User Tag List

Sayfa 5/37 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
697 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknik değişiklik nedir. Birisi bunu kanun maddesinden kopyala yapıştır yapsın ? Jant büyütmek teknik bir değişikliktir evet. Aracın rengi teknik değil ama ruhsat üstünde kayıt altına alınan bir sabit bilgidir değişirse bilgilendirilmesi lazım. Amma velakin görüntüsünden nefrette etsem kaput maskesi sadece aracın renginde değilse teknik değişikliğe girer. Öbür türlü hiçbir şekilde teknik değişiklik olamaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tr de en güzel kasayı doldurmanın yolu , araçlara bahane bulup ceza kesmek.....cepler boşalınca vurun arabalıya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ATVyi açın beyler. Şahinler boy gösteriyor.

orfozvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim;

Aracına onaylanmamış bir teknik değişiklik yapamazsın, aksesuar takamazsın.. Kanunda kaput maskesi tehlikesiz, takılabilir ya da egsos sıkıntılı takılamaz diye bir ayrım yok.

Bak bir daha yazıyorum, çok açık ve net..

Aracın üzerinde onaylanmamış teknik bir değişiklik yapamazsın. Araç üzerine izni alınmamış bir aksesuar takamazsın. Şunun ne tehlikesi var, taksak nolcakki yaaa mantığını bırakın..
    Abicim dogru diyorsunda nasil olacak bu is nerede yapilcak kim yapacak adam gibi kanun olsun adam gibi duzenlemeler olsa yapalim simdi ben gitsem arabamda sis var yay var die kime anlatirim derdimi bizde sevmosevmiyoruz apacileri makas atanlari salak salak araba kullanlari ama bu isler boyle zengin yapinca hobi fakir yapinca amele boyle kanunda yasaninda anlayisinda asil mantiksiz olan bizler degiliz acik ve net basimizdakiler orumcek beyinler bence evren abim
    41 AY 767

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takacam go-pro, polislerin önünden hunharca yan gidicem, akşama da youtube'a koyacam. sonunda yaptıracaklar bana bunu tövbe tövbe.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atatürk stickerlarına bile ceza kesiliyor.Param olsa bu ülkede 2 dk durmam o derece bıktım mk
    Rabia ve rte stickerlı araba ve motorsiklet dolu ortalık ben hiç onlara ceza kesildiğine şahit olmadım sticker yapıştırmak yasak diye sosyal mesaj vereceklerde bu mesajı bir zahmet alıntı yapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki gülceksiniz ama aihm'den bişey çıkmaz mı buna? sonuçta sokak yarışı yapmak insanları tehlikeye atmak ayrı tatlı sade modifiye ayrı. sırf işletip vergisini ödemiyoruz diye gıcıklığına yapıyolar.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar modifiye demeyi 10 yılda öğrendi
    orjinal aksesuarı vs ogrenmeleri bi 10 yıl daha alır

bu arada cezalar yazılır bakarlar keyiflerine .

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr de en güzel kasayı doldurmanın yolu , araçlara bahane bulup ceza kesmek.....cepler boşalınca vurun arabalıya
    Amaç zaten kesilen ceza miktarını arttırmak. Çözüm olması değil.

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar modifiye demeyi 10 yılda öğrendi
    orjinal aksesuarı vs ogrenmeleri bi 10 yıl daha alır

bu arada cezalar yazılır bakarlar keyiflerine .
    Haklarını yemeyin. Orijinalden koyu renk camlı cilo ya ceza yazmaya çalışan trafikçi bu işi bildiğini otoşov otohaber dergileri ile büyüdüğünü söylediğinden zaten biliyorlar.

