User Tag List

Sayfa 35/37 İlkİlk ... 253334353637 SonSon
697 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlike katılıyorum. Cuma akşamı o trafiğe girmek zorunda kaldım. Eşimi Arnavutköyden almak için. Beşiktaş'ttan arnavutköye kadar kafayı yemek üzereydim... Müzik tesisatını açmış bam güm gezenler dur kalk trafikte egzozunu bağırtanlar... Daha da zorunlu bir şey olmazsa haftasonu inmem o tarafa
    Bugün caddede başıma gelenle hemen hemen aynı durum . Trafikte ışıklarda bir araba 5 maho camlar açık bass tiz ama müzik yok kollar dışarda hanım döndü dediki sen bunlara organizasyonlar yapıp piste çıkartıyorsun Bunlar başka bunlar değil diye açıklayana kadar eve gittik .

Arkadaşlar başkasının huzuruna saygısı olmayan adamın yaptığı arabanın bijonunu ....

Bilmem anlatabildimmi.
    Biz bu ülkede o modifiye diye yırtınan aslında durumdan habersiz genç kardeşlerimizin hayatı kadar bu işle uğraştık uğraşmayada devam ediyoruz.
    Ben size söleyeyim yol doğru yol değil önce bu içerdeki it kopuk temizlenmeli sonra ne diyorsanız varım .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imod diye bır dernek kuruldu zaten modıfıye severlerın dernegı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açıldığından beri yazmayım yazmayım diyorum ama Allah ın belası ş.sizler bu saatte binlerce insanın uyuduğu caddede gazlıyorlar. Bunlar trafikten gidecekse eğer en ufak vidasına kadar arabayı orjinale çevirip binerim. Gazladıkları yer Batıkent Başkent Bulvarı, Atlantis e doğru olan yol. Buradan birileri yapıyorsa veya tanıdıklarınız varsa uyarın, özellikle 2-3 araba bunu yapıyor Eg kasa Civic (Si yada Vtec swap, sanki vtec kick duyuyor gibiyim basarken ), 206 büyük ihtimal gti, diğeri de Corsa Gsi. Bildiğimiz apaçiler bunlardan sessiz ve egzozlu arabalardan fazla rahatsız olmam aksine hoşuma gider, ama bunlar kafamın içinde yankılanıyor. Her gece her gece kimse zıplayarak uyanmak zorunda değil, bebeği olan var yaşlısı var. Bir de sanki marifet gibi yavaşlarken ani gaz vererek egzoz patırdatma efekti veriyorlar. Atlantis in önüne gelince de muhakak yapılan kesici şovu unutmamak gerek. Ulan anlamıyorum şu kafa yapısını, ortalığı velveleye vermekten ne zevk alınıyor bu saatte tek başına? Bana mantıklı gelen şey zeka geriliği ya da inşaatlarda geçen çocukluğun dışa yansıması.
    O kısımları tamda ben yazacaktım ki araçların plakasını bilsem açıkca yazardım burda Atlantis köprü altı bir zamanlar bende bi hevesle gaza basıyordum ki şimdi çok saçma geliyor Ve çok değil bundan 1 hafta önce sırf orda kesiciye kalıcam diye çocuğa çarpan oldu..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben size sölyiim temizlik iyidir akıllı adam temizlenene kadar sabreder it kopuk bizi kötü gösteren kim varsa bırakın eksilsin sonrasında efendice devam
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben size sölyiim temizlik iyidir akıllı adam temizlenene kadar sabreder it kopuk bizi kötü gösteren kim varsa bırakın eksilsin sonrasında efendice devam
    Ya abicim temizlik tabi ki de iyidir burda hem fikiriz de... bu temizlik bitince ne olacak ?

bu olayların yasal zemine vs oturtulması lazım.. aslında yurtdısındaki gibi ruhsatlarımıza işleni hale geldiğinde vs... bu apacilikler de kendini bilmez salak sacma modifye yaptıgını sananlarda her halukarda yine temizlenecek.. eğer bu iş ruhsata işlenme vs tarzı boyutlara gelirse ve bunları işletmeyene vs gercekten daha da ağır yaptırımlar uygulanırsa ben acıkcası bunların kendiliğinden temizleneceğini dusunuyorum... yeminlen milletin gözünde o hıyarlarla aynı kefeye koyulmayı içime sindiremem ben.. ancak bir çok kişi boyle dusunuyor..

