User Tag List

Sayfa 6/37 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
697 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anlatamadım, Yozgat'ta ferrari var mı? Kırşehir'de lambo var mı? Giresun'da var mı? Malatya'da kaç tane var ya da?? ee oralarda çevirme olmuyor mu araçlar bağlanmıyor mu? 'Modifiyeli şahin' egsozlu E30 yok mu? sorunun kaynağını doğru tespit edebilmek lazım, yoksa olay şike davasına döner, yok sen de yaptın yok sen daha fazla yaptın diye silsile devam eder...
    valla açıkcası pek anlayamadım, ben ıstanbulda oturuorm sızde ankarada sanırım, yaşadığımız ıllerde SS arabalar var, ses yapan rahatsız eden her kımse ışlem yapılsın..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla açıkcası pek anlayamadım, ben ıstanbulda oturuorm sızde ankarada sanırım, yaşadığımız ıllerde SS arabalar var, ses yapan rahatsız eden her kımse ışlem yapılsın..
    bu araba standart haliyle TUV den geçebiliyorsa, devlet bunlara ruhsat veriyorsa, sonuçlarına da devlet katlanacak... bu denetimlerin bu kada artmasının, garip garip yasalar yönetmelikler çıkartmalarının amacı SS ler değil onu kabul etmezsek, soba borusu taktıran şahin, arabayı sürüngen yapan E30lar, horul horul gezen e30 e36 civic vs vs bu araçları çok masum görmüş oluruz... Feerariler lambolar dünyanın her yernde bu şekilde satılıyor ve de TUV den geçebiliyor... sorunun kaynağını TUV den geçemeyecek durumda 'modifiye' yaptıranlarda arayın biraz a...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

hakansiR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun bende tv de alt yazı okudum aracımı yukseltıp egzozumu da flanslı yapmayı düşünüyorum trafıkte dıkkat cekıp bunlarla muhattap olmaya değmez goruntu ıcın
    I ♥ Twin Cams

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim aracın o kadar kapağı dizayn edilmiş polishlenmiş derecelisi avansı ateşlemesi her şeyi ayarlanmış hesaplanmış, egzoz hesaplanıyor yok 43lükborular teke birleştiği yerde 76 ya çıkacak 13cm içinde 34 derece açıyla bilmemkaça inecek ona göre boru yapılacak edilecek, her hangi bir dolmuştan daha az ses çıkmasına rağmen benim aracım yüzünden gürültüden rahatsız olunacak. Sadece supersport araçlar değil motosikletleri ne yapacağız? Dolmuşları ne yapacağız? Belediyenin o süpürgeli salak toz kaldıran zımbırtıları desibel olarak benim araçtan fazla ses çıkarıyor, benim aracım modifiyeli oluyor gürültülü oluyor.

Gümrük serbest olsa da bari standart R34e bile razıyım, alıp binelim o zaman.

Ulan benim, illa söyletiyorlar, aileden gelen paramla kendi kazandıklarım sonucu aldığım bütün araçları toplasam o salak s2000lerden z4 lerden bilmemneyden alabilecek gücüm var. Biz modifiyeyi gerçekten modifiye için, sevdiğimiz için, jantın lastiğin yuvarlanma direnciyle arabanın rijitliği ölçüsünde bump rebounduna göre hesaplayıp yapıyoruz, adamlar arabam alçak diye arabamı bağlıyor.

Bence iki sebebi var, o meşhur videodaki salak bebe (makas atarken patlayan audi mi bmw mi neydi) gibi gerzekler yüzünden, ki onun aracı stocktu onu da belirteyim,
    biri de insanların buradaki bazıları gibi standart 1.5 araca 100 küsür bin lira verince artist artist gezerken 20 küsür liralık vtecle ışıklarda deneyince sonucu hazmedememesi sonucu çirkinleşip ilkokul çocuğu gibi şikayet etmeleri.