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece beyaz dünyanın orada kaç ekip otosu vardı gece 2 ye kadar hala çeviriyorlardı .
    En kolay oralar. genelde arabalar modelli evrak tamam zaten. ya filmden ya ceptelefonu ile konuşmaktan ceza yazıp mesai tamamlama peşindeler.
    evrasız arabaların buunduğu yerlerde çevirse iş uzar.

işi çözmeye değil adisyonu tamamlamaya çalışıyorlar. ve çözümünde bu olduğunu düşündüklerinden çare biraz zor.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazsınlar bakalım nolucak

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin koydugun "aksesuarci" ... Modifiye dukkani gormek istiyorsan powershop, gforce motorsport turevi dukkanlardan fotolar koyalim yine yorum yapalim
    eh tamam demek istediğim de o zaten, yurt dışında ben hiç 'aksesuarcı' görmedim... bu kadar mal ülkeye giriyor, çakma xenonlar, ledler, simsiyah çakma filmler, havalı kornalar, düz borular, 10 liralık açık filtreler, sahte BOV ler... zaten bunlar yüzünden sapla saman birbirine girmedi mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yere çöp atmak yasak, ama çöp kutusuda yok!

Çöp kutusu koydurana kadar devam...

Ben direniyorum, he denk gelirde cevirirse yazarsa ceza ne ala, soktururse ne ala, tekrar takarim tekrar modifiyeli araba ile gezmeye devam ederim, benim yasam tarzim bu... Taaa ki bunlari, yapilan degisiklikleri belli bir kural cercevesine baglayana kadar.

Egzos takmak yasak, dB soyleyin o zaman
    Film takmak yasak, gecirgenlik yuzdesi soyleyin o zaman
    Yay takmak yasak, min yukseklik verin o zaman
    Gibi gibi...

Bunlar yapilana kadar etrafima mumkun mertebe saygili olarak modifiyeli araba kullanmaya devam...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bız egzoz takınca ses oluo 3ncu kattakı 6 aylık bebek uyanıo, ferro geçınce gene ses oluo gene 3ncu kattakı 6 aylık bebek uyanıo, ee çocuk ayırt edemıo tabı o orjın bu custom dıe ıkısınde de ortak nokta rahatsızlıksa ıkısıde men olmalı..

şehır ıçınde dayı kendınden yaşlı kamyonuyla counterda sıs atmış gıbı duman çıkara çıkara gıdıo cığerımızı sevıo kımse bışy demıo bız duman atınca oooooo bu modıfıye yapmış çevreyı kırletıo oluo..

bızde yasaklar çıkar 3 ay denetleme olur sonra rafa kalkar, sokakta 3 kışı yanyana yürümekte yasak ama sadece yasak, uyan var mı? yok..

olan gene o 3 ay ıçınde garıbana olur
    Durmak Yok Yola Devam.
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin koydugun "aksesuarci" ... Modifiye dukkani gormek istiyorsan powershop, gforce motorsport turevi dukkanlardan fotolar koyalim yine yorum yapalim
    bu konuda avcı kahvesi durumunda olan dükkancılara da ayrı yorum yapmak gerekir.
    Her şeyi bilen, her yeri gördüğünü her yerde bulunduğunu söyleyenler şimdi modifiye dükkanı olarak örnek mi oluyor.
    Burada yazan isimlerden sadece birine söyledim.

Resimdeki dükkanda Ap racing fren kaliperide bulursun çakma kaliper kapağıda. Yada dilediğin arabanın roll cage ini. yada folyo.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bız egzoz takınca ses oluo 3ncu kattakı 6 aylık bebek uyanıo, ferro geçınce gene ses oluo gene 3ncu kattakı 6 aylık bebek uyanıo, ee çocuk ayırt edemıo tabı o orjın bu custom dıe ıkısınde de ortak nokta rahatsızlıksa ıkısıde men olmalı..

şehır ıçınde dayı kendınden yaşlı kamyonuyla counterda sıs atmış gıbı duman çıkara çıkara gıdıo cığerımızı sevıo kımse bışy demıo bız duman atınca oooooo bu modıfıye yapmış çevreyı kırletıo oluo..

bızde yasaklar çıkar 3 ay denetleme olur sonra rafa kalkar, sokakta 3 kışı yanyana yürümekte yasak ama sadece yasak, uyan var mı? yok..

olan gene o 3 ay ıçınde garıbana olur
    Durmak Yok Yola Devam.
    arkadaşlar, normal bir vatandaşın günlük hayatında bir ferrari görme ihtimali yüzde kaçtır? Anadolu'da daha V10 u bırakın V8 görmemiş iller var... ama egsoz takılmış bir şahine gün içinde 'karşılaşmama' ihtimali kaçtır?

ben araba ayrımı yapılsın demiyorum ama Allah aşkına bu tarz şikayetlerin de SS arabalar yüzünden olduğunu söylemesin kimse...

