sweap07 ne iş arıyorsun ayt de ?
Printable View
sweap07 ne iş arıyorsun ayt de ?
Eylül ayına kadar çalışmak üzere iş arıyorum lakin eylül sonrasında okul durumuna göre part-time ya da full-time çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. İş konusunda fazla bir deneyimim yok ancak öğrenmeye açığım. Depo, sevkiyat, satış elemanlığı, garsonluk ve anketörlük gibi işlerde çalışabilirim. Ankara / Elvankent'te ikamet ediyorum.
kardeşim yeni mezun çevre mühendisi, askerliğini yaptı geldi kendisine iş arıyoruz şu anda. ilk hedefi çevre mühendisliğinde ilerlemek.
izmirde kardeşime iş arıyoruz unıv mezunu dil biliyor
Yüksekokul işletme mezunuyum, iş aramaktan vazgeçtim.
çevre mühendisiyim ankaradayım iş arıyorum.
Abime iş arıyoruz..
4 yıllık işletme+2 sene de lojistik üstüne devam etti..
Lojistik/depo/nakliye üzerine çalıştı hep..
yaş 33 askerlik yapıldı..
kocaeli/gebze/istanbul anadolu yakası iş aramaktayız
saygılar :)
Turizm sektöründe çalışıyorum, şirkette sanırım bir açık var ve ilan yayınladılar . turizm sektöründe çalışıp başvuru yapmak isteyenler ;
http://www.kariyer.net/intra-travel/...=1&isaratipi=2
Guncel olsun antalya da is ariyorum elektronik haberlesme mezunuyum
Şuan bende iş arıyorum B sınıfı ehliyetim var Radyo televizyon okuyorum IT yardımcılığı yapabilirm masa üstü pc tamiri yapabilirim (laptop hiç açmadım destek veren olursa onuda yaparım) Kurgu montaj yapabilirim işletme tecrübem var. İstanbul Avrupa yakasındayım (Avcılar).
Güncel...Yaz dönemi çalışabileceğim bir iş arıyorum
güncell iş arıyorum
lise mezunuyum
9 yıllık satış danışmanlığı+2 yıllık mağaza müdür yardımcılığı yaptım.
Şuan çalıştığım firma apple premium reseller.Türkiye'de 15 mağazası bulunan bir firma burada müdür yardımcılığına devam ediyorum.
mağazacılıktan bıktım artık doğru dürüst çalışma saatleri olan biryer arıyorum.
Bende iş aramaktayım autocad 3ds max ve revit programlarını kullanabiliyorum sertifikalarım var kat planı ve mimaride deneyimim var.Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorum.Ve biraz ingilizcem Her türlü projede çizim yapabilirim. b sınıfı ehliyetim var ve aktif araç kullanıyorum sürekli ist anadolu yakasında oturuyorum.
güncel antalya da iş arıyorum b sınıfı ehlıetım var elektornık haberlesme mezunuyum
Eylül ayına kadar çalışmak üzere iş arıyorum lakin eylül sonrasında okul durumuna göre part-time ya da full-time çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. İş konusunda fazla bir deneyimim yok ancak öğrenmeye açığım. Depo, sevkiyat, satış elemanlığı, garsonluk ve anketörlük gibi işlerde çalışabilirim ve ayrıca B sınıfı ehliyete sahibim. Ankara / Elvankent'te ikamet ediyorum.
Kontrol ve otomasyon muhendisi ihtiyaci varmidir istanbul anadolu yakasi tercihen sözlüm icin
Lan ben de işi bıraktın sandım. Sondakini başa yazsana. =)