o cezalar hep bu tipler yüzünden çıkıyor
Ankara baya diken ustunde heryerde cevirme uygulama var.su ankara radar cevirme face sayfasi fena bivuygulama deil ama biraz pasif kalmislar ben gordukce yaziyorum onu daha aktif kullansak cok yararli olur
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Bu ney lan her köşede federaller var. Ankara dikkatli olsun...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Devlet ne zaman sanayisiyle ekonomisiyle italat ve ihracatıyla kalkınır o zaman bu cezalara engel olunabilir. Bizim ülkemiz maalesef asalak gibi halkının sırtından geçinmeyi çok sevdiği için ( k.d.v, vergi, cezalar v.b. ) bu cezaların önüne geçemeyiz, biz bu paraları ödeyecegiz ki cepleri dolsun.
İstanbul için sadece çevirmelerin yazıldığı bir whatsapp grubu kurulmalı
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
ya hala neyi tartisiyorsunuz vallahi anlamiyorum?
yok ona niye yazmiyolar yok buna niye bisey demiyorlar vs vs..
ondan bundan size ne? siz kendi arabaniza bakin, cok sikayet ediyorsaniz komple oem e donun kurtulun neyin tantanasi bu anlamiyorum.
mantikli gelse de gelmese de (ki bana da cogu sey mantikli gelmiyor ama) bu mevzular yasak. yasak yani neyini tartisiyorsunuz? yok bize yazana kadar doguya baksin yok mal getirene baksin yok torbaciyi alsin yok bilmemne..
yasak oldugunu bilip ona gore onlem alanalar zaten kolay kolay ceza da yemiyorlar men de..
ha bire ceza yiyenler de ya oem e donup kafasi rahat edecek ya da razi olacak, bu ulkede bu islerin diyeti bu kardesim bu kadar basit.
su baslik altinda bu isler bir nebze nasil kanuna uygun olur, ya da kanuna uygunluk konusunda bizler neler yapabiliriz tartisilacagina hala yok mali sokarken vergisini aliyor yok bilmemne..
ben dahil ceza yiyenlerin "cok cok buyuk bir kismi" hakediyoruz. cunku yasagi deliyoruz, basit yani bu kadar.
ailenle de gezsen araban 4 kapi da olsa bilmemne de olsa yasak yani.
If you have no LAG, you have no turbo..
off off o yazdıklarımdan bunu mu anladın
ben kedi gibi sağdan gidinmi diyorum? hiç gazlamayınmı diyorum?
tamam gazla ama TEM de gazla, yada E5 te yanlama!
bu başlığa yazmanın anlamı yok artık çünkü herkesin kafa bi başka
demek istediğimi aşağıda arkadaş yaşamış ve yazmış.
abiler kardeşler belki çoğunuz karşı gelecek yazdıklarıma ama şimdi yabancı ülkelere bakın adamlar organizasyonun dibine vuruyorlar biz yaptığımız organizasyonlarda çuvallıyoruz neden kendini bilmezler yüzünden şimdi biliyorum belki çok saçma gelecek ama elimizde pistler var onları kullansak toplantıları organizasyonları orada yapsak şu sorun hal olana kadar bizler toplanıp imza toplayıp derdimizi anlatamayız bence çünkü illa biri bir şey yapacak modifiyeli araçların rahatça hareket ettiği alanlarda yapsak organizasyonlarımızı dışarıdaki kendini bilmezler zaten elenir benim düşüncem bu yabancı ülkelerde kaliteli organizasyonları izliyoruz hep toplumdan uzak rahat rahat eğleniyor insanlar bizlerde yapabiliriz bence benim düşüncem bu otobanlardan biraz uzak duracağız makas atmayacağız aracımızı sakin kullanacağız örnek olacağız ki bir yol kat edebilelim youtube'da facebook'ta yaptığımız hataları örnek gibi sergileyerek biz iyice göze battık benim düşüncem bu araba kuıllanmayı bilmeyen sinyal vererek şerit değiştirmeyi bıraktım dönüş yapan bir ülkede yaşıyoruz onlar bizim her hareketimizi şikayet ederler kendileri araba bile park edemezler kuralları bilmezler ama biz suçlu oluruz biraz benim düşüncem bu dur..
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Şahine doğana baca kadar egsoz koyup kafa şişirenler yüzünden oldu zaten bunca olan şey. Bi taraftanda hak veriyorum arabanın kapasitesi belli kafa ütüleyen bi ses. sabahın 8 inde dükkanın önünden son ses müzikle geçeni görüncede diyorum yani ister istemez polislerde haklı be kardeşim diye. herkes nerde kalkıp nere oturacağını bilse bunların hiçbiri olmazdı. kendini bilmezler yüzünden tüm modifiye camiası zarar görüyor başka bişey değil yani.
Fast
valla kimse kusura bakmasın şahin doğanın serçenin kuşun etiketçinin ne kadar etkisi varsa bu olayda , bilinçli geçinip bilinçsiz olanlarında suçu var.
misalen cooper S ler,roccolar,s2000 şahinin egzoz sesiyle bu 3aracın egzoz sesleri birbiriyle alakası yok (gürgür amerikan rolanti sesini her devirde veriyo misalen bu araçlar) o yüzden kimse kelime oyunu yapmasın aynayı birazda kendinize çevirmeniz gerekiyo.
- K -
________
Dr.Ecu
kanki Bosnada nasıl bu teknik değişiklik yada muayne durumu![]()
mesela 1ön sayfada belcikada arkadaş yazmış. okadar senedir ordasın bikere sormadm bunu bak hiç aklıma gelmemiş![]()
1881 - 193∞
Şimdi sapancaya geldim sıka sıka hemide polisle kapıştım ayılarla boğustum,gorillerle savaştım kimse vay efendim sen niye modifiye yaptın demedi,teşekkürler doveee![]()
Son 1 senede boluk boluk yaklasik 3 ay TR deydim. Bu sure icinde surekli trafikteydim gerek kendi aracimla gerekse arkadaslarimin modifiyeli araclari ile. Atasehirede gittik caddeyede ama bir kere bile cevirme, polis gormedim. Kullanim tarzi, dogru yer dogru zaman ile kolay kolay ceza yiyilecegini sanmiyorum.
Konuya bakıyorum da, tek suçlu Şahin ve Doğan kullanıcıları ilan edilmiş
Birazcık insaf Arkadaşlar. Tamam hepimiz iyi niyetliyiz de, birazda iğne ve çuvaldız ilişkisini gözden kaçırmayalım.
S virajında 2 dakika durun bakalım, orada 150km/h ile yanlayan Şahin ve Doğan'lar mı ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)