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, normal bir vatandaşın günlük hayatında bir ferrari görme ihtimali yüzde kaçtır? Anadolu'da daha V10 u bırakın V8 görmemiş iller var... ama egsoz takılmış bir şahine gün içinde 'karşılaşmama' ihtimali kaçtır?

ben araba ayrımı yapılsın demiyorum ama Allah aşkına bu tarz şikayetlerin de SS arabalar yüzünden olduğunu söylemesin kimse...
    valla ben normal bı vatandaşım ve her akşam SS arabaların sesınden dolayı uykumdan uyanıorm..

şahınlerı bağlasınlar tmm lafm yk ama aynı sevıyede ses yapan SS'lerıde bağlasınlar o zmn, gurultunun marka modelı olmaz şıddetı olur, bı sevıye vardır o sevıyenın ustunde olanları bağlarsın olur bıter kımse bışy demez zatn ona..

kavşakta SS yanlar polıs 'kım bılır babası kımdır' dıyıp sadece sıren çalarsa, şahın yanlayınca aracını trafikten men ederse, adalet olmaz..

kural herkes ıçın kuraldır yada deıldır benm anlatmak ıstedığım bu, yoksa bız otomobıl severler o şahıncı konumunda oluorz..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+1

Sapla samanı karıştırtan trafikte az gördüğümüz araçlar değil, herkesin işe/okula giderken bindiği günlük, normal ve binek arabaları amacı dışına çıkartarak ve tabiri caizse "öttürerek" gezmeleri.

Apartmanda oturan ferrari sahibi var mıdır Allah aşkına? Ben 100 beygir altı ama ortalığı yıkarak giden ama bir türlü mesafe katedemeyen araçları heryerde görüyorum.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben normal bı vatandaşım ve her akşam SS arabaların sesınden dolayı uykumdan uyanıorm..

şahınlerı bağlasınlar tmm lafm yk ama aynı sevıyede ses yapan SS'lerıde bağlasınlar o zmn, gurultunun marka modelı olmaz şıddetı olur, bı sevıye vardır o sevıyenın ustunde olanları bağlarsın olur bıter kımse bışy demez zatn ona..

kavşakta SS yanlar polıs 'kım bılır babası kımdır' dıyıp sadece sıren çalarsa, şahın yanlayınca aracını trafikten men ederse, adalet olmaz..

kural herkes ıçın kuraldır yada deıldır benm anlatmak ıstedığım bu, yoksa bız otomobıl severler o şahıncı konumunda oluorz..
    ben anlatamadım, Yozgat'ta ferrari var mı? Kırşehir'de lambo var mı? Giresun'da var mı? Malatya'da kaç tane var ya da?? ee oralarda çevirme olmuyor mu araçlar bağlanmıyor mu? 'Modifiyeli şahin' egsozlu E30 yok mu? sorunun kaynağını doğru tespit edebilmek lazım, yoksa olay şike davasına döner, yok sen de yaptın yok sen daha fazla yaptın diye silsile devam eder...

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O zaman ss arac sokmamalari lazim. Ss ler ile sahinleri 1.4 hondalari yada diger ufak motor ama ortaligi yikan araclari kiyaslamayin. Genel olarak Ss klasmanina binen insanlar zaten efendi gibi kullaniyor sagda solda yanlayip kesici yapmiyorlar(azda olsa gormemislik yapan var). Suan boyle bir yasanin gundeme gelmesinde katkilari oldugu dusunmuyorum. Sacma sapan kullanan Ss e yine kessinler ama 3-5 kisiden den fazla cikmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)