Olum ben muhendis degilimki zaten ahah :)
Printable View
Olum ben muhendis degilimki zaten ahah :)
Ne bileyim, bir zamanlar ben de buraya yazmıştım. O hallerim aklıma geldi. İşşsizlik kötü, iş arayanlara allah kolaylık versin. =/
Bu sıralar THY bayan kabin memurları arıyor.Çevrenizde eşiniz,dostunuz,arkadaşınız varsa haber verebilirsiniz
http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimiz...zisyonlar.aspx
bende nette dolanırken denk geldim. İş bankası memur ve bilgi işlem elemanı gibi açık pozisyonlar koymuş ihtiyacı olanlar takip etsin.
Pronet bölge tanıtım sorumlusu Arıyor eğer Düşünen olursa benimle irtibata geçebilir referans olabilirim
Konuyu hortlatalım
Merhaba ;
Zincir mağazalarda çalıştırılmak üzere tam zamanlı Bay veya Bayan TOSHIBA notebook tanıtım personeli (Promotör) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce bilişim ürünlerinde tanıtım & satışı konusunda deneyimli. Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir.
*Satış tecrübesi mutlaka olması gerekmektedir.
Özgeçmişleriniz için : cuneyt.turkoglu@toshibatr.com
Çalışma saatleri: 11:00-20:00 Hafta içi 1 Gün izin.
Çalışma yeri
Beylikdüzü - Vatan
Dudullu - Vatan
Bostancı - Vatan
Mallof İstanbul - Teknosa
Bahçelievler - Gold
İzmit - Vatan
Arkadaşlar çalişmak isteyenler varsa bnmle irtibata geçebilir cüneyt beye mail atmadan bana haber verirseniz bnde ona göre konuşurum referans olurum
ankara da komilik garsonluk yapabilecek arkadaşlar varsa yanıma alabilirim
ya da pronete bende yönlendirebilirim pm yeterli
ankarada karting gokart ta çalışmayı düşünen varsa benimle irtibata geçebilir..
Izmirde Part-Time eleman arayan varsa başvurabilirim. Tam da hazırlık okuyacağim su donemde cok faydasi dokunur :)
Ege Besyo spor yöneticiliğinden mezun oldum askerliğimi de yaptım kara kara düşünüyorum ne iş yapsam diye :D
tecrübeleri olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim :)
antalyada sigorta teknik personeli olup iş arayan varsa ö.m. atsın yardımcı olayım.
İstanbul avrupa yakasında insan kaynakları pozisyonunda iş arayışımda yardımcı olabilecek var mıdır ? :)
izmirde iş arayanlara yardımcı olabilirim..part ya da full time olabilir..satış ve pazarlama üzerine çalışıyoruz..
05332751616
Umut Sümer
statik projede ve performans analizinde deneyimli inşaat mühendisi arıyorum arkadaşlar varsa ilgilenen 532 548 17 66
RTV 2. sınıf olduk yok mu bu kardeşini bir ajansa kanala vs part time olarak piyasada pişirecek birileri :(
Yok mu part time eleman arayan? Vale, garson, satis elemani bunlari yapabilirim. Ek is lazim..