User Tag List

Sayfa 18/37 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
697 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ses çıkarmayan yanlamayan arabaya 1 defa ceza yazsınlar (jant,yay vs) racing alacağım baca gibi egzosu takıp gezeceğim. Doğru düzgün araca o kadar para vereceğime yerim tadından yenmez
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz, xenon, ses sistemini, yanarlı dönerli çakarlı aydınlatması olanı alın. gerisine dokunma diye mesaj atın emniyete ataçaksanız
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye ne zaman yasal oldu ki ?
    cstuningstore

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu videodada görüldüğü gibi genelde belli başlı piyasa yapmış araçları çeviriyolar gibime geldi ?

Modifiye araç uygulaması yapan polis, sürücülere 40 bin lira ceza kesti - CİHAN
    o yere çekirdek atan embesillere de çevreyi kirletmek ve araç yoluna sarkmaktan kitleselermiş ya bir şeyler.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mavi RS guzelmis ya.

Angellı xenon sisli filmli egzozlu e39 u men etmisler.
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mavi skodalı orjinal egzozla ceza yedi ya la, bide itiraz etmiyor. Kat iptali falan mı vardı acaba?
    Pist canavarı ya o abim, pistten zaten
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maltepe sahilde uygulama varmış eski sema hastanesinin önünde dikkatli olalım maltepde oturuorm bi maltepe sahil vardı gittiğim oda sakat bu aralar hayırlı işler
    Gittiğim bir yer vardı, sayelerinde oraya da gidemiyoruz artık. Orada duran polis haklı mı? Bence yerden göğe kadar haklı. Sahilde olmama rağmen o saçma sapan egzozlu arabalar mı ararsın, linea, clio tarzı arabalarla makas atıp önüne kıran mı ararsın hepsi o güzergahta. Komik olan son model bmw mercedesli apaçilerde bunlara uyup makasa katılıyor. Geçen paylaştım 2 araba gerimde siyah bi corsa patladı 4 araba pert, ortalık bir anda mahşer yeri gibi oldu. İçinden bi indi 17-18 yaşında veletler. S virajının oraya gidip elinde çekirdek izleyen tayfa araba alınca maalesef yetersiz abilerine özeniyorlar.
    men dakka dukka.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakayı sök istediğin gibi gazla polisten kaç getir arabanı garaja kapat işde bunu istiyolar
    Adamlar bizi her anlamda illegale iteliyo memlekette motor işletmek ölümm
    Vizeye sokmak ölümm şimdi trafiğe çıkmakda eklendi daha ne olsun şahdı şahbaz oldular
    Olaylar başladığından beridir arabaya marş yapmadım
    Yazık yaaa
    -- Japan center --

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse iyi yönden bakmamış.
    Bu kanun ile hırsızlar modifiyeli arabalara yönelmeyecek, normalde umurunda olmayan polis peşlerine takılabilir çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada aksam cok fena denetimr vardi kendi arbaamda film var ben bile temkinli gezdim bir arkadasin vti ve bmw yi cekmisler

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suç polisin değil, polise böyle davranabilme gücünü veren hükümetindir.
    M. The most powerful letter in the world.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bizim burda da çevirme vardı adamlar ekip arabasını iki evin arasına koymuş kendileri yola çıkmış bekliyorlar. Mekanda genelde gençlerin vs takıldığı bi çay kenarı var modlu araçlarla gelirler genelde gençler gelir kısacası yaşlı başlı insan göremezsiniz orada.
    Belli yani sadece modlu araçlara yönelik uygulama yapıyor herifler ben ufak ufak geçtim yanlarından en ufak bişey deseler yazmaya kalksalar kavga ederim yani o kadar sevmiyorum bu herifleri.
    bi tane kuş serisi egsozu bağırta bağırta geçti yanlarından hızlı bi şekilde dur mur yaptılar adam durmadı plakayıda göremediler en iyisini yaptı
    Şırnakta, Hakkaride aynı şekilde böyle bi mahalle arasında bi uygulama yapsınlarda göreyim onları sessiz kalmamak lazım bunlara

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gittiğim bir yer vardı, sayelerinde oraya da gidemiyoruz artık. Orada duran polis haklı mı? Bence yerden göğe kadar haklı. Sahilde olmama rağmen o saçma sapan egzozlu arabalar mı ararsın, linea, clio tarzı arabalarla makas atıp önüne kıran mı ararsın hepsi o güzergahta. Komik olan son model bmw mercedesli apaçilerde bunlara uyup makasa katılıyor. Geçen paylaştım 2 araba gerimde siyah bi corsa patladı 4 araba pert, ortalık bir anda mahşer yeri gibi oldu. İçinden bi indi 17-18 yaşında veletler. S virajının oraya gidip elinde çekirdek izleyen tayfa araba alınca maalesef yetersiz abilerine özeniyorlar.

haklı olduğu yerler var yok değil gereksiz egzoz sesi yol kapatıp yanlayanlar ıvır zıvır birsürü şey varda benim suçum ne sadece arabam basık kimseye zararım yok 70 le orta şeritten giderim ortalamam 4.4 bi depo ile 1200 km yol gitmişim benim gibi adama ceza deil ödül vermeleri lazım geçen sene trafikten men oldğmda s te yol kestiler 0 çizdiler bende sadece ordan geçiyodum 1 numara filmden arabam men oldu 270 lira civarı para ödedim benim ne suçum var şimdi.