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açıldığından beri yazmayım yazmayım diyorum ama Allah ın belası ş.sizler bu saatte binlerce insanın uyuduğu caddede gazlıyorlar. Bunlar trafikten gidecekse eğer en ufak vidasına kadar arabayı orjinale çevirip binerim. Gazladıkları yer Batıkent Başkent Bulvarı, Atlantis e doğru olan yol. Buradan birileri yapıyorsa veya tanıdıklarınız varsa uyarın, özellikle 2-3 araba bunu yapıyor Eg kasa Civic (Si yada Vtec swap, sanki vtec kick duyuyor gibiyim basarken ), 206 büyük ihtimal gti, diğeri de Corsa Gsi. Bildiğimiz apaçiler bunlardan sessiz ve egzozlu arabalardan fazla rahatsız olmam aksine hoşuma gider, ama bunlar kafamın içinde yankılanıyor. Her gece her gece kimse zıplayarak uyanmak zorunda değil, bebeği olan var yaşlısı var. Bir de sanki marifet gibi yavaşlarken ani gaz vererek egzoz patırdatma efekti veriyorlar. Atlantis in önüne gelince de muhakak yapılan kesici şovu unutmamak gerek. Ulan anlamıyorum şu kafa yapısını, ortalığı velveleye vermekten ne zevk alınıyor bu saatte tek başına? Bana mantıklı gelen şey zeka geriliği ya da inşaatlarda geçen çocukluğun dışa yansıması.
    batıkentte gazlayanları bulmak isteyen meydan karşısındaki cepe bakabilir geceleri
    bol miktarda dediğin gibi corsa gsi, 206 gti bulunabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abicim temizlik tabi ki de iyidir burda hem fikiriz de... bu temizlik bitince ne olacak ?

bu olayların yasal zemine vs oturtulması lazım.. aslında yurtdısındaki gibi ruhsatlarımıza işleni hale geldiğinde vs... bu apacilikler de kendini bilmez salak sacma modifye yaptıgını sananlarda her halukarda yine temizlenecek.. eğer bu iş ruhsata işlenme vs tarzı boyutlara gelirse ve bunları işletmeyene vs gercekten daha da ağır yaptırımlar uygulanırsa ben acıkcası bunların kendiliğinden temizleneceğini dusunuyorum... yeminlen milletin gözünde o hıyarlarla aynı kefeye koyulmayı içime sindiremem ben.. ancak bir çok kişi boyle dusunuyor..
    Zaaten mevzu burda koptu . Önüne gelen modifiye diye bi haltlar yedi ama kafasına göre hoop tüm camia kirlendi ....

İzleyiciyim sanmayın haftaya ulusal haberlerde bununla alakalı neler olacak görün bu işler nedir ne değildir biliyoruz ama üzgünüm yarış otomobilleri bile katalizörle yarışırken düz boru ile sokakta dolaşılamaz . Aslında biliyormusunuz bu konuda durum nedir polis her sene bu şekilde bi süre sıkar herkezi sonra biter ama şimdi ne oldu herkezde bi ayaklanma duygusu ok iyi hoş herkez özgür ama yarını görmiyoruz uyandırıyım şimdiden ....
    Kanunlaşırsa usa yada avrupadaki kurallar bile bizde olsa sokakta modifiye diye gezen otomobillerin alayı ya kanuna göre imha yada trafikten men .
    Son susturucun Tüv onaylı işlettin diyelim ses seviyesi normal egzostan 1 çık mübalasız 1 çıt fazla katalizatörü sökemezsin üzerinde olacak diğer ara susturucular vs..vs... doğan şahin parasına susturucu alıcak havasıyla yapılan olay bence sonun başlangıcı.inşallah iyi olur bilen okuya araştıran biri olarak bu işte de 10 yıllık tecrübem ile konuşucağım haftaya bolca ... Modifikasyon ne için yapılır ? iyileştirmek için . sokaklara bakın caddeye inin iyileşiyormuyuz bence hayır aksine kötüleşiyoruz kirlendik ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bu arada desibel sınırı , kirlilik sınırı konuşuluyor ya şimdi eğer bu konuşmalardan dolayı egm tutup cihzlandırırsa ki zor değil bütçe mevcut sonuç acı ötesi olacaktır ...
    o ses sınırı altında kalan modifiyeli otomobil olamaz
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bu arada desibel sınırı , kirlilik sınırı konuşuluyor ya şimdi eğer bu konuşmalardan dolayı egm tutup cihzlandırırsa ki zor değil bütçe mevcut sonuç acı ötesi olacaktır ...
    o ses sınırı altında kalan modifiyeli otomobil olamaz

abi doğru diyorsun keske olsa... inan ortalıkta sessiz performans tipi egzostlar da var gece gece noluyor ulan diye fırlamaktan iyidir. ya o sekilde olur ya da olmaz ben razıyım acıkcası ...

hatırladıgım kadarıyla ülkeye giren aracların maks db sınırları vardı bir yerlerde paylasılmıstı bu... düz boru degil ama adam gibi markalı sistemlerin yol versionları yine de bu sınırlar altında kalıyordu.. yanlışım varsa düzelt lütfen..

