opera 10krktr
Printable View
sorun düzeldi, explorer tam gaz devam :)
explorer'da 3-4 saniye de 3 tıklamayla siliyorsun, opera işlemi uzunsa explorer deneyebilirsin :)
Ben listeyi tam anlamıyla verimli kullanmak için 5 oyda bir elimle değiştiryorum. +'ya tıklanıldığı vakit zaten seriliyor IP'ler... Aşağı aşağı iniyorum yavaşça.
Abi istersen hepimiz bir duralım, Zen'den 1 dene şansınız? Çünkü opera+proxy Zen'e göre yavaş. Tek avantajı %100 veriyor oyu.
Bir gerideki rakimiz ile aramızda 110'oy farkımız var zaten. -Ki hep 2şer 3'er artıyor sayaç. Ben yukarılara çıkmanın değil, yerimizi korumanın peşindeyim. Fakat dip not olarak söylemek isterim ki Baturay bir şekilde Top 10'dan düşerse, filmde oynama şansım %50 artar.
Elden bir şey gelemiyor bu durumda abi.
normal oyla olcak iş degilmiş onu gördük kimse hakkaıyla biyere gelemiyor 9. sırada olanda aynı gidiyo bizle nerdeyse masallah herkes patır patır akıyor
edit : alttakiyle durum ne buarada
konuyu okuyan 8 kişiyiz şuand daimi, 3-5 kişi herkes bir yandan itelese, yerimizi çok rahat koruruz, 200 fark var arkadaki elemanla, öndekiyle de 120 falan.
dakika da 3 oyla devam :)
5810 nolu oy bende hayırlı olsun ;)
5821. Oyu verdim hayırlı olsun :)
android web tarayıcıdan da gizli sekme seçeneğiyle hızlı oy verilebiliyor. ben ilk sayfada ki bağlantı adresini kopyaladım. gizli sekme açıp adres çubuğuna yapıştırıyorum. bağlantı hızına göre ( el seriye geçti artık :D) 4-5 oy verebiliyorum. cooki silmeye falan gerek yok gizli sekmeden yürüyün derim. oylamaya devam.
baturayla fark 110 şuan . haydi beyler kopup yürüyelim !
bende gizli sekmeyle oy vermeye başladım
Aynen android chrome gizli sekme işe yarıyor
Yardirinnnn :D beyler
bende verdim oyumu ilk 10 dasın :)
2 gündür uyku uyuyamıyorum bu mevzu yüzünden ve cidden kötüleşmeye başladım. Ben 1-2 saat kestiriym abiler, affınıza mahsuben.
Berkan abi, hiç bir UK ile US'ye dokunmadım abi haberin olsun. Şimdi ben uyurken boş kalmasın diye bir arkadaşıma söyledim, o eve geçince halledecek. Sen UK'lere US'lere sararsan hangilerini bitirdiğini veyahut kullandığını yazarsan sevinirim, ben de arkadaşa iletirim, vakit kaybetmeyiz boş yere. (US 011 veyahut UK005 gibi)
en alttan arizona başladım furkan kafaya göre tuning spec devam simdi newyordayim :D
şu arkamizdaki kacda bir sölesenize yine ben cozemedim nerden bakıyorz ona :D
Kemal zeydan bizi geçti, 11. sıradayız şuan :(
9. baturay 5981
10- K-mal 5931
11- biz 5920
6 oyla arkasındayız kemalll'ın. Şuanda ciddi kasıyorlar ona. yeniliyorum 10 saniye de 5-6 oy alıyor eleman.. :S
vay emenike ya