Çözümü yok mu kardeşim? Makas atana hapis varsa, atmayız, soldan 50 ile gidenlerin kıçına girip selektör atarız, çekilirse çekilir, o korku da ona yeter.
    Aracını 3-5 cm bastın diye arabanı men edeceklerse de takarız sahteleri geçer gideriz. Salak yunusların bile 170e çıkınca elleri titriyor, zamanında gençken apaçiyken 7-8 sene önce onların varadero sokamadığı yere jaguar daimler sokuyordum ben.

İlla çirkinleşelim mi yani? Siz bilirsiniz.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılacak o kadar çok şey var ki. Yazık günah gercekten nereye ne sekilde saracaklarini şaşırdılar. Pes ya pes!
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın evinize götürün oldu olucak.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bu olayı SS lerle ya da başka markalarla ya da kendi araçlarınızla bağdaştırmayın. Olayın aslı artık insanların alım gücü yükseldi, şahin doğan zamanında memur arabasıydı demi ? Şimdi sanayide çırağın,berber çırağının hatta telefonunu satıp alanların arabası oldu.

Bizim mahalledi pçin biri 800 tl ye eski kasa doğan almış araçtan bir ses çıkıyor anlatılmaz, oğlanı sıkıştırmış bizimkiler ama caddede yinede sesli geziyor. Olayın b*kunu çıkaranlar bunun gibi insanlar, ha paraylada görgüsüzlük yapanlar var. Örneğin gidiyor komple düz boru çekiyor ben geçerken herkes baksın hesabı.. Kısaca çakma xenonlar, pert araçlar, şahinler, bmwler bıktırdı insanı. Gt kadar memleketteyim gittiğimiz kafe 4 yolun dibinde, her gelen b*k gibi ses ve yan vererek geçiyor. Arabadan soğutuyorlar..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylenenler hep haklı, abuk sabuk adamlar yüzünden bu haldeyiz. Ben de hiç haz etmiyorum bu araçlardan, trafikte de musallat oluyolar zaten genelde. Üstüme kırmacalar yakın geçmeceler yok efendim önüme geçip fren yapmacalar.

Fakat gözden kaçan bir nokta var, bazı memurlar var resmen keyif alıyor yaptığı olaydan. Egzoz ucunda ki krom başlıktan ceza yiyen insan var çevremde. Vw'in orjinal aksesuarı olan uçlardan bahsediyorum..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketin tadı kalmadı gerçekten . Hayır gerçekten kurallar ve adalet ülkesinde yaşasak gam yemeyeceğim.

Uzun zamandır çekilmez bir duruma geldi ülke , o yüzden yeni arabami yere basıp film çekip böyle kendini bilmez 20 yaşındaki bir memur bey ile uğraşamam. Çünkü artık zıvanadan çıktılar kız arkadaşımızın anamizin babamızın yanında tuhaf hareketlere girerler , biz de kaldıramayız sonra cezaevine girmek zorunda kalırız . Bırakın boşverin her şeyi yasaklasınlar.

Ama gün gelir hesap döner , horoz domalır tavuk gömer.

Gelseydi şu ülkenin huzura kavuşacağı günler , ben belki görmem de inşallah çocuklarım ferah içinde büyür.
    imzasız..

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hep beraber arabalarımız kendimize saplayalım çözülsün.

mantık aramaya gerek yok bi konu vardı polislerin kestiği saçma sapan cezaların paylaşıldıgı ordaki cezaların kaç tanesinde mantık varki bunda olsun. zengin yapsın binsin yolda makas atıp millete takla attırsın. fakir adam zararsızda olsa malına bakmasın. eşek biner gibi binicez arabaya olcak bitecek. kız arkadaşın varsa yanında çevirmeler hiç bişey yokken sen insan gibi hitap ederken sana el kollar çirkin konuşmalar. yapıyosan görevini adam gibi yap. yazıyosan adam gibi yaz. anlamadığım kıçı kırık trafik polisinde neden bordo bereli havası var. modifiyeyi bırakıp yolsuzluk hırsızlık vs yapalım yeni hobiler edinelim yasal bunlar artık nede olsa.
    L4404 | you are away

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün polis ve bizim gözümüzün önünde , Panamera kırmızı ışıklardan döt attıra attıra kalktı polis sadece baktı o kadar . Ben zorunlu olarak 2 saat ön tarafımda plakasız gezdim diye adam karşı yola koşarak geçti ön plaka nerde diye .

