change.org taki imza kampanyası işeyararmı acaba ?
imzaladık ama ne olur ne olmaz tarafımız belli olsun .
change.org taki imza kampanyası işeyararmı acaba ?
imzaladık ama ne olur ne olmaz tarafımız belli olsun .
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ne uğraş verdim seni alana kadar,
Göbeğim çatladı bi jant takana kadar,
Aldım hks'den egsozu gittim iskendere kadar,
Bari sürtmeseydi karlık,ikinci kasiste kadar..
Metanol bizim neyimize,
Baksana trafik tam bir çile,
Kanadım var ama nafile,
Anlamıyor bu polis modifiye ne diye !!
Aynı değiliz hiçbirimiz,arabalar farklı,
Kimisi apaçi,kimisi heycanlı,
Az biraz insaf et,eyy mavi araçlı,
Bizde Allah c.c kuluyuz açtırma vanayı ..
Hakotech derki bu zulum niye !!
Bırakın gençleri sürsün gönlünce,
Nasihat değil genç bu sitem siee
Davar gibi basmayın şu kodumun yerinde...
![]()
ne boş adamım la
![]()
![]()
Arabaya takılan her vidanın proje olarak adlandırıldığı bir ortamda devletin yaptığı az bile.
Adam arabasını yerle bir yapmış seke seke gidiyor ne nereye gideceği belli değil. Şimdi bu araba modifiyelimi yoksa tehlikelimi??. Yıllar önce vanalı egzos vardı şimdi teknoloji ilerlemiş elektrik motoru ile kumandalısı var. Bu modifiye ise eğer bence kökten bu tür arabaları ortadan kaldırın derim. Yada hamam tası farlı bir arabaya xenon ampul takıp nereyi gösterdiği belli olmayan aydınlatma ile gezen de modifiyeci oluyor. Bunuda kökünden kaldırın derim. Bu durumda karşı tarafın da yaptığı azıcık hasetlikden yada zengin .... diye düşünmekten daha zorlaşıyor. en iyisi hiç muhatap olmamak.
Renkli tv nin yeni yeni çoğaldığı zaman K&N filitreyi arabaya taktığımda kutudan çıkan çıkartmayı almak için kapımda bekleyenlere çıkartma tuning diye dalga geçerken şimdi sadece çıkartma yapıştırarak aracını modifiyeli sınıfına sokanları mumla arar oldum.
Bu arada spoiler vs takanlarada karşıyım arabanın orijinalinde yoksa takıp tehlike yaratmanında alemi yok. Sonradan takılan zımbırtılar ya uçup diğer arabalara zarar verirse.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
kadir topbaş kırmızıda geçti
kendileri her türlü kuralı ihlal ederken oh ne ala.![]()
![]()
Vazgeçmek güzel şey, ilan açın bir sürü jant lastik yay coil falan da ucuza bir sürü malzeme toplayalım.
Saçmalamayın ya bir şey olduğu yok, eğer adamın ta gözünün içine girecek kadar saçma jantınız lastiğiniz yoksa durdurmuyorlar. Adam E30a 9 offset jant takmış, ET 10 böyle. Normal yolda çamurluk ağzına sürtüyor adamın lastiği, bunu çeviriyorlar. Sen 15 jantı olan araca 17 takınca kimse çevirmiyor, dışa çıkık değilse.
Üstelik, ben bugün standart ölçü olmayan aracımla muayeneye giricem%100 geçeceğine eminim, muayene kağıdında da o ebatı yazacaklar, sonrası ne olacak bilmiyorum.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
şu tampondan arka cama cıkan egsozlar
seaways yazmış gibi duran lastikler yüzünden bu durumlar biraz arttı 1-2 aya hiç bişi kalmaz
cupra2 de jantlar beyaz diye laf etti durdu, orjinal yapacak bisi yok istediğini desin
polisle anlaşmak maalesef olmuyor
Anca 177 lira 30/1b yazar sarı kağıdı verir yollar .
Kimse kabullenmiyor ve başkasına atıyor suçu , demekki aslında ortada birşey yok ....
Bunu niye yazdım çünkü inanın burdan olupta gazlayıp ekzozla gecenin bir yarısı milleti rahatsız edenler var , şikayet edenlerden biri tanıdığım mesela insanlar geceleri uyuyamıyor sabah 6 da çıkıp işe gidiyorlar ama bakıyorum forumlarda herkes birilerini suçluyor fakat kendi yaptığını görmüyor ( zamanında bizde yaptık ve şimdik anlıyorum insanların haklı olduğunu ). Malesef kurunun yanında yaşta yanıyor ...
aslında bütün olay ekzozla başladı ..
belki yükselen marka modellerin piyasasını düşürür![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Adı proje olsa ne olur, modifiye olsa ne olur, kamaşullah olsa ne olur? araca her eklenen parçaya proje denmesine karşısınız, bunu biliyoruz lâkin bu durumun konuyla zerre alakası yok. Ortamdakiler arabalarına yaptıklarını proje değil de farklı bir adla adlandırsaydı devletin yaptığı "az bile" olmaktan çıkacak mıydı? Şahsi sıkıntılarınızla konunun gidişatını bozmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)