@silvia s15 ben bile nasıl sinirlendim ya :mad:
Printable View
@silvia s15 ben bile nasıl sinirlendim ya :mad:
evrenin mesaj süpermiş
Evrenoz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Silah satmak da yasal, ama silah kullanmanın bir yeri - şekli var..
Tır satmak da yasal, satılırken KDV alınıyor ama Tır kullanmanın da bir yeri var..
Helikopteri KDV'sini ödeyerek aldım diye Bağdat caddesinin ortasına indiremezsin..
Vergisini ödüyorsun diye Tır alıp onunla ara sokaklarda gezemezsin, 1. Köprüden geçemezsin.
--------------
aynen..satın aldım yada alabiliyorum diye manyaklaşmanın alemi yok.
siz ruh hastaları ve insanları rahatsız eden ilkokul terk AYILARA KIZIN..
AYI GITMIŞ EKSOZA CUT-OUT TAKTIRMIŞ, MAHALLEDE İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR.
AYIII İŞTE, KAFASINI KIRSAN İNSAN YERİNE KOYARLAR..
Biz takarsak eksozu ancak pistte açıyoruz kimseyi kortkutmuyor akşam insanları evinde rahatsız etmiyoruz.
o yüzden böyle kararlar ayılar yüzünden çıkar
ayıları da alkışlayan sizlersiniz unutmayın!!
modifiye elbette yasaklanır
çünkü bu ülkede inanılmaz kültürsüz insanlar araba kullanıyor
yazacak kelime bulamıyorum, nefes alıyor havayı tüketiyor onlar..
işte bu gibi modifiye yapılmış araç sahiplerinden bahsediyorum
beyinsiz-kültürsüz-zavallı..
bakın bu linkte bir sürü var, bitmiyorlar.
http://www.techturkey.com/forum/body...ir-numara.html
benim en çokta sinir eden bu mevzulara sebep olan apaçi tayfanın şuan ufak tefek o club bu tuning adıyla yakında modifiyeli araçlara dokunmayın tarzda orda burda eylem yapacak olması. bunada çanak tutan kendi gibi apaçi arkadaşlarıda unutmamak lazım özellikle izmirde böyle bir sürü abuk subuk grup var bilinçsiz yakında eylem yapıcaz trafik kapatıcaz söylemlerini görüyorum nette. umarım eylem falan yapmazlar şahinler yol kapatıp sağda solda dönmez.
arkadaşlar bunların derdi tamamen para toplamak.Tescil ettirceksin diyor para,ettirmezsen ceza yine para.Yoksa trafiği tehlikeye atıyorlar falan hikaye
O linkteki herkese bunu derseniz çok ayıp etmiş olursunuz, çünkü orada zamanında baktıkca keyif aldığımız arabalarda yer alıyor. Ve bunu katliam olarak paylaşan insanları hiçmi hiç anlamıyorum..
Herşey bir tarafa özenle görsel modifiye yapılmış hiç bir arabayı ben gazlarken görmüyorum.
Farkındaysanız burada modifiye yasaklanıyor, jant büyütmek, araç düşürmek, cam filmi. Bunların hiçbirisi apaçilik değildir. Emniyet sivil gezerek şehir içi eksoz bağırttıran, yanlayan, aşırı derece makasa girenlere, ve hatta en önemlisi filtre takmış ybr lere sarmalı..
Bir teröristten daha tehlikeli görünüyoruz polislerin gözünde. Bunu herkese yüklememeleri lazım.
1.3 dizel arabayı eksozun ucu var diye bağlıyor adamlar. park ledi beyaz yanıyor diye ceza yazıyorlar.
Bence milletimizle birlikte polislerinde bilinçlenmesi lazım.
Modifiye Araç Operasyonu - Artık Yeter!
hadi hayırlı olsun 1 gecede 100 araba !!!
evrenozdan alıntı
modifiye elbette yasaklanır
çünkü bu ülkede inanılmaz kültürsüz insanlar araba kullanıyor
yazacak kelime bulamıyorum, nefes alıyor havayı tüketiyor onlar..
işte bu gibi modifiye yapılmış araç sahiplerinden bahsediyorum
beyinsiz-kültürsüz-zavallı..
bunlarda benım soylemlerım malesef modlu modsuz cok cahıl ınsan var trafıkte. cahıllıge bıde apacızım mod karısınca eyvah eyvah.
yazık yazık.....
modifiye yapan cahil, polis cahil, kanun koyucu hırsız.
teknik değişilik nedir ya? sedan arabayı coupe'mi yapıyoruz? jant değiştirmek teknik değişiklikmiş.. hadi canım ordan. modifiye dükkanlarını kapatsınlar ozaman, modifiye parçaları özel izinle satılsın..
sanki 5km uzunluğunda roll pistimiz var, her semtte 1 pistimiz var. olan topu topu 1 tane pist istanbulda oda parası olana... kimse kusura bakmasında 20dk lık kendi aracımı süreceğim kendi aracımı riske atıcağım kendi benzinimi harcayacağım piste okadar para vermem.
adamlar modifiyeye takmış minibüs yolunda hergün millet sinir krizi geçiriyor minibuslerden ayda en az 1 ölümü kaza oluyor sen gitte bununla uğraş sanane milletin parasını verip aldığı parçalardan.
modifiye dünyada bir kültürdür, suç değildir, silah hiç değildir.
maltepe sahilde uygulama varmış eski sema hastanesinin önünde dikkatli olalım :) maltepde oturuorm bi maltepe sahil vardı gittiğim oda sakat bu aralar hayırlı işler :D
bu ortamda ki öküzler temizlenmediği sürece hiçbir şey değişmez
fast and furios ile modifiyeye merak salan tipler bu hale getirdi
ha heryerde egzos bağırtan dikkat çekmek için öküzlük yapanlar ha şehrin ortasında mangal yapanlar hepsi aynı ***
yolunda düzgün giden adama kimse karışmıyor
RC ile çok çevrildim hepsinde varex sayesinde kurtuldum hatta bir keresinde varex açıkken yunus geldi konuştuk ikna ettim iyi günler dedi gitti,Neden çünkü yolumda efendice bağırttırmadan gidiyordum.
1 kerede kırmızı şerit yüzünden ceza yedim, o da ruhsatta işli değil haklı adam yazmakta.
Şu askerlik bitsin ilk iş bimere çok sağlam bir yazı yazacağım. Bence herkesin yazması gerekli
Buyukcekmece sahilin yan yolunda cevirme var aman dikkat