işin tanımı gayrimenkul uzmanı ,yani eski tabirle emlakcı ,bölgeyi öğrenmek ilanları takip etmek müşterilere hizmet vermek ,herkese ekmek var ataşehirde ,3 kilama ile aylık net cebinize 3000 ile 3500 tl arası net rakam girer
işin tanımı gayrimenkul uzmanı ,yani eski tabirle emlakcı ,bölgeyi öğrenmek ilanları takip etmek müşterilere hizmet vermek ,herkese ekmek var ataşehirde ,3 kilama ile aylık net cebinize 3000 ile 3500 tl arası net rakam girer
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
beyler yurtıcınde ve yurtdısında fabrıkaları olan bır fırmaya almancası cok ıyı olan ve tercıhen cıft vatandas olan personel aranıyor.Turkıyede egıtım alıp gerektıgınde calısma hayatına bulgarıstanda devam edebılecek olması gerek.bılgınıze
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Medical dalında çalışan ilaç sektörüde olabilir full ingilizcesi olan ünüversitelerin kimya,biyoloji,eczane vb bölümlerden mezun eleman arayışım vardır
Çevrenizde iş arayan yada aramızda varsa böyle birisi CV lerini tarafıma göndermelerini rica edecegim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
İnşaat mühendisiyim. Askerliğim 2017 Temmuza kadar tecilli. istanbul asya avrupa farketmez sahada çalışabileceğim iş arıyorum. Aktif olarak yapı denetimde çalışıyorum.
dinamomotorsport.net
25 yasindayim aöf okuyorum ilk senem askerlik yapildi bitti coktan evliyim beylikduzunde ikamet ediyorum bu taraflara yakin evli bir insana uyumlu bir is ariyorum daha once farkli
Farkli islerde calistim söforluk olsun tuning malzemeleri satisi olsun muhasebe olsun tercume burosu kirtasiye sinema tekstil vs vs bir cogu gecis donemiydi kisacasi elle tutulur bir meslegim yok ama otomotive yoneleyim dedim 2. El satis icin gorusmelere gittim biz size doneriz klasik cevabini aldim tabi haklilar cv de tecrube yok otomotivle ilgili
Bir is olabilir veya baska birsey avm ler haric varsa isci arayan gelir gorusurum saygilar
Peugeot Sport 306 GTI
ben de arel üniversitesi bilgisayar teknolojisi mezunuyum. asıl mesleğim bilgi işlem ama ben kendimi grafik tasarım konusunda geliştirdim. 2 yıl iş tecrübem var. ps, ai, id vs kullanabiliyorum. istanbul avrupa yakası öncelikli iş arıyorum. arayışı olan varsa mesaj atarsa çok sevinirim.
İstanbul Üniversitesi biyomedikal mezunuyum. 1 yıl firma 3 yıl devlet hastanesinde biyomedikal uzmanı olarak çalıştım. 24 yaşındayım askerligimi yeni yaptım. Ekstra 4 yıllık işletme diplomamda mevcut. İstanbul Avrupa yakasındaki islere talibim
Tobb ETU makine mühendisliği yeni mezunum askerliğim şu an tecilli Ankara'daki işlere talibim. İlgilenen kişilere linkedin profili gönderebilirim. CFD FEA akustik ve tabiki motor üzerine işlere özel ilgim var.
her türlü ithalat ihracat gümrük lojistik halı kilim travel için müsaitim iş arıyorum
okul askerlik mevzuları biteli yıllar oldu
Grafik Tasarimci ariyorum , Ankara / Incek'te bulunan is yerime belirtecegim ozelliklerde grafik tasarimci arayisimiz var . Cevrenizde tadiginiz birileri var ise ; info@kreamark.com ya da 0312 489 1998 no lu telefondan ulasabilirler . Detaylar mail yolu ile gonderilecektir.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Konuyu takip ediyorum fakat ön bilgi olması açısından yazim.
Sakarya Ünivetsitesi Mekatronik öğrencisiyim
3.5 yıl vw servissinde kaporta teknisyenliği danışman yardımcılığı yaptım.
1 yıl çağrı merkezi crm/satış tecrübem var.
Yaş 22 askerlik tecilli B sınıfı ehliyet var.
İş tercihi olarak Saha satış - otomotiv üzerine hasar danışmanlığı veya teknik departman - şöför - kısacası otomotiv üzerine veya satış üzerine işlere ilgim olduğundan dolayı bu işlerin üstesinden gelirim.
ulusararası ılıskıler ve avrupa bırlıgı bolumu mezunu kardesım var 3 yabancı dılı var iş arıyor
www.honda-tech.com
Hacettepe de ingilizce işletme okudum. İngilterede finans üzerine tezli yüksek lisans yaptım. İngilizcem anadil seviyesinde giriş seviyesinde de Almanca ve İspanyolcam var. İngiltere'de bir çok çalışma ve gönüllü işte görev yaptım. Yeni döndüğüm ülkemde şehir pozisyon ve maaş kısıtlaması olmadan kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Dileyene İngilizce ya da Türkçe cv mi atabilirim. Şimdiden teşekkür ederim![]()
İş arayan arkadaşlara nacizane tavsiyem,
Kariyer yenibirişi secret cv ve türevleri olan bütün internet sitelerine üyelik açsınlar.
Yine aynı sitelerin mobil uygulamalarını kullansınlar.
Site fotoğraf bölümüne kravatlı ve traşlı foto koysunlar.
Mülakatlara mutlaka takım elbise ve traşlı gidilsin .
İstanbul ve çevresi bölgelerde iş bulmak zor değil.
Yukarıda yazdıklarım harici mutlaka CV doldururken özenli doldurun internetteki örneklere bakın.
Kurumsal firmalarda ortalama 2 3 ayı buluyor işe başlama süreci başvurulardan sonra acele edip olmuyor hissine kapılmayın
Allah herkesin yardımcısı olsun
Gemi inş. ve gemi mak. mühendisiyim
Varmı tersane, marina, yat bakım, makina bakım işleriyle uğraşan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)