Tarihe dikkat beyler, insanları galeyana getirmeyin. Hepimiz biraz hakettik diyorum kendi kendime. Kurunun yanında yaş demek yerine hepimizin bir nebze kuru olduğunu düşünelim.
Tarihe dikkat beyler, insanları galeyana getirmeyin. Hepimiz biraz hakettik diyorum kendi kendime. Kurunun yanında yaş demek yerine hepimizin bir nebze kuru olduğunu düşünelim.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Ben dün Bostancı-İçereköy civarında yarış arabam ile uzun bir tur attım. Yeni action cameramı deniyordum. Yanımdan iki motosikletli trafik polisi geçti , ikisi de durdurmadı beni. Arabanızı nerede ve nasıl kullandığınız da önemli. Bir de egzoz sesi tabii.
Videosu da var isteyenler için.
SJ4000 Test - Varex Hayat Kurtarır - YouTube
Abi sana öyle denk gelmiş, yoksa o araçla çevirmeye girseydin üstündeki stickerdan jantlarına arkada ki kanada her şeye bir kusur bulur ceza yazarlardı. Artık çare egzoz sesi değil
Kısacası bizler haklıyız,polisler haklı,çevreden rahatsız olanlar haklı ve bu kısır döngü devam eder gider...
http://www.youtube.com/watch?v=LdvTkQwzB3o
Ne dicen ki işte adamlarda haklı bi yandan.
3 altin kural var polis ile problem yasamamak icin.
1- Trafikte olmasi gerektigi gibi arac kullanin, kurallara uyun.
2- Yanlis zamanda yanlis yerde olmayin.
3- Araciniza ya varex takin ya cutout, boru cekip ucuna freeflow susturucu takip asla dolasmayin.
1. Kural kolay, trafik kurallari belli, hiz sinirlari, serit degistirmeler, takip mesafeleri hepsi acik ve net, uydugunuz surece mevzu yasama ihtimaliniz cok cok dusuk.
2. Yanlis zaman yanlis yer en onemli konu. Haftasonu cumartesi aksami "S" e gitmeyin, degil S'e gitmek yakinindan bile gecmeyin, cadde'ye sahil'e inmeyin. Bu tarz baska yerlerde mutlaka vardir ama benim cevremde bildigim gordugum budur. Sizde cevrenize bakin, bu tarz lokasyonlari belirleyin ve o gunlerde oraya gitmeyin. Bile bile lades olmanin anlami yok.
3. Sehir icinde mutlaka sessiz olun, asla spor tip denilen ve bir ucundan bakinca diger tarafi gorebildiginiz susturuculari araciniza takmayin. Bile bile baglatmayin aracinizi.
Siz bu uc kurala uymaniza ragmen araciniz modifiye oldugundan oturu baglaniyorsa ona da yapabilecek birsey yok arada olur o kadar.
Ama biz ne kadar yazarsak yazalim, insanlarin buyuk cogunlugun amaci araci bagirtmak ve dikkat cekmek oldugu icin zaten yukaridaki bu kurallara uymayacaklar ve surekli baglanmaya devam edecekler...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Haftada 2-3 kez Bostancıdan Çekmeköy'e eve gidiyorum. İlk kez araba ile trafiğe çıkmadım ki.Ama benim geçtiğim yollar herkesin gazladığı yollar değil. Haliyle olan çevirmede sadece alkol çevirmesi oluyor.
Sizde çevirme olan semtlerde dolaşıp sonra bağlandık dememelisiniz. Adamlar zaten orada dolaşan modifiyeli araçlar için kuruyorlar çevirmeleri...
Güneş'in 1.maddeye ek olarak
emniyet kemerini arkadan degilde nizami ve sisler ıvır zıvır acık gezmeyip mülayim sürücü imajını verirseniz yine bulaşmıyorlar
kalbur üstü arabamda olmadı eski i30umda kapak jantlı ama öncam dahil filmli, yaz kış aksam 7 den sonra icini görme mümkünatı olmayan halde karıs karıs gezdim istanbulu cevirmede durdurmadılar bile
1881 - 193∞
zifiri karanlık cam filmi - öküz gibi bağıran egzoz - hayvan gibi açılan müzik sesi ve y.ak gibi araba kullanan adamların arabası bağlansın arkadaş hatta öyle bir ceza yazılsın ki adam olsunlar.