Önce bu ülkeye hukuk ve adalet gelecek , ondan sonra herkes kurallara uyacak . Önce bi tamamen her konuda bu ülkede adaletin ve hukukun olduğuna bizi inandırın , biz de uyarız her türlü .
    imzasız..

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün polis ve bizim gözümüzün önünde , Panamera kırmızı ışıklardan döt attıra attıra kalktı polis sadece baktı o kadar . Ben zorunlu olarak 2 saat ön tarafımda plakasız gezdim diye adam karşı yola koşarak geçti ön plaka nerde diye .

Önce bu ülkeye hukuk ve adalet gelecek , ondan sonra herkes kurallara uyacak . Önce bi tamamen her konuda bu ülkede adaletin ve hukukun olduğuna bizi inandırın , biz de uyarız her türlü .
    80 lira ceza kesti aynı şekilde önde plaka düşmüştü ufak bi kaza atlatmıştım temde trafikteyim plaka önde plakanın hali ortada adam diyorum nasıl takacaktım bunu otobanda ben bilmem diyo. bağlamaya kalktılar araba dolu ailecek. yazdıgı ceza "trafik levha ve kurallarına uymak" Allah doğrusunu yazdırmış
    L4404 | you are away

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efendi olana insan gibi kullanana problem yok,
    Son 1 haftada 2 sefer durduruldum kendi aracımda cam filmide var ön tamponumda plakamda takılı değil arabam basık durumda egsozumda stock değil kaputum komple farklı bagaj üstünde kanat var arka tamponda kocaman difuzor var aklıma gelmeyen bir sürü şey.. Yazmak istese cezada yazar arabayı kapatıp emniyet otoparkınada çok rahat çekerler. Hiçbir problem yaşamıyorum. Maşallah diyim nazar değmesin

İzmirde yine bir çok bodykitli panamera , 911 , M6 vs arabalar mevcut. O arkadaşlarda ceza yemiyorlar.

Fakat 4 tekerleği arabadan bağımsız gezen 40cm dışarda off road arabası gibi komik gülünç görüntüler, farlar kapalı sadece sisler açık , yada pempemsi acayip zenonlar , eşi benzeri olmayan egsozlar, iki sokak arkadan duyulan egsoz ve müzik sesi , zift gibi cam filmi olan araçlarda kusura bakmasın onlarada yıllardır yazıyorlar. Safkan spor arabaların dışında kalmış araçlarda genelde cezaları yiyen taraf malesef. Bu tarz araçların en bariz şekilleri kimse alınmasın Şahin, E30*36 ve türevleri , bazı Civic modelleri vs..

Ben bu şekilde mercedes bmw nin üst kasaları , porsche yada ferrari ne bileyim corvette camaro mustang maserati yok yani görmedim.

Bu arada bu akşam modifiye yasağı ile ilgili medyanın yayınladığı haberlerde s2000lerin polis karsısında döndügü, yanyan çıkan görüntüleri göstermeside ilginç.. Bunun modifiye ile ne alakası var o da tartışılır.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrari ve Mustang e yazsa ertesi gün bir telefona bakar çünkü ya da o memleketin ileri gelenlerinden birisidir .

Neyse böyle geldi böyle gider.
    imzasız..

