Arkadaşlar selam
Çalıştığım ayakkabı mağazasına depo için eleman arıyorlar.
Mağaza pendikte bulunuyor. Mağazacılık ve ayakkabı sektörünü öğrenmek isteyenler ve genç arkadaşlar için ilerisi iyi olabilir diye düşünüyorum
Printable View
Arkadaşlar selam
Çalıştığım ayakkabı mağazasına depo için eleman arıyorlar.
Mağaza pendikte bulunuyor. Mağazacılık ve ayakkabı sektörünü öğrenmek isteyenler ve genç arkadaşlar için ilerisi iyi olabilir diye düşünüyorum
9 senelik satış danışmanlığı deneyimim.şuan apple premium reseller'da (apr) mağaza sorumluluğu görevindeyim şirketten ayrılmak istiyorum şehir farketmez ücret iyiyse şehir değiştirebilirim şuan eskişehirde yaşıyorum.
26 yaşındayım taliplerimi bekliyorum :D
Part-time veya haftasonları çalışabilirim. İş çok farketmez. Haftasonu olursa çok iyi olur.Anadolu yakasındayım.Üniversite öğrencisiyim.
http://www.techturkey.com/forum/show...man-ihtiyac%FD
ilgilenen varsa, yardımcı olabilirim.
Adanadayim, ön muhasebe sevkiyat tahsilat birazda olsa ithalat ihracat bilgim var. İşletme 4 yillikmezunuyum. Kosgeb maaş destegine uygunum. Adanada benzer iş olursa seve seve gećerim :)
kardeşim izmirde unıv bıtırdı 4 dil bılıyor iş arıyoruz yardımcı olacak varsa cv yollayabiliriz uluslararası ilişkiler bıtırdı
part tıme veya sadece hafta içi çalışabileceğim bi iş arıyorum istanbul and. yakasındayım dershaneye gittiğimden dolayı 1 sene sonrası belirsiz üni. kazanıp gitme durumum var
esparktayız şirket ismi vermiyim sıkıntı olmasın.
finallerin bitmesiyle iş arayışındayım 2. ögretim öğrencısıyım calısma saatıne gore yıl boyuda calısabılırım ehliyetim var elektornık haberlesme mezunuyum yıne aynı bolumu halen okumaktayım yardımcı olabılecek varsa cok ıyı olur 05367046240 abidin ismim
Kocaeli il sınırlarında ikamet eden ve üretim hattında çalışabilirim diyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
part time ( saat 18:00 dan sonra) cmtesi 16:00 dan ve pazar günü full olmak üzere çalışırım. ek iş lazım
Part ya da ful time yaz boyunca depo,sevkiyat,satış elemanlığı yapabileceğim bir iş arıyorum. Sigorta olması pek önem teşkil etmiyor.Hafta içi,hafta sonu çalışabilirim. B sınıfı ehliyetim var İstanbul avrupa yakasında olursa güzel olur benim için. Pm le ulaşabilirsiniz.
Bilgi üniversitesinden yeni mezun oldum ve kasimda askere gidecegim dolayısıyla 2-3 ay çalışabileceğim bir iş arıyorum uluslarasi ticaret ve işletme mezunuyum part-timeda olur orta derece ingilizce biliyorum
iletişim 0535 575 62 90
yönetici olarak kurumsal bir firmada calısıyorum 9 yıla yakın tecrubem var satıs danısmanı ve yöneticilik departmanlarında calıstım full time olarak calısmayı dusunuyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu aralar iş arioyurm askerlıgımı kısa dönem yaptım universitenın işletme bölumunden mezunum
güncel olsun antalya için iş arıyorum