kendi adıma sunu diyebilirim arabamdan egzost sesi cıkmıyor gayet sessizim ama eminim cevirseler sıkıntı yaratacaklar .. resonated i bırak ec approved resonated diye gecen modelini kullanıyorum... dediğin gibi olsa da keske kuralına uygun yapsak...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evim Bostancı'da, minibüs yolu üzerinde..
    Cumartesi akşamı çok değil sadece 2 saat buyrun çay kahve içelim. Bu ülkenin hayvanının dernekle, mernekle bitmeyeceğini; milletin ve polislerin modifiyeye her zaman neden karşı olduğunu ve bundan sonra da olacağını görürsünüz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam incirlide mekanda oturup arkadaşımla 2 sohbet edemedim s2000 yanlar köşede corvette yanlar onları gören gaza gelen dönmeye kalkan şahinci kardeşim çevreyi birbirine katar sonra vay efendim polisler bize takık aklı başında giden kimse yok herkes gazla çalışıyor mübarek makas atmam 2 şerit değiştirince hemen dallamanın biri gelir işaret yapıyor yürüyelim mi diye hayırdır arkadaşım ne bu özgüven nereye yürüyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değerli abilerimizin de dediği gibi herkes toplanmalı iyi kötü it kopuk piyasa bi temizlenmeli sonra parası olan adam yada bu işi canı gönülden sevdalı adam yapmalı araba sevdası+modifiye aşktır apaçilik değildir

echoess34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duranı bipsinler
    öfkenizle köfte yaptık, ekmek arası yedik.

Setre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki nasil yol izlenecek dernek konusunda Antalya da ben ugrasirim
    Merhaba,

16 ağustos'ta ki ikinci toplantımızda derneğin nasıl kurulacağı ne yapılacağı hakkında daha detaylı bir toplantı yapacağız. Buraya katılım bekliyoruz bu sebepten
    Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
    A.Senna

http://instagram.com/emresetre

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

süper ya dalga geçmişler polis'le

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistgünleri organizasyonuna katılan tofaş oldu mu hiç? Biraz medyaya yansıyınca pist yok denecek çünkü, önceden sorim ben
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evim Bostancı'da, minibüs yolu üzerinde..
    Cumartesi akşamı çok değil sadece 2 saat buyrun çay kahve içelim. Bu ülkenin hayvanının dernekle, mernekle bitmeyeceğini; milletin ve polislerin modifiyeye her zaman neden karşı olduğunu ve bundan sonra da olacağını görürsünüz..
    bende bostancıda bizim dürüm'ün oradayım. bu madonun orada maltepe tarafına dönüş yapıldı yeni yol. her gece orayı mutlaka 4-5 araba el freni ile dönüyor. Gecenin 3'ünde lastik sesleri yankılanıyor. Bide oradaki alt geçitten dip gaz egzoz sesi ile geçenler var ki neyse. Paragon'un diğer tarafında olmama rağmen alt geçitteki arabanın sesi geliyor.

Ben sokağımda gece ilerlerken aman bir alarm falan çalmasın diye uğraşıyorum rölantide gidiyorum. Adamlar dip gaz etrafı inletiyor.

Zaten arabam yok bu ara temizlensin piyasa
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ayrıca belirtmek isterim bu İstanbul Park'ın otoparkında fırıl fırıl dönen doğanlar falan video çekip sosyal medyada yayınlıyorlar ve yine isim kirletme durumu devam ediyor. adamlar biz trafikte bişi yapmıyoruz gelip burada stresimizi atıyoruz diyor ama oradaki doğanların 1 tanesinin bile trafikte düz gittiğini sanmıyorum. Kimsenin arabasını ya da maddi durumunu küçümsemek istemem ama benim gidip milyarlar harcayıp onaylı parçaları kullandığım arabam ile sanayi yayları kesilmiş arabaların bir tutulmasını istemiyorum artık.

Önceki arabama aldığım tüm ürünler fabrika ürünleri ve TÜV onaylı ürünler idi ben bu ürünleri kullandığım halde bu tarz insanlar yüzünden korka korka sokaklarda dolanıyordum her an polis çevirecek diye. Bu tarz araçlar piyasadan temizlenmediği sürece maalesef aynı keseye konmaya devam edileceğiz.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işıklarda u dönüşü yaparken el freni çeken apaçiyi anlarım da, haftasonu pikniğe gelip mıcırlı yolda donut yapmak nedir? Sesi geçtim ortalık toz duman umrunda değil. İşte bunlar hep hızlı ve öfkelinin yan etkileri.
    men dakka dukka.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)