Etu55 Nickli Üyeden Alıntı
Valahi bizim milletimize müstehak. bugün ivedikteydim biraz eğlence vakit geçsin diye gittim. Sıfır çizen kalkış yapan vs haliyle boldu. tamam yap , arkadaş polis geliyo ortada bekliyo adamlar halen dönmeye çalışıyo polisin önünde egzoz açıp gazlıyorlar polislerde istemese bile böyle yapınca takıyor modifiyeli '' eski '' araçlara.
Şimdi iğneyi batırdım kendimize sıra geldi çuvaldızı '' sokmaya '' hükümetimize..
Arkadaş bu söz çok klişe oldu ama madem yasak koyuyosun neden vergisini aldısını alıyosun o spor helezonlardan, egzozlardan vb modifiye parçalarından ??
Birde Ankara da sözde pist yaptılar mamak bölgesine . başkan çıkıyo gençlerimizin artık stres atacağı trafıkten uzak olacagı yer ve pisti var dıye. gittik neymiş devlet izinli organızasyon olmayınca alamıyolarmış içeri. ne anladık bu işten ? her kapıyı kapa önümüze sonra yaz cezayı. sen bıze özgür alan vermezsen apaçisi de bilinçliside gazlamaya devam eder kamu alanında.
Lan arkadaş drag organızasyonunu drıft organızasyonunu bıle engelledıler taş koydular.. ( Ankara için konuşuyorum )