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu toplum ne zaman kurallara uymayı meziyet sayar o zaman biz medeni oluruz arkadaşlar

Hala ilkokul çocuğu gibi yaw ben ödevimi yapmadım tamamda ahmette yapmadı ona niye kızmıyorsunla konuyu çözmeye çalışıyoruz

Kuralı beğenmiyorsan değiştirmek için çaba gösterirsin.Bunada önce kuralın hatalı olduğunu ispatlamak ve devamında alternatifini türetmekle başlarsın.Kuralı beğenmiyorum uymuyorum deme hakkın yok.Uymazsan yaptırımlarına katlanırsın yada işte polisle köşe kapmaca oynarsın yakalanıpda yaptırımlara maruz kalmamak için.

Burda bu kadar yazıp çizen arkadaşlardan biri örnek teşkil edecek bir dava açsın kazansın mesela en basitinden,nasıl olur?Yada daha basiti bu kadar adam şikayetci bir imza kampanyası ile EGM ye talepde bulunulsun."Bu bu kanun hatalıdır sebebi budur doğrusu budur" vb gibi.

Ama tabi bunlar zor olan onun yerine yazmak sövmek başkasını suçlamak vs vs daha kolay

Yine diyorum çuvaldız iğne arkadaşlar en güzel özeti konunun.

Ha paragraf içinde imalarla laf sokmaya çalışan arkadaşda gülümsetiyor beni ne diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo abilerden güzel tavsiyeler. Bu ülkede hakkını aramaya korkar oldu millet farkında mısın bunun peki ? İmza kampanyası yaptık diye tek tek plakalardan suçsuz halde men edilmeyelim trafikten ? Yapmayacaklari is değil sonuçta korku cumhuriyetinde yaşıyoruz .

Fikir verirken çuvaldız iğne unutmayalım
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E hani uçuyorduk kaçıyorduk korkusuzduk şuyduk buyduk?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin demekki öyle bir korkun yok , sırtını dayamıştırsın birilerine luxury ya da ss arabalarınla takılıyosundur. Ee ne diyosunuz yani herkeste o kadar para yok o zaman bu foruma da girmeyelim adı değişsin luxuryssturkey com diye .

Millet arabasına benzin parasini zor buluyor , keyfine üsluplu bir şekilde modifiyesini yapıyor kimseyi rahatsız etmeden . Kendi dünyasında arabanın içinde kendini neşelendirecek kadar müzik sistemi yapıyor , yeşil yelekli gorucem diye eli Teyp in ya da kumandanin ses kısma düğmesinde geziyor korkudan .

Saçma saçma yorumlar yapmayın Allah aşkına , bu ülkede hakkını arayan ne kadar adam varsa haksız duruma düştü . Üçun kaçın abicim siz kaliteli araçlarınızla arkanız sağlam zaten.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demogoji ile klavye devrimciliğini bana açıklayamazsın.

Bunun para pulla alakası yok.

1.5 sene önce kaza yaptım daha doğrusu adam geldi üstüme çıktı araba pert oldu kendisi hastanelik oldu eminet kemeri takmadığı için birde üstüne şikayetci oldu para istedi.

Bende sana para vereceğime suçlu bulunursam devlete veririm dedim ve ilk gelen raporda beni suçlu çıkarmışlardı.

Ama elimde fotolar vs herşey vardı kazanın lastik izine dair.Bunlarıda delil olarak sunarak mahkemelik olup devam ettik ve beraat ettim bilirkişi raporu ile.

Senin bu söylediğine göre ben zenginmişim falan ya amannn diyip adamın istediği parayı vermem gerekti.Gel gelelim öğrenciliğim sırasındada gayet balık istifi halde okula gidip gelirdim.

Bende o zaman ilk bilirkişi raporundaki son paragrafdaki "ama şu şu numaralı kanuna göre" diye beni suçlu çıkaran kanuna ve öyle kanun yapan hukukcuya sövmüştüm bolca, o raporu yazan memura değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)