Yapsınlar kimse yapmasınlar demiyor ama mantık çerçevesinde olsun tamam film eyw gzükmüo dersin ki gözüküo o ayrı bi konu basık arabanın kimseye hiç bi zararı yok

dipnot: siyah corsa ilkokul arkadaşım 18-19 yaşındada değil ufak tefek bişey ama benle aynı yaşta evet gazlıodu trafik durdu duramadı kaza yaptı olucağı varmış sen hiç mi gazlamadın mesela ? Kaza işin farklı bi boyutu kaza yapmak için gazlamaya gerek yok

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni 4-5 Ay Önce 2 Ekip Aracı Çevirdi.Gayet Efendi Efendi Senli Benli Değilde Beyfendi Tarzında Hitap Ederek Konuştular.
    Arabanda Cam Filmi Var 4 Tane Egzoz Çıkısı Var. App Plaka Vs Vs Dediler.Tek Dediğim Şey Abi Haklısnız Hiç Bişey Demiyorum Ama İzninle İzahat Edim.
    App Plakalar Gördüpün Gibi Orjinal Mühürlü Abi Dedim. Tamam Dedi
    Egzozların Hepsi Çalışıyor Evet Fakat Hiç Biri Ses Çıkarmıyor.Bastım Gaza Egzozlardan Milim Ses Yok Arabanın Kendisi Diesel Zaten.Sadece Görüntü Amaçlı Takdım.Ama Kanunlarda Yasak Beyfendi Haklısınız Dedim.
    Cam Filmine Gelince 2 Numara Lumar Aynalı Film Yaptırmışdım.Dedim Bak Abi İçerisini Rahatça Görebiliyosun Zifiri Karanlık Değil Gerçektende Bilen Bilir İçi Rahatça Gözüküyor Görüşü Engellicek Herhangi Hiç Bişe Yok. Ama Muayeneden Geçiriyorlar Nasıl Olacak Dedim.Birşey Demedi.Sonra Kanun Kitabını Açtı Yasayı Gösterdi Falan Derken Neyse Olay Kapandı.
    Dedimki Abim Yanlış Anlamayın Beni Ama Sizler Arabası Modifiye Olanların Hepsini Gözünüzde Serseri Artist Olarak Görüyorsunuz. Yani Efendi Gibi Süren İnsanlar Var Herkez Aynı Değil Hep Böyle Altdan Alarak Onunda Gönlünü Hoş Ederek Konuşdum Efendiligimi Asla Bozmadım.
    Tamam Dedi Al Kardeşim Sen Ruhsatını Yolun Açık Olsun Dikkat Et Dedi O Kadar.

Ama Bu Çevirme Akşam Olsaydı Belki Bu Kadar Şanslı Olmazdım.
    Farlarda Xenon Vardı Çıkartdım Bi Xenon Yaptırdım Kimsenin Gözünü Almıyor Gönül Rahatlığıyla Açıyorum Sislerdeki Xenonlarıda Çıkartdım Orjinale Çevirdim.
    Gündüzleri Gezerken Polis Olabilicek Yerlerde Arabanın Orjinal Gündüz Ledlerini Aktif Ediyorumki Araba Biraz Daha Masum Gözüksün Önden.

Geceleri Çevirme Olan Yerden Geçerken Hemen İç Aydınlatmaları Yakıyorum.Tek Dahi Olsam Her Seferinde Çok Kolay Geçiyorum Durdurmuyor Bile.Her Zaman Emniyet Kemerim Bağlı Asla Çevirme Olan Yere Hızlı Girmiyorum.Hatda Polisle Göz Göze Gelip Devam Edebilirmiyim Diyerek İşaret Yapıyorum.

