İş yerinde pepsinin siteye bağlanmıyor, 10 dakika da açıyor siteyi :/
Printable View
İş yerinde pepsinin siteye bağlanmıyor, 10 dakika da açıyor siteyi :/
onu bendede yaptı australiadan baglandım baglanmazo olaydım :D ip değiştik diye yapıyo muhtemelen :D
Australyadan oy verebiliyor musun ki abi? (Portugal/Porto bende şu an komple)
Bayrakların yanında +'ya basıp çıkan IP'lere teker teker bağlanın aşağı doğru. Her IP'de 5 oy verebiliyorsunuz. Fazlasını verdiğinizi sanarsınız, çünkü tıkladığınız zaman sizinle birlikte veyahut sizden önce vermiş olanın oyu gözükecek. Kendiniz vermiş sanabilirsiniz. O yüzden proxy'de 5, evde 15.
Ben de burada gezdiğim kadar hızlı gezemiyorum. Sonuçta önce istek seçtiğimiz ülkedeki sunucuya gidiyor, o bizi yönlendiriyor. Yavaş olması normal fakat 1 dakikada 2 oya yetiyor. Sizde daha mı yavaş?
valla programda cıkan ilk ülke oydu başlıyım ondanda dedimde 3. bıraktım :D sakın baglanmayın cok uzun sürüyo :D
hemen en asagı amerikanya :D devam ediyorm buarada fark ettinmi bilmiyorum yandaki + ya basınca içinde en az 15-20 tane daha connect çıkıyo :D
+1 ..........................
Explorer ve chrome 'da geçmişi siteleri çerezleri vs herşeyi silip tekrar tekrar oy atılabiliyor, kaplumbağa hızıyla hareket ediyor olabilirim,ama savaşarak yenilmeyi tercih ederim :)
Hadi beyler ramazan spec, vera bismillah !
4-5 tane verdim, full boost devam ediyorum , siz de vtec altı kalmayın !
furkan chrome' dunku olayı esmi geçiosun ? operamı indirek şimdi de :D
furkaaaan furkaaaan
oy oy oy , oy oy oy
sabah sabah icat çıkartma
Bayrakların yanında +'ya basıp çıkan IP'lere teker teker bağlanın aşağı doğru. Her IP'de 5 oy verebiliyorsunuz. Fazlasını verdiğinizi sanarsınız, çünkü tıkladığınız zaman sizinle birlikte veyahut sizden önce vermiş olanın oyu gözükecek. Kendiniz vermiş sanabilirsiniz. O yüzden proxy'de 5, evde 15.
Ben de burada gezdiğim kadar hızlı gezemiyorum. Sonuçta önce istek seçtiğimiz ülkedeki sunucuya gidiyor, o bizi yönlendiriyor. Yavaş olması normal fakat 1 dakikada 2 oya yetiyor. Sizde daha mı yavaş?
UNUTMADAN "OY VER" tuşuna 1 kere basınca olmayabiliyor ben seri seri tıklıyorum, o vakit alıyor oyu. Bir nevi vurdurmak gibi... (arabayı)
olm nerden yürüyosan yürü :D
hiç biriyle ugrasmam dersen 63owen üsülü cerezli silden yürü :cool:
sıkıntı yok alana kadar tıklıyorm ofis bakıodur bu neye tıklıo diye böle haşin haşin :D
Beyler explorer da geçmiş silip sayfa yenileyip direk oy verilebiliyor. şuan bu işlemle 1 oy atma sürem 16 saniye. Kick-down dedim ,bu yolla herkes yarım saatini bi saatini ayırsa uçarız !
çerez usülü ortalama hızlı bi pc 2 oy arası 20 sn sürüyor maksimum. Bu iyi bir süre mi ?
İş yeri engeli olan ya da çok anlamayan bu yolla yürüyebilir.
Çok kısa bu işlemi anlatabilirim, katılmak isteyen olursa.
https://www.facebook.com/mehmet.g.aytar
iş yerinden cok müdahale edemiyorz
evde v.s. olan arkadşlar bi el atsın
Ben gece açtım usulca VTEC'î, o şekilde attım kendimi ilk10'a, bakın kanıtı;
http://i.hizliresim.com/Q1XMj3.jpg
:D
O şekilde verilen oylar sürekli aynı IP'den gittiği için bir müddet sonra engelleyecektir sistem. Yani daha önce yapanlarda öyle oldu diye biliyorum.
Berkan,chrome'dan mı veriyorsun ?
Kakuş, alacagız hiç canını sıkma, 5.30'a kadar back up ! :)
Azimle işiyoruz
furkan yukarada change 5 min demiş o bize yeterde artar bile ona :D amerika / 5 dk akar , otomatik ip degişiyor :D
opera mı indiiriyoruz şimdi :D yandı yavrum keten helva,cc cleaner ile birlikte hotspot işe yaramaz mı ?
Beyler çerez siliyorum ama şuan takıldı, oy ver kısmı çıkıyor ama oy verince 5790 yazısı artmıyor, oy verdin diyor sabit kalıyor. Napmalı