.
Cuma günü işten çıkarıldım ve tabiki tazminatımı haklarımı vs alacağım ancak hesaplama konusunda yardıma ihtiyacım var. Net-brüt-ihbar-izin konularından zerre anlamam. Kim yardımcı olabilir bana?
Pm ile detayları iletebilirim.
Girne de ariyorum bende 12.45de bitiyor okulum,full time olabilir
Aramızda veya çevresinde Anadolu yakasında oturan Engelli veya tanıdığı olan varsa şirketimizdeki 4 adet açık için değerlendirmek adına benimle irtibata geçmelerini rica ederim
Konu güncelii.
Manisa-İzmir otomotiv/teknoloji/bilişim ile alakalı satış öncelikli iş arıyorum.
Bodrumda iş arıyorum ,D sınıfı ehliyetim src 2-4 ve psikoteknik belgelerim var , piyasa bombok ama bi umut belki bişeyler çıkar.
Çalıştığım bankada katlar arası taşıma yapacak eleman arıyorlar iş yeri Levent ve Çayırova'da iki merkezde asgari ücret setcard ve servis imkanı var düşünen olursa yardımcı olmak isterim
Elektrik elektronik mühendisi mezunu olarak iş arıyorum ayrıca forumda tecrübeli e.e mühendisleri varsa iletişim sağlayabilirsek sevinirim.
Makine Mühendisi olarak iş arıyorum diyerek hortlatalım bi konuyu :)
bilindik büyük cnc firmaları ile bizzat görüş elden cv bırak ve ilk başta verilen maaşa sakın burun kıvırma, ki kötü maaş vermiyorlar zaten böyle firmaların güzel imkânları mevcut
misal dmg mori firması ile bir görüş bulunduğun bölge ve çevre illerde makinaları var ise bölge sorumlusu bile olabilirsin
Opet istasyon marketinde çalıştırmak üzere bay bayan personel arıyorum
Yer : Kozyatağı