Bizim başımıza ne gelirse abartmaktan bokunu çıkartmaktan gelmiyor mu zaten
vakti zamanında bende yedim aynı boku adam gibi cezası olsaydı yaparmıydım
birde motorlululara takmaları lazım aslında motordan kastım araba egzosu takıp gezen bebelere
edit:haber eskiymiş ya, şimdi fb da denk geldim
duman ya da gürültü..yıllardır eksozlu araçlar hep gürültü çıkarmıştır ama bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşanmamıştı ceza yazma haricinde.şu anki bahse konu araçların trafikten çekilmesini talep ediyorum.
type r
s2000
chipli pd serileri
en çok ses ve dumanı verenlerin kaldırıması talebimizin değerlendirilmesini rica ederim![]()
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
iş yaptı sanki
birde bu video var
http://www.youtube.com/watch?v=x-XlRrODsrg
imza kampanyasına sizde katılın ne kadar imza o kadar iyi
tıklayın
#RenaultSport Clio-R
Arkadaslar,herkes demiş hakediyoruz fılan dıye.Geçenhafta eşimi aldım,aracım vtec2 ss magnum egsozt var.Sesi yok denecek kadar az.Gara gideceğiz,akrabalar gelecek.Neyse çıktım yola,pazar gunu.4 adet yunuslu ekip çevirdi.Yanımda eşim var,ışıklardan kalttım 2 vitese attım durdurdular.Beyfendi ehliyet ruhsat verdim.Ruhsatı eline aldı eeee bu arac tek renk gözüküyor evet tek renk dedim.Aracın uzeri sıyah folyo kaplı.O folyoyu hemen sökun.EEE bu araçda fılm var.Memur bey aravaya ailemle bindiğimden ondan fılm var hemen sökun.Gaza basın bunda egsozt var.Plalakarın orjınalı nerde.Plakalarımda muhurlu app neyse.Diğer polis dedi çekici çağırın arabayı bağlayın dedi.Memur bey dedim vatan hainimiyiz dedim ne yaptımkı dedim.Neyse dedi 172 lira ceza yazıyoz gönderiyoz.3 gun muddet trafıkten men.NEYSE yola düştüm 3 lamba ilerde yıne trafık polisleri durdurdu.Memur bey az önce ceza yedim dedim.Ehliyet ruhsatı ıstedı,merkezı aradı.Tek dediği laf 09 ha ... ceza yemiş eee bu adam gezip duruyor ne yapalım.Merkezden anaons geldi.bırak gıtsın.Neyse gardan çıktım,akrabaları aldım.garın 500 metre ilersinde yıne yunuslar.Araba dolu dıbıne kadar çöktu.yıne durd dur.Inanırmısınız o an elimde silah olsa polislere sıkacam yada arabaya benzın döküp yakacam.Durdurdular,anlattım cezamı yedim akrabalar geldi onlara almaya geldim.Neyse tamam dedi şu filmleri sök yoluna giy diye arka camı 15 dakıkada sokebildım.Aralarında insan evladı bi polis varmıs var gıt evine bir dahada pazar gunlerı gezme dedi.Inanırmısınız.arabamdan soğudum.Oyle apaçi değilim,32 yaşında adadmım sakın kullanırım.
Polisler ego tatminine kaçmasa ve bazı orj. araçlar hakkında(subi kanadı filan olayı) biraz eğitimli olsalar, gayet yerinde uygulama.
Burda işi bilenler zaten modlu aracıyla ortalık yerde insanların gözüne batırırcasına gezmiyor. Hatta ikinci araç olarak tutuyor uğraşıyor hobisini zevkini gideriyor. Günlükte normal tamımiyle orj aracına biniyor.
Mod seven biri olarak, caddeden sokaktan gereksiz tiplerin temizlenmesini destekliyorum. Başka yolu yok, işin bokunu çıkaranlar için olacağı buydu. İnşallah mümkün olduğunca işin kuralını bilenlere denk gelmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)