User Tag List

Sayfa 19/37 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
697 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    change.org taki imza kampanyası işeyararmı acaba ?

imzaladık ama ne olur ne olmaz tarafımız belli olsun .

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    change.org taki imza kampanyası işeyararmı acaba ?

imzaladık ama ne olur ne olmaz tarafımız belli olsun .
    Maalesef ülkede yasalar doğru düzgün işlemiyor ki imzaların bi etkisi olsun.

Tahminimce bir kaç hafta bilemedin bir iki ay daha ceza yazarlar, kasalar doldu mu kasmazlar bu kadar.

Bü süre zarfında çok göze batmamak lazım

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne uğraş verdim seni alana kadar,
    Göbeğim çatladı bi jant takana kadar,
    Aldım hks'den egsozu gittim iskendere kadar,
    Bari sürtmeseydi karlık,ikinci kasiste kadar..

Metanol bizim neyimize,
    Baksana trafik tam bir çile,
    Kanadım var ama nafile,
    Anlamıyor bu polis modifiye ne diye !!

Aynı değiliz hiçbirimiz,arabalar farklı,
    Kimisi apaçi,kimisi heycanlı,
    Az biraz insaf et,eyy mavi araçlı,
    Bizde Allah c.c kuluyuz açtırma vanayı ..

Hakotech derki bu zulum niye !!
    Bırakın gençleri sürsün gönlünce,
    Nasihat değil genç bu sitem siee
    Davar gibi basmayın şu kodumun yerinde...

ne boş adamım la

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya takılan her vidanın proje olarak adlandırıldığı bir ortamda devletin yaptığı az bile.
    Adam arabasını yerle bir yapmış seke seke gidiyor ne nereye gideceği belli değil. Şimdi bu araba modifiyelimi yoksa tehlikelimi??. Yıllar önce vanalı egzos vardı şimdi teknoloji ilerlemiş elektrik motoru ile kumandalısı var. Bu modifiye ise eğer bence kökten bu tür arabaları ortadan kaldırın derim. Yada hamam tası farlı bir arabaya xenon ampul takıp nereyi gösterdiği belli olmayan aydınlatma ile gezen de modifiyeci oluyor. Bunuda kökünden kaldırın derim. Bu durumda karşı tarafın da yaptığı azıcık hasetlikden yada zengin .... diye düşünmekten daha zorlaşıyor. en iyisi hiç muhatap olmamak.
    Renkli tv nin yeni yeni çoğaldığı zaman K&N filitreyi arabaya taktığımda kutudan çıkan çıkartmayı almak için kapımda bekleyenlere çıkartma tuning diye dalga geçerken şimdi sadece çıkartma yapıştırarak aracını modifiyeli sınıfına sokanları mumla arar oldum.
    Bu arada spoiler vs takanlarada karşıyım arabanın orijinalinde yoksa takıp tehlike yaratmanında alemi yok. Sonradan takılan zımbırtılar ya uçup diğer arabalara zarar verirse.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

ahmet_xy
    Misafir
    kadir topbaş kırmızıda geçti

kendileri her türlü kuralı ihlal ederken oh ne ala.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabaya takılan her vidanın proje olarak adlandırıldığı bir ortamda devletin yaptığı az bile.
    Adam arabasını yerle bir yapmış seke seke gidiyor ne nereye gideceği belli değil. Şimdi bu araba modifiyelimi yoksa tehlikelimi??. Yıllar önce vanalı egzos vardı şimdi teknoloji ilerlemiş elektrik motoru ile kumandalısı var. Bu modifiye ise eğer bence kökten bu tür arabaları ortadan kaldırın derim. Yada hamam tası farlı bir arabaya xenon ampul takıp nereyi gösterdiği belli olmayan aydınlatma ile gezen de modifiyeci oluyor. Bunuda kökünden kaldırın derim. Bu durumda karşı tarafın da yaptığı azıcık hasetlikden yada zengin .... diye düşünmekten daha zorlaşıyor. en iyisi hiç muhatap olmamak.
    Renkli tv nin yeni yeni çoğaldığı zaman K&N filitreyi arabaya taktığımda kutudan çıkan çıkartmayı almak için kapımda bekleyenlere çıkartma tuning diye dalga geçerken şimdi sadece çıkartma yapıştırarak aracını modifiyeli sınıfına sokanları mumla arar oldum.
    Bu arada spoiler vs takanlarada karşıyım arabanın orijinalinde yoksa takıp tehlike yaratmanında alemi yok. Sonradan takılan zımbırtılar ya uçup diğer arabalara zarar verirse.
    Nefes alsınmı cocuklar yoksa oda yasakmı ?? )

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne uğraş verdim seni alana kadar,
    Göbeğim çatladı bi jant takana kadar,
    Aldım hks'den egsozu gittim iskendere kadar,
    Bari sürtmeseydi karlık,ikinci kasiste kadar..

Metanol bizim neyimize,
    Baksana trafik tam bir çile,
    Kanadım var ama nafile,
    Anlamıyor bu polis modifiye ne diye !!