Cam Filmini Dahi Sökmeyi Düşünüyorum.Tek Korktuğum Air Süspansiyonlu Olduğu İçin Bagajdaki Tüpü Görse Ne Olucak Acaba Ne Gibi İşlem Yapar,
    Birde Aracımda SQ Sisteme Yakın Müzik Sistemi Var Ama Şikayet Olmadıkça Ceza Yazılırmı Ses Sistemine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sizin bizim istediğimiz gibi bir dünya yok kusura bakmayın..İstiyorsunuz ki polis v.b kolluk kuvveti benim arabamın iyi şekilde modifiye edildiğini bilsin, o denli bilgi olsun apaçiden ayırsın.. Yok yahu öyle bir dünya hali.. Nerede görülmüş? Yurtdışında yaşayan arkadaşlar yazarsa sevinirim var mı böyle bir durum? Hesabını artık o M5i ile caddenin ortasında kontrolsüz yapan-yapmaya çalışşan delikanlı arkadaştan mı sorarsınız, civic HB lere PEPE şapkası takan duayen! e mi sorarsınız bilemem ama şu an da hesap soracağınız en son mecra polis..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu açılmadan önce kütahya zaten inanılmaz sıkıydı, şimdi daha da sıkılaştı.

whatsapp'ta polis grubumuz var, inanın telefon hiç susmuyor. yok şurda radar,yok şurda uygulama diye.

Bugünde uçan sineye cam filminden ceza yazmışlar.

Allah'tan doblo ile ticari spec takılıyorum bu sıra dertsiz tasasız.

Minide de cam filmi ve egsoz var ses yapmayan onada pek karışmıyorlar ama, bu yasadan sonra ne olur bilemem.

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uFig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O linkteki herkese bunu derseniz çok ayıp etmiş olursunuz, çünkü orada zamanında baktıkca keyif aldığımız arabalarda yer alıyor. Ve bunu katliam olarak paylaşan insanları hiçmi hiç anlamıyorum..
    Herşey bir tarafa özenle görsel modifiye yapılmış hiç bir arabayı ben gazlarken görmüyorum.

Farkındaysanız burada modifiye yasaklanıyor, jant büyütmek, araç düşürmek, cam filmi. Bunların hiçbirisi apaçilik değildir. Emniyet sivil gezerek şehir içi eksoz bağırttıran, yanlayan, aşırı derece makasa girenlere, ve hatta en önemlisi filtre takmış ybr lere sarmalı..

Bir teröristten daha tehlikeli görünüyoruz polislerin gözünde. Bunu herkese yüklememeleri lazım.
    1.3 dizel arabayı eksozun ucu var diye bağlıyor adamlar. park ledi beyaz yanıyor diye ceza yazıyorlar.

Bence milletimizle birlikte polislerinde bilinçlenmesi lazım.

hayır bütün bunlar başımıza o ayılar yüzünden geliyor.
    polis, modifiyenin kalitesinden, doğruluğundan,düzgünlüğünden anlamak zorunda değil.

bugüne kadar herkes adam gibi modifiyesini yapsa ve diğer insanları rahatsız etmeseydi böyle birşey gündemde olmazdı.

bütün bunlar ayılar yüzünden, ayı oğlu ayıları.

-ayı eksozu söküyor mahalle aralarında da da da da da kesicide dolaşıyor at kafalı.
    -gidiyor differansiyeli kaynatıyor, mahalle aralarında yanlamaya çalışıyor, durağa patlıyor falan..
    -arabaya görsel "aklı sıra modifiye" yapıyor, ama ağzına sıçıyor, sonra polis niye ceza yazdı !!
    -merceksiz farlara xenon takıyor milleti rahatsız ediyor.
    -cam filmi taktırıyor, 38 numara, dışardan içeriyi bırak, içerden dışarısıda gözükmüyor.
    -öküz, tesisat yapmış 3500 watt sonuna kadar açarak milleti rahatsız ediyor.

yani say say bitmez.
    ayıların yaptığı her modifiye ***, işe yarar hiç birşey bulamazsınız

ondan sonra tabiki modifiye yasaklanır.

EDIT:
    yazmayı unuttum
    demek istediğim, sıkıntı arabalara modifiye yapması değil aslında..
    ayıların insanları rahatsız etmesi..
    sanırım herşey net?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart Geldigimiz noktaya bak

Seatclubturkey'den alıntı.

Saat 1 de on plakayı kare yapmak icin ortakoydeki Beşiktaş emniyete geldim, kağıdı hazırladım verdim aksam 4:30 da gel al plakayı dedi ve eski yani düz plakamı benden aldı, neyse eve gidiym bekliym dedim, Beşiktaş'a gittim ( 5 dk mesafe ). Aradan zaman gecti saat 4 oldu birazda erken gidiym diye ciktim yola gelirken motorize ekip çevirdi plaka yok diyor, anlattım durumu suan almaya gidiyorum diye, dinlemedi yapistirdi 80 lirayı, madem boyle bisey var bana yeni plakamı teslim etmeden neden eskisini alıyosunuz diyorum ses yok... Yazık..
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)