Aynı değiliz hiçbirimiz,arabalar farklı,
    Kimisi apaçi,kimisi heycanlı,
    Az biraz insaf et,eyy mavi araçlı,
    Bizde Allah c.c kuluyuz açtırma vanayı ..

Hakotech derki bu zulum niye !!
    Bırakın gençleri sürsün gönlünce,
    Nasihat değil genç bu sitem siee
    Davar gibi basmayın şu kodumun yerinde...

ne boş adamım la

imzasız..

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni milli marşımız olur bu

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu çıkan yasadan dolayı kimler aracını satmaya başladı ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çıkan yasadan dolayı kimler aracını satmaya başladı ?
    aracı değilde gözüm gibi baktığım 0 aldığm jant lastiğe ilan açtım abi ben oem jant alıcam bari ordan yırtarımız olsun

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vazgeçmek güzel şey, ilan açın bir sürü jant lastik yay coil falan da ucuza bir sürü malzeme toplayalım.

Saçmalamayın ya bir şey olduğu yok, eğer adamın ta gözünün içine girecek kadar saçma jantınız lastiğiniz yoksa durdurmuyorlar. Adam E30a 9 offset jant takmış, ET 10 böyle. Normal yolda çamurluk ağzına sürtüyor adamın lastiği, bunu çeviriyorlar. Sen 15 jantı olan araca 17 takınca kimse çevirmiyor, dışa çıkık değilse.

Üstelik, ben bugün standart ölçü olmayan aracımla muayeneye giricem %100 geçeceğine eminim, muayene kağıdında da o ebatı yazacaklar, sonrası ne olacak bilmiyorum.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu tampondan arka cama cıkan egsozlar

seaways yazmış gibi duran lastikler yüzünden bu durumlar biraz arttı 1-2 aya hiç bişi kalmaz

cupra2 de jantlar beyaz diye laf etti durdu, orjinal yapacak bisi yok istediğini desin
    polisle anlaşmak maalesef olmuyor
    Anca 177 lira 30/1b yazar sarı kağıdı verir yollar .

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kabullenmiyor ve başkasına atıyor suçu , demekki aslında ortada birşey yok ....
    Bunu niye yazdım çünkü inanın burdan olupta gazlayıp ekzozla gecenin bir yarısı milleti rahatsız edenler var , şikayet edenlerden biri tanıdığım mesela insanlar geceleri uyuyamıyor sabah 6 da çıkıp işe gidiyorlar ama bakıyorum forumlarda herkes birilerini suçluyor fakat kendi yaptığını görmüyor ( zamanında bizde yaptık ve şimdik anlıyorum insanların haklı olduğunu ). Malesef kurunun yanında yaşta yanıyor ...
    aslında bütün olay ekzozla başladı ..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazgeçmek güzel şey, ilan açın bir sürü jant lastik yay coil falan da ucuza bir sürü malzeme toplayalım.

Saçmalamayın ya bir şey olduğu yok, eğer adamın ta gözünün içine girecek kadar saçma jantınız lastiğiniz yoksa durdurmuyorlar. Adam E30a 9 offset jant takmış, ET 10 böyle. Normal yolda çamurluk ağzına sürtüyor adamın lastiği, bunu çeviriyorlar. Sen 15 jantı olan araca 17 takınca kimse çevirmiyor, dışa çıkık değilse.
    araba 11.5 cm basıkken jantada bakmıyolar aslında ama bi ihtimal işte belki oem jantla daha rahat gezerim

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki yükselen marka modellerin piyasasını düşürür
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samimi olarak merak ettim; arabam 4 cm kadar düşük orjinalinden trafikte ne gibi bi sıkıntı olabilir ?
    Birde şu renkli tv'nin yeni çıktıgı zamanlardan bu zamanlara kadar siz arabalarınızı hiçmi alcaltmadınız yada rüzgarlık takmadınız ?

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya takılan her vidanın proje olarak adlandırıldığı bir ortamda devletin yaptığı az bile....
    Sonradan takılan zımbırtılar ya uçup diğer arabalara zarar verirse.
    bu komık sacma yoruma, sacma yorumla karsıık vereyım;
    pug 206 ların orj. sunroofları ucup gıdıyo, honda ıntegraların orj.sunrofları ucup gıdıyo.
    bunlar uctugunda orj.oldugu ıcın dıger arabalara zarar verme ıhtımalı yokmu.
    yoksa onu tasarlayanlar bı boku bılmıyomu ?

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter"

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adı proje olsa ne olur, modifiye olsa ne olur, kamaşullah olsa ne olur? araca her eklenen parçaya proje denmesine karşısınız, bunu biliyoruz lâkin bu durumun konuyla zerre alakası yok. Ortamdakiler arabalarına yaptıklarını proje değil de farklı bir adla adlandırsaydı devletin yaptığı "az bile" olmaktan çıkacak mıydı? Şahsi sıkıntılarınızla konunun gidişatını bozmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)